זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifיאי אני אוהבת את זה!

1.ליאוריק 2.נועה 3.מאיה 4.מירי 5.היללי 6.אורפזיק 7.דינה 8.ניר 9.טלטל 10.שלומית 11.אור 12.נוי 13.עומר 14.שירן 15.דפנה 16.מיכל 17.אמיר 18.מורן 19.יוני 20.ספיר כמה זמן אתם מכירים את 13?מאז שהגעתי לפורום..כמעט שנה
עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5?עם כל הכבוד לאור ויש המון כבוד
עם היללי שלי כפרעלייה!
איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16?היא חמודה ומצחיקה האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9?טלטל?! ברוררררררר! כזאתי מצחיקההה
מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7?אף פעם
מה לדעתכם הכי מייחד את 19?אממ שהוא אחד הבנים היחידים בפורום?
אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 5?עם היללי
כמה זמן אתם מכירים את 12?אמ כמעט שנה איזה מוזיקה 8 שומע?אממ אני יודעת שסינרגיה,היהודים ובית הבובות אה כן ורן דנקר אם אני לא טועה
מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות?אממ לא יודעת
אמיר? האם הייתם יוצאים עם 20?ברוררררר האם ל6 יש פירסינג כלשהו?אמ באוזן נחשב? איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18?השיער המטולטל נראה לי
שהייתי קטנה היה לי ככה.. מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות?אממ לשמוע מוזיקה? האם 3 יותר גבוה מכם?הרבה יותר גבוהה ממני! מהו שם המשפחה של 15?ששון? האם אי פעם נמשכתם ל2?לנועה? ברור איך אפשר שלא
האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק?חחחחחחחחחח לא ממש לא היא נשמה טובה מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין?אור?!
מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה?חחחחחחחחחח אין לי מושג
האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI?יש מצב..אין לה אף פעם זמן
מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת?אממ דיסק? האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16?כןןןןןןןןן
האם 18 בנאדם מצחיק?ממה שהכרתי נראה לי שכן מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חייזקים שבא לחקור את כדור הארץ?חחח יכול להיות
איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים?ליאוריק שלי? אממ נראלי דוגמנית/זמרת איך הכרתם את 9?בפורום
מה משותף בינכם לבין 2?אממ המון,אהבה לסינרגיה,לנועם פינחסוב,שתינו מחוברות לדת בדרך כזו או אחרת..ועוד מלא האם 6 רווק?בקרוב לא..חח או שכבר לא ואני לא יודעת על זה
מה לדעתם המקצוע שהכי יתאים ל17?מנהל אישי של משפחת תאקט מה אתם הכי אוהבים ב1?אוייייי נשמתי שהיא קוראת לי חדודיקקקקקקק
חחח סתם,שהיא כזאת נשמה טובה,מצחיקה,מדהימה!
האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק?לא יודעת
מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם?הקדיש לי את השיר את יפה
האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית?ברוררר האם אתם וכרים את תאריך יום ההולדת של 12?לא זוכרת
מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14?אממ... האם ל20 יש חיות מחמד?כן,כלבה
מהו לדעתכם הסוד האפל של 13?
אין לי מושגגג מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם?חחחחחחחחח לא נראה לי שיש סיכוי שאני בלונדינית עם עיניים כחולות

niro levi

New member
../images/Emo216.gifצדקת כמעט בהכל..חח

אני לא מרגלת של הFBI אין לי זמן בגלל שהייתה שביתה אז יש עכשיו לחץ.. ועוד מעט חופש גדול יהיה לנו הרבה זמן לדבר!! נשלים את כל השעות.. צדקת במוזיקה.. בת'כלס אני שומעת את כל הסגנונות מוזיקה חוץ ממזרחחחית

../images/Emo204.gifכיףכייף!

1. שלוצ 2. רפי 3. מאיה 4. בתאלי 5. מורני 6. דפנוש 7. אורצ'ו 8. אלירן 9. ליאור 10. אורפז 11. רייצ' (נו היא פה
) 12. נועי 13. זוהר 14. אמירוס 15. עומר 16. גל 17. יוני 18. נוי 19. ספיר 20. ניר כתבתי כמה אנשים שלא הכי פה כבר אבל בקטנה וזה. כמה זמן אתם מכירים את 13? אממ לא מעט עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5? שתיהן יחד!
איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16? הומור האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9? בוודאי! מתי לאחרונה יצא לכם לפגוש את 7? אני חושבת לפני שדפנה התגייסה
מה לדעתכם הכי מייחד את 19? לא יודעת אבל אני בטוחה שיש הרבה! אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 5? שניהם נשמות כמה זמן אתם מכירים את 12? שנה ו? איזה מוזיקה 8 שומע? מוזיקה טובה! מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות? לא יודעת
האם הייתם יוצאים עם 20? בטח! האם ל6 יש פירסינג כלשהו? לא (אין נכון?
) איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18? אני לא חושבת שראיתי אותה בכלל
צ צ צ! מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות? אני מניחה שזה קשור במוזיקה ונגינה
האם 3 יותר גבוה מכם? בקצת מהו שם המשפחה של 15? שמעוני! (נכון?! זכרתי!) האם אי פעם נמשכתם ל2? בטח כפרהעליו!
האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק? לאדעת אבל בתאלי קראי לי גם אם את מתכננת P: מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין? הכי לא
מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה? חחח נאא האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI? זה יכול להיות מגניב אבל לא נראלי :) מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת? אממ את גפן?
האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16? כן! האם 18 בנאדם מצחיק? ישמצב! מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חייזקים שבא לחקור את כדור הארץ? נמוך, אבל הלוואי! אם כל החייזרים שווים כאלה אז אנחנו במצב טוב
איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים? נשואה באושר לאיזה מתנחל חמוד, גרים במרכז(!!!) ומבקרים אותי הרבה
איך הכרתם את 9? מפה מה משותף בינכם לבין 2? יש הרבה,זה טיפה מפחיד. האם 6 רווק? כן מה לדעתם המקצוע שהכי יתאים ל17? אנלי מושג
מה אתם הכי אוהבים ב1? שילוב מטורף של אופי ויופי שאין דברים כאלה
האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק? לא יודעת, אורצ' את יכולה?
מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם? לא יודעת מזמן לא דיברנו האם הייתם מוכנים לגור עם 3 באותו בית? כן! יהיה מצחיק
האם אתם זוכרים את תאריך יום ההולדת של 12? לא ממש *מסמיק* מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14? אממ..? האם ל20 יש חיות מחמד? אנלי מושג מהו לדעתכם הסוד האפל של 13? אין לה! והיא מקסימה מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם? ברור שהיא אחותי, לא ידעתם?!

מירוש 18

New member
אני אני אני

1.עומר 2.נועה 3.דורה 4.אור 5.שלומית 6.ליאור 7.זהר 8.אמיר 9.אורפז 10.דינה 11.נוי 12.מאיה 13.ניר 14.מורן 15.טל 16.ספיר 17.שירן 18.יערה 19.דפנה 20.הילה כמה זמן אתם מכירים את 13?אממ לא הרבה עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5?שתיהן חמודות אז לא משנה לי איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16?שהיא ממש מתוקה האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9?בטח
מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7?הלוואי שבקרוב מה לדעתכם הכי מייחד את 19?לא יודעת אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 5?עם שתיהן חחח כמה זמן אתם מכירים את 12?כמה חודשים טובים איזה מוזיקה 8 שומע?רוק מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות?לא יודעת האם הייתם יוצאים עם 20?כן
האם ל6 יש פירסינג כלשהו?לא איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18?את העיניים מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות?נידמה לי שלשמוע מוסיקה האם 3 יותר גבוה מכם?יש מצב מהו שם המשפחה של 15?לא יודעת האם אי פעם נמשכתם ל2?כמובן האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק?חחח לא מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין?חחח נמוך מאוד מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה?נמוך האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI?כן מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת?דינה מה את רוצה מתנה? האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16?כן האם 18 בנאדם מצחיק?כן מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חייזקים שבא לחקור את כדור הארץ?אולי איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים?זמר מפורסם איך הכרתם את 9?מהפורום מה משותף בינכם לבין 2?אממ האם 6 רווק?כן מה לדעתם המקצוע שהכי יתאים ל17?מורה לנהיגה מה אתם הכי אוהבים ב1?שהוא מתוק
האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק?חחחח לא או שאולי כן? מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם?אממ האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית?כן האם אתם וכרים את תאריך יום ההולדת של 12?לא |מסמיק| מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14?לעוף האם ל20 יש חיות מחמד?ניראה לי שכן מהו לדעתכם הסוד האפל של 13?לא יודעת חח מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם?הכל יכול להיות

למעלה