שנתיים חיכיתי להודעה הזו

זקיקית

New member
מזל טוב והמון הצלחה

וכמו שהבנות כתבו לפני: פזרי עלינו קצת אבקת קסם, אנחנו זקוקות לה מאוד.

עמית@

New member
מזל טוב קינמוני יקירתי ../images/Emo65.gif

איזו הודעה מקסימה ומרגשת, כמה טוב, טוב , טוב.. שרק ימשיך כך

h i l a l

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

התרגשתי שקראתי את הסיפור,שיהיה המשך הריון קל,ארוך ומשעמם.......... ושוב המון מזל טוב

7נתי7

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifהרבה הצלחה ואושר,

כל הכבוד על ההתמדה שהוכיחה עצמה כמשתלמת!!!! אכן יש מקלות לא מקולקלים... שמרי על עצמך ועדכני אותנו במתרחש, נפגש בפורום השכן(אני בשבוע שישי אחרי שתי הזרעות) נתי

מדהים ../images/Emo6.gif

שבועיים לא הייתי בפורום ולפתוח עם הודעה כל כך משמחת, איזה כיף. עם דמעות של אושר בעיניים רוצה לאחל לך הריון קל ותקין והרבה אושר ונחת וכל זה כפול שניים לתאומים שמחכים לך

קינמוני

New member
אז שוב תודה לכולן. אתן מקסימות

לא ציפיתי לכל כך הרבה תגובות מרגשות. ביקשתן שאפזר אבקת הריון אז אני עושה זאת בשמחה ומתפללת שכל אחת ממכן תצטרף במהרה לפורום השכן... אוהבת את כולכן
קינמוני

קינמוני יקרה ../images/Emo24.gif

סוף סוף זכית גם את לקבל את ההריון שמגיע לך. המון מזל טוב ושיהיה הריון תקין ומושלם, גם אני מאוד מקווה בשבילך שהפעם הכל ילך לפי הספר. תודה ששיתפת בכל הפרטים המרתקים, אז שוב מזל טוב !!!

הרמוניה

New member
קינמוני יקירתי....

אני כמעט ולא נכנסת אז כמעט פספסתי.... נורא נורא שמחה לאחל לך- המשך אושר גדול עד הסוף המתוק... הרמוניה

מזל טוב

למרות שאנו לא מכירות נדהמתי לקרא את הסיפור שלכם.מחזיקה לך אצבעות שהכל יעבור ויהיה מאחוריך אך בנתיים תהני מכל רגע.

טאיה1

New member
איזה סיפור מדהים ומרגש שיהיה לכם

המון מזל טוב וכל האושר שבעולם

קט קט

New member
../images/Emo41.gif קינמוני יקרה ../images/Emo41.gif

רק עכשיו ראיתי את ההודעה כי אני די מנותקת, אז הרשי לי..... ואו
איזה אושר! אני לא מאמינה. היית החברה הראשונה שלי בפורום, ולצערי נפרדו דרכינו. אני שמחה לשמוע שאת עוברת דירה לפורום הבא בתור, ועוד לא הרבה זמן לזה שאחריו. כל כך כיף לקרוא את ההודעה השמחה שלך. שולחת לך המון חיבוקים וברכות.

1דנדוש1

New member
קינמוני בהצלחה, אנ מחזיקה לך../images/Emo45.gif

לקרוא את ההודעה שלך זה הרבה ממעבר למרגש ובאמת גם מעודד. אני מאחלת לך מכל ה-
הריון מוצלח. שוב מחזיקה לך אצבעות

s h a a ron

New member
מזל טוב ../images/Emo49.gif

מאחלת לך הריון קל משעמם ותקין!!! גם אנחנו עם זרע % 0 תקינים וממש בתחילת המסע שלנו אני חייבת להודות שההודעה שלך מאוד מעודדת ומשמחת ואני מאחלת לכם המון אושר ונחת והצלחה שרון

למעלה