/

Dirtbag

New member
נצל"ש. ../images/Emo62.gif

מה לעזאזל קרה פה
? למה כולן פה בבאסה? תסבירו לי, בבקשה, אני לא מבינה שומדבר ממה שקורה פה.

tamaguchi girl

New member
גמני לא הייתי, אבל קראתי שירשורים

ולפי מה שהבנתי "שקית שוקו דרוסה" שהייתה פעם חזרה וליכלכה על הפורום ועל בנות ובעיקרון גרמה לריב שגדל וגרף לתוכו די הרבה בנות >.< אבל היא החליטה שהיא עוזת והפורום נרגע קצת :)

the queen zohar

New member
טיוטים לבייסים קטנטנים../images/Emo168.gif

אני עושה לפרוייקט טוגבר הזה...

o0Invisible0o

New member
בלה.

בטויט' הרי לא מעתיקים פיקסל פיקסל נכון? אז תסתכלי על רגיל ותקטיני בהתאם לבייס, לא?
אני לא יודעת אם זה משנה הרבה, בייס קטן או גדול. בדר"כ אפשר להשתמש בפחות גוונים ואולי יותר הבדלים ביניהם, חוצמזה זה נראה לי אותו הדבר...
אבל אולי זאת רק אני.

זה משנה..

בדיוק חשבתי להכין טיוט' להצללה קלה יותר לבייס קטן, אולי עכשיו. אבל בכל מקרה, במילים - תצלילי את הצדדים החיצוניים של הבגד בצבע הכי כהה + "שוונצים" של הצללה כלפי פנים ותמשיכי ככה עוד צבע אחד. בצבע השלישי תצבעי את השאר, בצבע הרביעי תציירים פסים ישרים פיקסל כן פיקסל לא, בצבע החמישי תוסיפי ברק באמצע כל פס ובצבע השישי, אם את רוצה, עוד ברק. בהצלחה
אם לא הבנת, אולי אני אצרף דולי שלי בהצללה הזו.

the queen zohar

New member
שאלה../images/Emo168.gif

אם אני אתן לכן בייס, תוכלו לעשות לפלטה של העור שלו פלטה שקופה עם 6 גוונים ופלטה לא שקופה גם ב6 גוונים

o0Invisible0o

New member
עור שקוף או צבע על האור?

אה, לא הבנתי><
את יכולה להסביר שוב? את נותנת לנו פלטה ואנחנו צריכות לעשות אותה שקופה על העור? בלה. טוב לא הבנתי כלום.*עילגת* אשמח אם תסבירי לי שוב.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifקנדי-בר

אשמח אם תהיי יותר ספציפית ותגידי מאיזה אתרים סגורים
.

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo51.gif

מכל אתר סגור, אני פשוט אף פעם לא אוכל לראות את הבייסים האלה בדרך אחרת אם האתר סגור...

למעלה