נקמת המלפפונים
New member
../images/Emo60.gif
אחה"צ טובים אנשים
יש לי שאלה בסוגיה קצת כבדה ואני מקווה לשמוע את הדיעות האישיות שלכם. כבר שמעתי לא עלינו כמה סיפורים בכיוון והייתי בהלם לשמוע כזה דבר בסביבה הקרובה שלי. יאללה, חלאס הקדמות, הנה הדבר האמיתי- חברה שלי מדריכה באיפשהו, מדריכה בנות לא כזה איכותיות, חמודות ומעולות, אבל מבחינה דתית? כולן חוץ מאיזה עשר בכל הבי"ס חילוניות. (אני יודעת שזאת הגזמה אבל ככה זה
דווקא אחת מהדתיות, בת של ר"מ וכל התלווה לזה קשורה בעניין, אני מביאה את זה פה לא לשם לשון הרע ח"ו, אלא בעניין של להפיץ סיטואציה מביכה שיכולה לקרות לכולנו, ואני מספרת גם את הרקע ע"מ שתבינו, זו בחורה ששומרת נגיעה, לפחות שמרה, שמקפידה והכל. מפה לשם, יש לה חבר כבר כמה חודשים,זה רציני מסתבר אבל היא בתחילת התיכון והוא בסופו. חברה שלי שאלה אותי איך בעדינות להפסיק את הקשר כשהוא היה בתחילתו- כדי שהבחורה ההיא לא תיפגע ושלא יקרה מצב שהיא תדרדר. היום, החברה שלי באה אליי בהיסטריה, מסתבר שאותה בחורה בהריון- מערב אחד אומלל. אבאמא שלה יהרגו אותה, החבר עצמו ידע רק אתמול הפלה באה בחשבון, אבל מאיפה הכסף? הקיצור, מלאן סיבוכים. הסוף טוף כמובן אבל אתם תגלו אותו בסוף הדיון- שאני מקווה שיהיה... (דרך אגב- הבעייתיות בסיטואציה היא ענקית, שימו לב לזה. לפני כמה שנים סיפר לנו רב שבמחנה של בנ"ע נכנסה גם בחורה בת 15 להיריון. היא בסופו של דבר התחתנה עם הבחור שלה וילדה. לא יודעת מה היה הסוף שלהם אבל זה מזוויע- ילדה בת 15 יולדת?)
אחה"צ טובים אנשים