קוקיטה

New member
../images/Emo32.gifמצטערת אני חייבת!! אם בא לך

תמחקי אמא.. בכל מקרה אני רוצה להגיד לכם ככה לתוכנית היו צריכים לקרוא '' את מטומטת,שרון'' וזהו..קודם היא זורקת את רודרי אח''כ את יגאל ואז את גדי..פשוט סתומההההה אל תסקלו אותי הייתי חייבת להשפך איפושו...חחח

ממש מעבר לפינה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

התכנית "תפוז Live" זזה היום אחורה לשעה 17:30 כדי לארח בפורום אהבה מעבר לפינה את מירי בוהדנה. מירי תשוחח למשך שעה קלה על הקריירה בכלל ועל "אהבה מעבר לפינה" בפרט.
הקופסא שלנו מחזיקה את אוונסנס במקום הראשון זה השבוע התשיעי (! ), אבל השבוע בפינה לשיפוטכם שלושה שירים חדשים שמאיימים להכנס למקום הראשון: החדש של דיידו, שנאייה טויין וג'סטין טימברלייק. בואו להשפיע ולזכות בפרסים!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifווווווווהההההההההההההההההה...

אהמ קודם כל אני וחבר שלי צפינו ביחד ופשוט נקרענו מצחוק... הכל כל כך נראה מבויים לא להאמין... אפילו הדמעות של יואב נראו לא אמיתיות... בעאכססססססססססססס...

NeTuSh2

New member
היי זאת שני : SHANYZ

רק רציתי להגיד.. שרון לא מטומטמת:) היא מאמי! ויואב גם! אני שמחה שהיא בחרה אותו.. מה שמדכא אותי זה שלא הייתי בבית והקלטתי.. אבל דווקא את הסוף (!!!!) לא הקלטתי כי לא ידעתי שזה ימשיך ב-10 וחצי! איזה דיכאון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למישהו יש בקלטת להביא לי? פליז?
חחח בקיצר, שרון לא מטומטמת וזו תוכנית נחמדה....

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifשרון פריחה שטחיתתתתת...

היא בחרה בדוגמן שכתוב לו על המצח " בוגד " שידפוק ויזרוק אותה אחרי יומיים בערך - או שאולי כבר עכשיו בטוסקנה הוא מיעף אותה קיבינמאט... גדייייי שולטטטטטטטטטטטטט וכמובן גם רודריגווווווווו...

LillipooT

New member
טוב נו.. גם אני יגיב.. ../images/Emo60.gif

אני גם חושבת ששרון עשתה טעות.. יכול להיות שעם יואב יהיה לה שבוע נחמד, אבל הם לא יחזיקו מעמד לטווח הארוך.. דווקא יואב לדעתי, ולא גדי כפי ששרון טענה, לא מוכן לזה - לא מוכן למערכת יחסים רצינית איתה. לא יודעת.. די התאכזבתי באמת. גדי היה כזה מסכן!
וכמובן.. הצליחו להכניס את רודריגו לכמה שניו בסוף כדי שהקהל בבית יהיה מרוצה. אני לא כל כך מבינה את זה.. אבל בסדר. נגיד. באמת הדמעות של יואב לא נראו אמתיות! הוא כל כך הולך להתעלל בשרון נראה לי.. וגם יכול להיות בכלל ששניהם דברו בתחילת התוכנית וסכמו שהיא תגור בבית לבד והוא יקח את האוטו או משהו. לא יודעת.. הכל היה נראה מכור. ואולי אני טועה ובכל זאת עוד חודש נראה בעיתונים שהשניים מתחתנים. לא סביר, אבל נראה.. ושניקה - הקלטתי את זה לאמא שלי.. אז אני מאמינה שמתישהו אני יוכל להביא לך את זה

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifלמה הביאו את רודריגו?!?!?

רק בגללו חיכיתי כל התכנית... *נמסה*

קוקיטה

New member
באניס אני חייבת חייבת עזרה!!

אנחנו מכינות משו חמוד לחברה ואני צריכה לדעת אם מישי פו זוכרת איך מתחיל קחי אותי שרון.. כאילו...''זאת שרון. הקיץ הזה.....'' מה ההמשך?!?!!?!?!!?!?!?!?

shira245

New member
חחחח יואב באמת לא מתאים לה..

ואחרי חודש אם לא פחות הוא יזרוק אותה לעזאזל או שהיא תתפוס אותו בוגד בה עם איזו דוגמנית בת 20. היא עשתה שטות אבל אם זה מה שהיא מרגישה..נו טוובב..
בכל מקרה,הם ממש מרחו את הפרק האחרון וזה נראה ממש מבוים ומזויף. גדי ממש חמוד..איזה עיניים וחיוך..ההפסד כולו שלה! והכי חשווווובבבב-ראינו את רודריגו!אייזה חמודדדדד!

shira245

New member
../images/Emo32.gif אתן לא שונאות שבנים../images/Emo46.gif

מזלזלים בכן שאתן מדברות על כדורגל..כאילו רק הם מבינים בזה ואנחנו סתם איזה מין חלש שרק מורח לק ומקשקש בטלפון כל היום?!? כאילו אז מה אם אני בת ואני לא משחקת כדורגל עם החברה בשכונה, אני יודעה מהזה כדורגל,ומהזה נבדל פסיבי ונבדל אקטיבי ואני אפילו יודעת מי זה פרגוסון,ושאני רואה את דיויד בקאהם משחק אני לא אומרת "יאי איזה חתיך!"אלא יותר מתעניינת באיך הוא משחק. וכן אני פאקינג בת ואני אוהבת כדורגל.יש לך בעיה עם זה?!?

חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo105.gif

לנשום שירה,לנשום. אני לא ממש אוהבת כדורגל אבל אני בהחלט מבינה לליבך...בנים הם עם שובניסט.

מצטרפת.. ../images/Emo45.gif ../images/Emo107.gif

בתור אוהדת הפועל תל אביב שרופה, בעלת מנוי לשער 2 בבלומפילד ומכירה אישית את הקפטן המאמיייי שמעון גרשון, כן אני מרגישה כמוך בהחלט! בנים שאני מכירה כל הזמן מנסים לבחון אותי אם אני מכירה את כל השחקנים, את החוקים, השופטים וכו'. וכן, אני מבינה, מכירה והכלללללללל!!! אז למה בוחנים?!?!?! מהם חושבים שאנחנו לא מסוגלות להבין בכדורגל ורק בבלט??!!??!?! גווווווווו שירה!

קוקיטה

New member
ממפ...כדורגל ואני לא הכי קרובים..

ואל תסקלו אותי אבל אני ממש ממש לא מבינה מה אנשים מוצאים בזה..
אבל וואל!! אני פמינסטית כמובן! כך ש..אם בא לכם לראות את זה!! תהנו גירלס!!!

למעלה