אמנם מעולם לא נפגשנו אבל אני זוכרת אותך מהותיקות שהיו כאן כשרק הגעתי לפורום ולכן ראיתי והצטערתי במיוחד על כל שלילי שלך. מאחלת לך המשך הריון תקין וקל ושיהיה לך רק טוב מעכשיו. סביון
אני אמנם לא מכירה אותך, אבל לקרוא את הסיפור שלך, להתרגש ולבכות. איזה אושר, אחרי כ"כ הרבה סבל... אני עדיין ב"שלב התמימות" והסיפור נותן לי המון אור ותקווה. שיהיה לך הריון קל עם הצוציקים הקטנים, ורק אהבה.
אין לך מושג כמה מאושרת אני !!! אנחנו גם עם בעיית זרע מאוד מאוד קשה ו כל הצלחה כמו שלכם היא צעד קדימה גם בשבילנו........אשמח לקבל יותר פרטים על הטיפול הניסיוני שבעלך עבר. אני מאחלת לך הריון מלא התרגשויות ובריאות
מזל טוב, עברת דרך ארוכה ועכשיו תהני לך מההריון גם התאומים שלי הם תוצר של IVF , העצה הכי חשובה שאני יכולה לתת לך בהריון תאומים זה תנוחי הרבה! תקשבי לגוף שלך בלבד אם את עייפה תשכבי ותנוחי, תשתי הרבה. מאחלת לך שתחזיקי אותם כמה שיותר זמן בבטן. בהצלחה
איזו שמחה!! הסיפור שלך מאד מרגש - הדרך שלכם היתה קשה כל כך. מתפללת בשבילך שמעתה הכל ילך חלק
- בהחלט סבלתם מספיק. סיפרתי פה פעם שאחי סובל מבעיית מורפולוגיה דומה לזו של בעלך. תוכלי בבקשה לספר לי עוד על הטיפול? על הרופאים? - אפילו במסר. (גם הוא מטופל כרגע בגונל F). יקירתי, מאחלת לך 9 חודשים עגולים ויפים