תראי את מה שמצאת
ה המפלוץ קריימר New member 24/10/05 #165 אולי פשוט תציירי בעצמך? את בפורום דוליז, אני מניחה שאת יודעת לצייר דוליז. למרות שאני לא זוכרת דולי שלך.
אולי פשוט תציירי בעצמך? את בפורום דוליז, אני מניחה שאת יודעת לצייר דוליז. למרות שאני לא זוכרת דולי שלך.
T the queen zohar New member 24/10/05 #166 אסור לי לצייר../images/Emo168.gif אמ'שלי אמרה שאני לא אהיה במחשב חודש אם אעשה עכשיו דולי...
ה המפלוץ קריימר New member 24/10/05 #167 למה? דוליז זה רע?../images/Emo12.gif מעניין אותי, אם את יכולה להגיד. אם לא, גם סבבה.
W Welcome To My Life1 New member 24/10/05 #157 ../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif אין כמו שעווה ../images/Emo13.gif אני צריכה עזרה >< אני עשיתי דולי לשת"ם (נראה לי שקוראים לזה ככה.. נו זה שמביאים תמונות השראה ובוחרים רמה ועושים ) אז עשיתי את הצמה הראשונה שלי ואני מרוצה ^^ אפילו מאד והיא עוד ראשונה כמובן נעזרתי קצת למרות שלא כל כך בטיוט' של הגמדה המוכשרת של אילנה ואמ.. אני לא מצליחה לעשות חולצה.. מישהי מוכנה להסביר לי בכל דרך איך עושים אותה? תראו את החולצה כבר בקובץ...
../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif אין כמו שעווה ../images/Emo13.gif אני צריכה עזרה >< אני עשיתי דולי לשת"ם (נראה לי שקוראים לזה ככה.. נו זה שמביאים תמונות השראה ובוחרים רמה ועושים ) אז עשיתי את הצמה הראשונה שלי ואני מרוצה ^^ אפילו מאד והיא עוד ראשונה כמובן נעזרתי קצת למרות שלא כל כך בטיוט' של הגמדה המוכשרת של אילנה ואמ.. אני לא מצליחה לעשות חולצה.. מישהי מוכנה להסביר לי בכל דרך איך עושים אותה? תראו את החולצה כבר בקובץ...
W Welcome To My Life1 New member 24/10/05 #179 ../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif מישהי בבקשה בבקשה... יכולה לעזור לי?
W Welcome To My Life1 New member 25/10/05 #191 ../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif עכשיו אני מבינה למה לא. מגיבים לי -_- שחכתי מאיפה הבייס הבייס מ:la leche dollz עכשיו בבקשה תעזרו לי
../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif עכשיו אני מבינה למה לא. מגיבים לי -_- שחכתי מאיפה הבייס הבייס מ:la leche dollz עכשיו בבקשה תעזרו לי
B broken winges New member 24/10/05 #162 אולי אחת משל מאיה? ^ ^ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=338&msgid=64254370
B broken winges New member 24/10/05 #176 הן כזה דבר פלטה שלא מתאימה לשיער ... ויש שם כמה פלטות בגוון בלונדיני
ד דנדושי המקורית New member 24/10/05 #163 דרוש... רעיון לשיער! אני לא מצליחה למצוא כלום... משהו מיוחד כזה... בסגנון אופנת רחוב יפני..
T tamaguchi girl New member 24/10/05 #182 הממ...זה שייך ל"דרוש תיאור" שם יתנו לך תיאורים וכד' לשיער ולכל מה שתרצי D: