שנתיים חיכיתי להודעה הזו

יעליק27

New member
../images/Emo7.gif מאושר, ../images/Emo49.gif ע-נ-ק-י ../images/Emo65.gif

קינמוני ריגשת אותי עד דמעות!
איזה סיפור מעודד ומרגש. מאחלת לך שההריון הזה יעבור בלי דאגות ובלי שטויות שיהיה ארוך וכייפי
ובגלל שגם אנחנו ממחלקת הזרע אשמח לשמוע פרטים על הרופא
אז כן, עשית אותי אופטימית היום, אז תודה

אולה *

New member
../images/Emo49.gif ענקי!!!

ההודעה מאוד משמחת ומאוד מרגשת. מאחלת לך הריון ממש משעמם!

נרי כ

New member
אין מילים. רק אצבעות להחזיק.

כל הכבוד על הדרך שעברת ועל החזקת המעמד. ושיהיה הריון קל וטוב ושיהיו מקסימים ובריאים, אינשאללה. ותראי איך ההודעה שלך שלפה משתתפות בפורום, קוראות בעילום שם, להגיב בשמן! איזה כיף.

ginger5

New member
מזל טוב ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

איזה סיפור מעודד. מחזיקה לך אצבעות להריון ארוך ורגוע

sigal78

New member
../images/Emo127.gifעל בעיית זרע

איזה כייף!!! גם אני ממחלקת הזרע....... נתת לנו תקווה ואופטימיות עם סיפורך המרגש! מאחלת לך הריון קל ועגלגל
אשמח לשמוע עוד פרטים על הרופא,וטיפולו בבעלול. באהבה סיגל

לי מ ו ר

New member
דמעות של אושר

זולגות לי. קינמוני מתוקה שיהיה לך הריון מושלם ומדהים. החזרת לי קצת אופטימיות אבודה.

קינמוני

New member
אז קודם כל המון תודה לכולכן על

הברכות. חיממתן לי את הלב. לגבי הטיפול שבעלי קיבל:אמפולה גונל אחת ליום במשך קצת יותר מחודשיים (רצוי אפילו 3 חודשים)בבטן +אמפולה אחת לשבוע של כוריגון (בטוסיק). גם הטיפול שלי היה קצת שונה הפעם. הוסיפו לי מנוגון לגונל, גידלו בלסטוציסטים, העלו את מינון הכוריגון לפני השאיבה-מ5000 ל-7500. בקיצור, שילוב מנצח. הרופא-ד"ר לברן. אלא מי? ובהזדמנות זו רוצה להודות גם לשירלי של השלושה (ששמה נשמט לי בהודעה)שעזרה לי עם העידוד שלה לאורך כל התקופה הקשה. שמחה שעזרתי לעודד ולהפיח תקווה קינמוני

גיליה

New member
המון מזל טוב

כל כך מאושרת בשבילך ומקווה שכולנו נצטרף אליך בקרוב.

neta2

New member
בלסטוציסטים הם עוברים בעלי

100 תאים ויותר. העובר בדרגתו הגבוהה ביותר לפני ההשתרשות.

s h i r a 3 0

New member
והצלחת לעודד אותי פעמיים

גם בגלל בעית הזרע שניתן היה להתגבר עליה וגם בגלל הרופא - לב-רן שאצלו אני מטופלת, ושמחה לשמוע על ההצלחה שבאה בעזרתו. ומאחלת לך שוב הריון קל ומשעמם והמון אושר בעוד 40 שבועות שלמים עם תאומים/ות מקסימים/ות.

הוג

New member
אני בוכה מול המחשב../images/Emo65.gif

מאחלת לך את כל האושר שבעולם. זוכרת אותך את המעודדת הראשונה שלי שכתבה מסרים, התקשרה, חיזקה והמשיכה לחתור באופטימיות מפליאה גם שהים סער. חזרתי מהפסקת צהריים פתחתי מחשב ולא יכולתי לצפות לידיעה טובה מזו. מרגישה כאילו אני בהיריון. וברגע שקראתי תאומים נפתחו להן הארובות ומאז הן נוזלות דמעות של אושר ושמחה וסיפוק שאכן הגעת למנוחה. מאחלת לך שוב את כל האושר שבעולם. והריון הכי קל ומשעמם שאפשר. כל אהבתי, אור

בולולה

New member
בשעה טובה !!!

יקירתי, הודעה כ"כ משמחת ומרגש לא קראתי מזמן. קבלי את ברכותיי החמות בצירוף חיבוקים ושמחה אמיתית. אני מאחלת לך הריון ארוך ומשעמם שבסופו תאחזי בעולליך שציפית להם כל כך. שיהיה לך ולבן זוגך המון אושר, נחת ושיתמלא ביתכם בצחוק של ילדים.
בולולה,

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולולולולו

אחחחח, איזה נס חנוכה עשית לנו כאן, עוד ותיקה שמגורשת באהבה מהפורום. אני כותבת ודמעות ההתרגשות מערפלות לי את עיני. כבר עלו והכפילו שילשו ופעמו, שיבעטו לך בבטן עד סוף שבוע 41. מאחלת לך הריון ארוך ובריא ולידה קלה, שהילד הבא יבוא רק מאהבה. עשינו
מעורר תקוה על זריקות הורמונים לבעל ועוד
על בלסטוציסטים
נועם

ססוני

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif מזל טוב

אמאלולי

New member
וואו! איזה כיף!../images/Emo24.gif

מאושרת איתך!
תאומים!!!! - אחחחחח.... איזה חלום ורוד מאחלת את כל הטוב שבעולם!

יעל301

New member
ואוווווווווווווווווו מזל טובבבבבבבב

איזה יופי , למרות שבזמן האחרון אני לא פעילה ,תמיד מציצה ואותך זוכרת מכל הפעמים שכן הייתי פעילה כל כך מאושרת בשבילך המוןןןןןןןןןןןן המוןןןןןןןןןןןןן מזל טוב הלוואי על כולנו נס חנוכה כזה תשמרי על עצמך

מדהים ומרגש.

אם יש דופק אז רוב הסיכוי שאת "בפנים". איזו הצלחה מסחררת.. מחזיקה לך אצבעות להמשך תקין

למעלה