אפשר בבקשה קישור לשוגר קרים?
F fat luey New member 12/7/06 #26 הממממ- אפשר לשים אותה בשדח"ם? כי אין לה בייס. אבל אני צריכה תגובות בונות והיא ממש כמו דולי רגילה והכל. ><
הממממ- אפשר לשים אותה בשדח"ם? כי אין לה בייס. אבל אני צריכה תגובות בונות והיא ממש כמו דולי רגילה והכל. ><
L lady blak New member 12/7/06 #35 ../images/Emo51.gifאבל לא אסור עם כנפים../images/Emo4.gif../images/Emo199.gif לוידעת' מאיפה הבייס
S shi66 New member 13/7/06 #53 ../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifהורדתי לך ת'כנפיים ו.. זה לא נותן לי לשלוח את הקובץ
L leonel knight New member 12/7/06 #37 ../images/Emo19.gifהוא מדהים../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif
B Blue Pencil New member 12/7/06 #38 זקוקה לבייס ~ בינוני, עומד, שמסתכל עליי, מרים את הידיים ומחזיק משהו בגובה. [1] או בינוני, שוכב על הגב, אבל מרים טיפה את הראש ומסובב את הפנים לכיוון שלי, או שפשוט מרים טיפה את הראש. [2] המון המון תודה
זקוקה לבייס ~ בינוני, עומד, שמסתכל עליי, מרים את הידיים ומחזיק משהו בגובה. [1] או בינוני, שוכב על הגב, אבל מרים טיפה את הראש ומסובב את הפנים לכיוון שלי, או שפשוט מרים טיפה את הראש. [2] המון המון תודה
S Stinki Winki New member 13/7/06 #48 יש שלב אחד זו תחרות באתר של מירב וסיוון- http://intodust.up.co.il/