לחצו כאן. אל תתביישו.נו כבר. ../images/Emo122.gif

איזה דרך למשוך אנשים לקרוא תתגובה
אממ עשיתי דולי ואני לא משו מרוצה ממנה... אנלא יודעת אם להמשיך. מי רוצה להמשיך איתי? או לפחות לתת לי רעיון... תיאור להמשך... בבקשה
אני נואשת

tamaguchi girl

New member
רעיון ../images/Emo3.gif

ג'ינס צמוד עד הברך, בברך יש קיפול כזה עבה. ברגל ימין, בקיפול יש 2 סיכות ביטחון. אולסטר תכלת, עם שרוכים כתומים. צמיד ורוד עבה כזה, כמו של פאקצות, ביד שמאל. חגורה תכלת עבה על הג'ינס. חגורה דקה דקה [עובי של 2 פיקסלים ככה] מתחת לחגורה התכלת. גרב רשת שחורה שנגמרת 2-3 פיקסלים לפני שמתחיל הג'ינס. שבסופה יהיה כזה בד, שלא יגמר סתם ברשת אלא בפס של פיקסלים רצופים בעובי של 3-4 פיקסלים. דולי חמודה ^^

HadarusH4

New member
מה זהה

איפה הקישור? אני שמתי אות אני זוכרת *המומה* לא נורא...הנה פה הקישור..

Radio Joe

New member
../images/Emo113.gif דחוווווווף ^^ ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מי יכול לעשות שרמת השקיפות של התפוח הזה [בפיינטשופ בלבד וזה] תיהיה 45 או בסביבות? שהוא ייראה חיוור מעט. כלומר, לא רקע שקוף. שהתפוח עצמו... נו בנות עם פיינטשופ או משהו בסגנון יבינו ><

Radio Joe

New member
טוב שינוי בקשה.

אני צריכה איכשהו להתאים את התפוח לרקע הזה, אבל שהוא לא יהיה בולט מדי. ^^? האמ. אני אכין לעוזרת.ות משהו בתמורה ^^

Radio Joe

New member
../images/Emo113.gif שוב פעם עזרה ^^.

אני צריכה אימייל של מישהי עם סבלנות, כוח ופיינטשופ. לשלוח לה דוליז שלי, שתהפוך לג'יפה שקופה. תודה ^^ וסליחה שאני נאג'ס

למעלה