*שומרת*
B broken winges New member 24/10/05 #37 תודה ^.^ תאמינו לי אם אני אגיד שחשבתי שהם של מאיה אבל לא הייתי בטוחה?... לא משנה.. תודה רבה
ש שטופ New member 24/10/05 #40 מספר בקשות. 1. פלטה בורדו טובה. 2. היה לי משהו, אבל שחכתי אולי אני אזכר אח"כ.
P P N 4 E New member 24/10/05 #42 help? אין לי מושג איך להצליל את השמלה הזאתי.. אל תתיחסו לבייס- גם אותו לא סיימתי להצליל.. מישהי יכולה לעזור לי?
help? אין לי מושג איך להצליל את השמלה הזאתי.. אל תתיחסו לבייס- גם אותו לא סיימתי להצליל.. מישהי יכולה לעזור לי?
ש ש שפ שפי שפירית New member 24/10/05 #1 קישור לקנדי דול?../images/Emo131.gif וטיוט' לאולסטאר בבקשה../images/Emo9.gif
B broken winges New member 24/10/05 #51 אם אפשר..בייס בינוני-גדול אבל לא יותר מדי גדול ... בתנוחה נורמלית(ידיים על המותניים או לצידי המותניים) עם פנים נחמדות..העדפה לעיניים כאלה של אנימה אבל לא חובה תודה רבה מראש
אם אפשר..בייס בינוני-גדול אבל לא יותר מדי גדול ... בתנוחה נורמלית(ידיים על המותניים או לצידי המותניים) עם פנים נחמדות..העדפה לעיניים כאלה של אנימה אבל לא חובה תודה רבה מראש
G GOLD digger New member 24/10/05 #53 ../images/Emo109.gifאני אישית... מאוד אוהבת את הבייס הזה הוא מאנג'י צ'אן.