זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifחח מה זה באמת מעצבן!

המוזיקה מעצבנת.. והארנב הזה נופל מליון פעם ולא מת!

שלומיתת

New member
בחופש הגדול חצי פורום שיחק אותו

והשווינו תוצאות
אולי את לא ראית אותו אז...

שלומיתת

New member
שברתי שיא חדש!!!!

2964810 הולי!!!
אני גאה בעצמי. ותודה להורי שהביאו עד הלום.

שלומיתת

New member
../images/Emo17.gif../images/Emo124.gifשאלון אנשים!../images/Emo124.gif../images/Emo17.gif

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. כמה זמן אתם מכירים את 13? עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5? איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16? האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9? מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7? מה לדעתכם הכי מייחד את 19? אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 5? כמה זמן אתם מכירים את 12? איזה מוזיקה 8 שומע? מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות? האם הייתם יוצאים עם 20? האם ל6 יש פירסינג כלשהו? איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18? מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות? האם 3 יותר גבוה מכם? מהו שם המשפחה של 15? האם אי פעם נמשכתם ל2? האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק? מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין? מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה? האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI? מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת? האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16? האם 18 בנאדם מצחיק? מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חייזקים שבא לחקור את כדור הארץ? איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים? איך הכרתם את 9? מה משותף בינכם לבין 2? האם 6 רווק? מה לדעתם המקצוע שהכי יתאים ל17? מה אתם הכי אוהבים ב1? האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק? מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם? האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית? האם אתם וכרים את תאריך יום ההולדת של 12? מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14? האם ל20 יש חיות מחמד? מהו לדעתכם הסוד האפל של 13? מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם?

שלומיתת

New member
ראצ'ונה../images/Emo3.gif

1.רון 2.בתאל 3.מורן 4.אור 5.דפנה 6.נועה 7.זוהר 8.אמיר 9.רפי 10.אלירן 11.ליאור 12.אורפז 13.עומר 14.מאיה 15.ניר 16.טל 17.מירי 18.דור 19.דינה 20.ספיר כמה זמן אתם מכירים את 13?שנה ומשו עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5?ליאור חמודה בלי להעליב, אבל דפנה
איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16?אני לא הכי מכירה אותה,אבל היא חמודה
האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9?בארוררררררר!111אחתאחתאחת מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7?תחילת שנה מה לדעתכם הכי מייחד את 19?אני לא ממש יודעת,אבל היא מוזמנת לספר לי
אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 5?שוב,זו דפנה, מה השאלה בכלל?! כמה זמן אתם מכירים את 12?גם שנה ומשו איזה מוזיקה 8 שומע?היפ הופ לדעתי... מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות?ללכת לצבא?
האם הייתם יוצאים עם 20?בהתחשב בזה שאני מעדיפה גברים, לא חח האם ל6 יש פירסינג כלשהו?לא חושבת איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18?אין לי בעיה עם איך שאני נראית
מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות? המ..|מתביישת| האם 3 יותר גבוה מכם?יאפ מהו שם המשפחה של 15? לוי? האם אי פעם נמשכתם ל2? :| לא. לא נמשכים למשפחה
האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק?חחחחחחחחחח יופי,עכשיו אני מדמיינת את אור עם כובע גרב על הפרצוף ואקדח ביד. לא. מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין?אפסי? מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה?אני בספק [מה זה השאלות הדביליות האלה?!] האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI? חח בואו נשאל אותו מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת?גימלים עד סוף השירות? האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16? מתגעגעת? אני לא הכי מכירה אותה חחח האם 18 בנאדם מצחיק?כן מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חייזקים שבא לחקור את כדור הארץ?
!!!! לולום, אפקורס!!! איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים?יושבת על הבר עם כוס בירה ועם בנואה מימינה
איך הכרתם את 9? דרך מואני מה משותף בינכם לבין 2? יש לא מעט דברים האם 6 רווק? נועה, יש לך חבר נכון?שכחתי חח מה לדעתם המקצוע שהכי יתאים ל17? כל דבר שלא קשור למשטרה
מה אתם הכי אוהבים ב1? הכל
האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק?חח אני בספק מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם? שום דבר היא לא עשתה בשבילי!!!שום דבר! פשוט חוצפה. האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית?היא אמא שלי,אנחנו כבר גרות באותו בית
האם אתם זוכרים את תאריך יום ההולדת של 12?לא,אבל אמני יודעת בת כמה היא! זה גם נקרא..
מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14?אין לי מושג האם ל20 יש חיות מחמד?לא יודעת
מהו לדעתכם הסוד האפל של 13?שהוא בעצם נגן של איזה להקה ממש מפורסמת וכולנו לא מודעים לזה מה הסיכוי ש-10 הוא האח האבוד שלכם?סיכוי גדול

niro levi

New member
../images/Emo216.gifברור שאני במאפיה

זה לא ברור עדיין?! מזה השאלה הזאת לעזאזל? למה נראה להם שאני אהיה במאפיה וירשום פה בפורום.. מפגרים.. השם משפחה שלי זה לוי.. ואני הכי אוהבת לאכול לישון ולהיות במחשב.. תני לי את זה כל היום ואני אהיה מסודרת.. למרות שאני מעדיפה להיות במחשב במקום לישון חח

למעלה