shira245

New member
ידעתי שאני אמצא פה תמיכה!../images/Emo24.gif

מי היה מאמין אוהדי הפועל,מכבי ובית"ר תחת גג פורום אחד חיים בשלווה ואהבה..
בכל מקרה,הוכחתי לטיפש שאני דווקא יודעת דבר אחד או שניים בכדורגל והוא התנצל..
אניווי,אתן גדוללללותתת!

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif דוסונים ודוסוניות לכן מיד../images/Emo70.gif

אני וטסי נוסעות מחר לטיול שנתי לכנרת ל-3 ימים
נתגעגע מאוד מאוד מאוד
ביי דארלינגס[
]

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאת וסטייסייייייייייייייייי...

יש שמועה שמסתובבת פה שאתן לא רושמות מספיק בפורום...
אתן מכחישות?!?!??

ויייייייייייייי......./images/Emo105.gif

נחשו מי חזר?????
!!!!!!!!!! ויייייייי! עוד מעט ראש השנה!!!!!(עוד 10 ימים אבל מי סופר?)

קוקיטה

New member
אנשים אני צריכה עזרה!../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

רק רציתי לנסות אותם!! בכל מקרה אני צריכה את עזרתכם!! חברתי המאוד מקסימה ''באני''(לכל החברות אני קוראת ככה אבל הו וואל) נוסעת לארה''ב לחודש שלם!!!!! חודש שלם בלי באני! ואני כותבת לה מכתב מאווווווד ארווווך לטיסה ובכלל לטיול! למישו יש רעיונות לדברים חמודים שאני יכולה להוסיף?!?! כל מיני קוויזים וכו.? או כל מיני משחקונים? תנקס מראש אנשיי פורום! לאב יה!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifכנסיייייייייייייייייייי...

מצאתי אתר חמוד של קוויזים וטריוויה... הריון המדליק הוא שאת יכולה להיות מקורית וליצור לה חידון עם שאלות שאת תכתבי או קוויזים שכבר יש שם...

גם אני בדיוק היום

כתבתי מכתב לחבר שלי שטס הלילה. אז כתבתי לו מכתב של שני עמודים, והוספתי כמה תשחצים. כמובן שזה לטיסה של ארבע שעות בערך. לטיסה לארה"ב כדאי לך לשים קצת יותר דברים, בכל זאת - זה יותר זמן לשרוף בטיסה. בכל מקרה, אז את יכולה לכתוב לה מכתב ארוך ארוך ולספר לה כל מיני דברים, אבל לא דברים כבדים. שנה שעברה טסתי וחברה שלי כתבה דברים שלא בריא לקרוא כשאתה במטוס... ואני לא אפרט. זה היה מסוכן
ואת גם יכולה להוסיף תשחצים וכו'. מישהי שאני מכירה גם נתנה לחברה שטסה "מעריב לנוער" שתקרא בטיסה, שזה גם רעיון נחמד. מקווה שעזרתי. שיהיה בהצלחה. רזיה.

קוקיטה

New member
תנק יו גירלס!!

שמתי לה כל מיני קוויזים ותשחצים כאלה ממעריב לנוער ועשיתי לה דולר של רודריגו שיהיה לה כסף...חחח...ושמתי לה תמונה שלנו..כל החברות שלא תשכח איך אנחנו נראות חחח אמממ ואתם תצטרכו לסבול עכשיו במשך חודש אלה שמתגעגעת לנעם .. וכשנם תחזור..תהיה פו ילדה מאושרת אחת!!! בקיצור!! תודה רבה רזיה וקרין!! קבלו

למעלה