שעוו"ה.

lady blak

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo16.gifאהמ,שוב עזרה../images/Emo122.gif../images/Emo4.gif

בייס מייירס דול האוס.. מישהי מוכנה לעשות לי חצאית[רק קווי מתאר]כמו הסרטוט*העילגשלי*שם בצד למעלה
ואולי רעיונות לשיער ונעלים
איך החולצה
,וצורת הכנפיים
,הם הגיוניים

o0Invisible0o

New member
חולצה א.^^

עשיתי לך קווי מתאר, מקווה שזה מה שהתכוונת. הייתי במקומך או מגביהה קצת את הכנפיים או עושה צורה של שני חלקים לכנפיים, כמו כנפי פיה כאלה.^^ תחפשי תמונות או משהו.^^ נעליים- לדעתי שטוחות עדינות כאלה שנקשרות בשרוך ארוך שכרוך סביב הרגל.. שיער, אממ..לא יודעת.
אולי שתי צמות אסופות לחצי קוקו והשאר פזור.
מקווה שעזרתי.^^

lady blak

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo199.gif../images/Emo16.gifאבל............"-"

,אני אנסה^^*כתבתינכון*בחצאית רציתי קצת יותר קפיצית כזו שרואים טיפה מהתחתונים...אבל עם אני לא אשייג*או אסייג
*\לא אקבל\לא אצליח לעשות כזו אני "אסתפק" בשלך^^... תודה זה ממש חמוד וגמזה יהיה דיי טוב בעצם^^

עשיתי ראש../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

של בייס. ואני לא יודעת אם לעשות לו גוף כזה של אישה עם ציצי והכל
או גוף כזה של בייסים קטנים עם בטן שמנמנה כזאת וזה.. מה כדאי?

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo99.gif

תעשי לו מין גוף ארוך וחתולי כזה עם רגליים ארוכות P:

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif הבקשה המליון שלי לשעוה

הזו.... אוקי אז למישהי יש טיוטוריאל להצללת אמבטיה
אין לי מושג איך להצליל ת'קקה הזה >>

../images/Emo97.gifשואלת פה כי אין לוח

מזה התחרות כנפיים הזאת? היא בפורום? פשוט לא היה לי אינטרנט כל השבוע...

Yume Chan

New member
נמ. יש לי עוד שאלה.

הבייס של הדולי הזו הוא מפורום Eden Enchanted. אני לא מוצאת את ההודעה עם הבייס הנ"ל. האם מישהי יודעת במקרה היכן נמצאת ההודעה בה נמצא הבייס הזה? למיטב הבנתי זה בייס הפורטרייט המיוחד רק לאלו שרשומים לפורום, ואני רשומה שם. נמ. סיימתי את המגילה. תודה רבה לעונות. הדולי היא של Monica מהפורום.

שמרתי את הבייס

אבל אני לא יודעת איפה ההודעה שלו עכשיו. אבל מי שיצרה אותו היא מנהלת האתר הזה.

אלבוסוס

New member
אנירוצהתיאור ^^

אין דרוש תיאור בעמוד הזה, וראיתי שאנשים משרשרים לשעווה במקרה כזה. זה בסדר, נכון? אני רוצה תיאור מוזר כזה, מקורי, עם מלאמלא פריטים אחד על השני וכאלה. קחו בחשבון שיש סיכוי שבסופו של דבר אני לא מפרסמת (בטוח עושה, אולי למגירה בלבד..). אה, ושסביר להניח שאני אשנה כמה דברים. ובטוחבטוח שהיא תצא מגעילה בטירוף, כי אני לא מיומנת בכאלה. אם אחרי כל זה אתם עוד מוכנים לתת לי תיאור, אני אסגוד לכם לנצח ^^

באמבוק

New member
הלפהלפהלפהלפ.

היכונו לכיעור. >,< איך - מצלילים - את - החצאית - הזו?! אתן יכולות בבקשה לתת לי טיוט או להסביר לי או להתחיל או להצליל לגמרי?
פליזפליז. תודה.

למעלה