ובכן... ../images/Emo57.gif../images/Emo45.gif

שם: אור אינויאשה-וויזלי-מאלפוי-גריפינדור-לי, נכון לעכשיו. ניקניים: הגברת האפורה תחביבים: אנימה, ספרים, ידיעת כל דבר לא חשוב ולא מענין, גנטיקה. חנונית ממוצעת, וגאה בזה
. גיל: חמש עשרה. מספר דוליז שעשיתי:שישים ושתיים, פלוס מינוס כמה
. דוליז:
אגב, שמתי לב שכל הדוליז שאני ממש מתגאה בהן הן של בנים.... מכיוון שאני עושה דמויות רק על פי סרטים או ספרים, מסתבר שדמויות של בנים מעוצבות יותר טוב
. שוביניסטים.

שכחתי עוד תחביבים... ../images/Emo57.gif

מציאת שירים באורגן (מציאת שירים=יש שיר. אני מחפשת לבד את התווים שלו. כבר מצאתי מעל מאה שירים ככה...), בנות גילמור, ו...(איך שכחתי)כתיבה, כתיבה וכתיבה.

The Girl Who

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

שם: טל
ניק: The Girl Who
תחביבים: להסניף Travis, לצייר (עם כל דבר אפשרי), לשחק עם החתולה החמווודה שלי (וההיפראקטיבית)
, לאכול עוגיות (Peach fookies-מיועד לכרמל
)וכמובן לשרוץ במחשב.
מספר דוליז: בערך 87 (כולל דוליז לא מזוהות) ו4 בייסים.

TRaffiC LiGhT

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo117.gif

לא שהבנתי עדיין איך את רוצה שנשים את זה אבל פס´ה...
לדעתי הכי כדאי שמישהי תעשה אתר. אבל זה הרבה עבודה.
שם:-טל-טאל-טולה-טוליפ-טוליפה-טלו´ש-וכו´- ניצן
ניק:
TRaffiC LiGhT
תחביבים:לצחוק, לחייך, לבקר דוליז מאתרים מפורסמים, להכין דוליז, לקרוא, קוויזים, לצלם, לנגן בגיטרה [כשהיא מכוונת - עכשיו היא לא.
], לשיר בזייפנות, מוזיקה, הרבה ומכל הסוגים (כמעט, מזרחית וקלאסית [ועוד כמה..] זה פשוט לא זה.
), צבעוניווווות.
מספר דוליז: הרבה. אני לא יודעת בדיוק כמה, כי אני עושה סינון כל כמה זמן, ומוחקת את אלו שאני לא אוהבת במיוחד/ישנות.

The Charmd One

New member
../images/Emo12.gif

איך את יכולה למחוק
זה לא מעניין אותך לראות איך השתפרת וזה?.... טוב אני חולת נוסטלגיה...

שמוצה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif

שם: דניאל(:) ניק:שמוצה תחביבים: לקרוא, לעשות דוליז, לשחק סימס, לראות טלוויזיה ו.. זהו(:) מספר דוליז שעשיתי: 102(:)
דוליז

siv siv12

New member
אני מתה על הדוליז שלך!!!../images/Emo112.gif

כי כמה שהן פשוטות כאלה, כאילו עשויות בצייר הן יפות לאללה!!! אבתי את זאתי, הספורטיבית, היא מדליקה, אהבתי בעיקר את המכנס!! ואני גם אוהבת את זאת עם השמלה השחורה, במיוחד את הצעיף הורוד!!
siv siv

i c y

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif

שם- רוני.
ניק- i c y
תחביבים- כדורסל (והרבהההה
), אוכל, ציור, קריאה, צהוב וזהו.
גיל- 14 וחצי.
מספר דוליז- *מתכווצת* 11...

totsade

New member
טוב, כנסו../images/Emo41.gif../images/Emo80.gif

לא הצלחתי למצוא דרך לעשות עוד תיקיה כזאת, בכל מקרה, אם אחת מהמנהלות יוכלו לשאול את תפוז אז זה יהיה נחמט מאוד
בכל מקרה, אם מישהו מוכן להתנדב לעשות אתר עם כל הפרטים של מי שכתבת אותם בשרשור זה יקבל
ענקיייית ממני! אני לא יודעת לבנות אתרים
אולי נוכל לצרף את הטיוטוריאלים שבנות הפורום הכינו, את הדולימייקר ואת זה לאתר אחד שיקרא "פורום דוליז"- מה דעתכם?

The Charmd One

New member
למה לא טאגללין?

אחת מהנהלות תנקה את השרור ותשאיר רק את ההודעות של הזה וזהו...

totsade

New member
נהההה../images/Emo80.gif

לא עדיף שיהיה אתר שכולו של הפורום? עם דוליז של חברי הפורום, עם מידע על חברי הפורום, על הפורום, את הטיוטוריאלים שחברי הפורום עשו ואת הדולמייקר שעשינו! לא?

shloompi

New member
אני יכולה

אבל זה ייקח לי קצת זמן ... את רוצה שאני אבנה אותו?

totsade

New member
כן!../images/Emo80.gif

את יודעת לבנות אתרים טוב? אני יתן לך את הרקעים ואת העיצוב אוקי...?

shloompi

New member
אין בעיה.

אני יודעת לבנות אתרים די טוב , אם יהיה לי זמן אני אשתמש ב ASP מה שיקל עליי . אם את יכולה , תשלחי לי את העיצוב והרקעים , ובעצם מה שבא לך לכתובת אי מייל שלי- [email protected] רק קחי בחשבון שיכול להיות שזה ייקח קצת זמן , יש לי כרגע המון המון עומס מבחינת ביה"ס והלימודים. אני אתחיל עכשיו את "הטיוטה" , יש לי קצת זמן ....

totsade

New member
יש לך מסנג´ר..?../images/Emo80.gif

עני די לא יודעת להשתמש בהוט מאיל.. *הולכת להתחבא*

למעלה