the queen zohar

New member
דרושים:../images/Emo168.gif

בייסים של: 1.ילדה קטנה 2.איש מבוגר(60+) 3.נערה 4.נער. טיוט'ים ל: 1.צמות 2.בגדים לבנים של המאה ה19 3.בגדים לבנות של המאה ה19 פלטות ל: 1.שיער ג'ינג'י

../images/Emo39.gif

1.בייסים של ילדה קטנה תמצאי בPPKH... אם את צכה לינק תגידי [לא שנראלי].. 2. אין לי.. 3+4. נער ונערה יש פה: http://www.iflookscouldkill.org/ilck/pixels_bases_cora.html *ILCK* 5. תחפשי בפורום... בטוח יש. ואם לא מצאת - יש בPPKH. מקווה שעזרתי

אני יכולה להכין לך ../images/Emo13.gif

אבל בעקרון זה אמור להיות כמה פיקסלים ש"יוצאים" מהתסרוקת.. תסתכלי על השיער שלך. כשאת עושה קוקו, יוצאות לך כמה שערות לא? *שוונצים* אז זה בעקרון אותו דבר..

Press Here

New member
זהו...שאני יודעת מה זה שוונצים../images/Emo3.gif

אבל בחולזוט (
) לא מצליח לי...

רעיונות?^^

רעיונות לפוזות לבייס קטן עם ראש גדול? צ'יבי^^ כרגע קלטתי שיש לי שתי גרסאות של רגליים מקופלות, כמו שעומדים על רגל אחת. אז לא הפוזה הזו? LOL נראה שאני די אוהבת אותה. פוזות לרגליים, ידיים.. מה שבא לכן

my presious

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo187.gifמנסה:]

-שתי ידיים ו/או יד אחת על הפה בביישנות, [מקווה שאת מבינה למה הכוונה] -יד רוק כזאת צ'רוקנרול נו לא יודעת להסביר
כמו שעושים שועל בצלליות, רק בלי האגודל:] למרות שזה לא ממש מתאים לבייס קטן חח טוב לא נורא
-משלבת ידיים -ישיבה מזרחית -עושה שלום -פיסוק -יד על הירך -מכופפת זאת אומרת, יושבת על הברכיים כזה
טוב זהו אין לי עוד רעיונות
מקווה שעזרתי
לילה טוב
לכולם בייD:

tamaguchi girl

New member
נמ. כמה רעיונות D:

-ישיבה מזרחית. [סתם כי אני אוהבת לראות דוליז בישיבה מזרחית. זה ממש נחמד
] -עמידה ראשונה בבלט (אני מקווה שאת יודעת מה זה ><). זה מקורי
-ידיים פתוחות לצדדים, כאילו מחבקות. -רגליים שלובות. [אפשר גם בעמידה וגם בישיבה] -יד שמכוונת "רובה" [בעזרת האצבעות
] לרקה של הראש של הבייס. זה יהיה הזוי
-יד שקרובה לפה, כאילו מחזיקה איזה ארטיק או משהו, שהדולי אוכלת
אין לי עוד רעיונות הזויים כרגע o_O מקווה שעזרתי (?)

תודה לשתיכן^^

רעיונות יפים
שכחתי לציין קודם שלבייס אין כפות ידיים ורגליים>< לא עם אצבעות, בכל מקרה.

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gif

לא מזמן,מישהי[אני די בטוחה שזו הייתה מור
]פירסמה בייסים עם תנוחות של בלט. למישהי יש אותם?

Mini Doll

New member
עזרה

אני צריכה טיוט' לצמות ולא מוצאת...למישהי יש?? (בצייר כמובן ) ..תודה

למעלה