/

Radio Joe

New member
*on my knees* :>

,looking for the Dmabo with the small jopet base .and the small jopet base

Little Chiwawa

New member
הבייס הקטן והבייס הקטן?

לא הבנתי.. אבל בקיצור הדמב"ו עם הבייס ג'ופט.(הקטן)

GalGul000

New member
היא מבקשת

את הדמב"ו עם הבייס ג'ופט הקטן, ואת הבייס ג'ופט הקטן. [למרות שזה בא ביחד
]

broken winges

New member
אוף ../images/Emo10.gif

פלטה ורודה בזוקה.. או מסטיק אם תרצו... ואמ...תמונה של הצפרדע החמודה הזו מהלו קיטי

broken winges

New member
תודה על הכל ../images/Emo9.gif ../images/Emo25.gif את מותק!!

ואפילו שזה דבר קטן העלת לי את מצב הרוח

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo3.gif אממ... אני צריכה בייס

קטן/בינוני שוכב/ישן (עדיף ישן) תודה...

מי יכול לתרום דוליז?

לאתר שלי :) פשוט אני רוצה לפתוח עמוד של דוליז ואני לא יודעת להכין.... אני יכולה לגנוב מאתרים אבל לא בא לי חחח

../images/Emo110.gifהדוליז שלי מכוערות:)

למה שלא תילמדי להכין?? זה יהיה לך הכי טוב לפרסם דוליז שאת בעצמך עושה!!

qpELORqp

New member
אמ..... תלמדי לעשות בעצמך!!

אסור להעתיק לפי דעתי! חוץ מזה עשו לי משו' דומה לזה! זה לא נעים! במיוחד שזאת דולי שמישהי עשתה והשקיע וזו לא היית את במקרא! קחי טיוטראלים מתפוז הם מעולים.........

o0Invisible0o

New member
הו. ברוכה הבאה!../images/Emo9.gif

קודם כל, כמו שכבר אמרו מעלי..אל תגנבי מאתרים. את יודעת כבר שזאת גניבה, אז למה לעשות את זה?
שנית כל, אני ממליצה לך ללמוד להכין דוליז בעצמך. זה כל כך כיף ונחמד, זה עוזר להעביר את הזמן ובכלל היצירה בסוף יוצאת שלך וזה הכי טוב.
מלבד זאת יש לנו פורום מאוד נחמד. [אל תקחי כדוגמא את היום
] בנות פה יעזרו לך להשתפר ואת תעזרי לאחרות עם הזמן וצפויה לך פה הנאה רבה.
[ושוב, אל תקחי כדוגמא את היום..
]

מאמי,

תקראי טוב טוב את ההודעה שלי. על דולי, עובדים הרבה זמן. המון בנות בפורום מציירות דוליז (נו, כולן
) ואני בטוחה שרובן אוהבות את התוצאות שלהן ולכן הן עבדו קשה כדי להגיע לתוצאה מסויימת. גניבת דוליז נחשבת כגניבת זכויות יוצרים של הדולי. אותה דולי שהיוצרת שלה עבדה נורא קשה בשבילה. אבל את כבר מבינה שהעתקת דוליז מאתרים אחרים היא גניבה, אז למה את באה לבקש פה?
לדעתי, הדבר הכי טוב שתעשי הוא לנסות לצייר דולי אחת בעצמך. תוכלי להשתמש בטיוטריאלים שיש בפורום ולצייר דולי בעצמך. גם אם זה לא יצא לך- תוכלי לפרסם אותה פה הפורום (בשרשור שדח"ם
- קיראי חוקים ותביני למה אני מתכוונת), ובנות כבר יעזרו לך לשפר אותה. רובן (לא כולן, כי יש גם זונות
) התחילו בקטנה מדוליז לא כל כך יפות והשתפרו מדולי לדולי! אני מציעה לך לנסות את זה
תקראי חוקים, ותהני פה בפורום!

Science Fiction

New member
../images/Emo31.gif היא ביקשה רשות. ../images/Emo119.gif

אם מישהי מרשה לה לפרסם דולי שלה באתר, כל עוד היא תיתן קרדיט ליוצרות הדולי והבייס היא לא עשתה שום דבר רע.
[אנא סלחו לי על הניסוח הגרוע. אני מאשימה את השעה.]

למעלה