../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifיאי אני אוהבת את זה!
1.ליאוריק 2.נועה 3.מאיה 4.מירי 5.היללי 6.אורפזיק 7.דינה 8.ניר 9.טלטל 10.שלומית 11.אור 12.נוי 13.עומר 14.שירן 15.דפנה 16.מיכל 17.אמיר 18.מורן 19.יוני 20.ספיר כמה זמן אתם מכירים את 13?מאז שהגעתי לפורום..כמעט שנה
עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5?עם כל הכבוד לאור ויש המון כבוד
עם היללי שלי כפרעלייה!
איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16?היא חמודה ומצחיקה האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9?טלטל?! ברוררררררר! כזאתי מצחיקההה
מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7?אף פעם
מה לדעתכם הכי מייחד את 19?אממ שהוא אחד הבנים היחידים בפורום?
אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 5?עם היללי
כמה זמן אתם מכירים את 12?אמ כמעט שנה איזה מוזיקה 8 שומע?אממ אני יודעת שסינרגיה,היהודים ובית הבובות אה כן ורן דנקר אם אני לא טועה
מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות?אממ לא יודעת
אמיר? האם הייתם יוצאים עם 20?ברוררררר האם ל6 יש פירסינג כלשהו?אמ באוזן נחשב? איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18?השיער המטולטל נראה לי
שהייתי קטנה היה לי ככה.. מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות?אממ לשמוע מוזיקה? האם 3 יותר גבוה מכם?הרבה יותר גבוהה ממני! מהו שם המשפחה של 15?ששון? האם אי פעם נמשכתם ל2?לנועה? ברור איך אפשר שלא
האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק?חחחחחחחחחח לא ממש לא היא נשמה טובה מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין?אור?!
מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה?חחחחחחחחחח אין לי מושג
האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI?יש מצב..אין לה אף פעם זמן
מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת?אממ דיסק? האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16?כןןןןןןןןן
האם 18 בנאדם מצחיק?ממה שהכרתי נראה לי שכן מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חייזקים שבא לחקור את כדור הארץ?חחח יכול להיות
איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים?ליאוריק שלי? אממ נראלי דוגמנית/זמרת איך הכרתם את 9?בפורום
מה משותף בינכם לבין 2?אממ המון,אהבה לסינרגיה,לנועם פינחסוב,שתינו מחוברות לדת בדרך כזו או אחרת..ועוד מלא האם 6 רווק?בקרוב לא..חח או שכבר לא ואני לא יודעת על זה
מה לדעתם המקצוע שהכי יתאים ל17?מנהל אישי של משפחת תאקט מה אתם הכי אוהבים ב1?אוייייי נשמתי שהיא קוראת לי חדודיקקקקקקק
חחח סתם,שהיא כזאת נשמה טובה,מצחיקה,מדהימה!
האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק?לא יודעת
מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם?הקדיש לי את השיר את יפה
האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית?ברוררר האם אתם וכרים את תאריך יום ההולדת של 12?לא זוכרת
מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14?אממ... האם ל20 יש חיות מחמד?כן,כלבה
מהו לדעתכם הסוד האפל של 13?
אין לי מושגגג מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם?חחחחחחחחח לא נראה לי שיש סיכוי שאני בלונדינית עם עיניים כחולות