שנתיים חיכיתי להודעה הזו

נרי כ

New member
אכפת לך לחלום גם עליי קצת?

לא חלום ארוך, משהו קטן עם בטן גדולה?

רומי^^

New member
זה מפליא אותך????? ../images/Emo8.gif

קינה - יפה לך להיות מחוייכת
. זה פה וזה אמיתי - וזה תאומים (או תאומות?) - כמה נפלא
מתרגשת מאוד בשבילך - עובדה שזה מגיע בסוף - ושמחה שהסוף הזה הוא טוב. נשיקות.

רומי^^

New member
וגם מנוגה של הכוכבים - ../images/Emo24.gif

שמבית החולים מוסרת לך המון המון המון מזלטוב

osi28

New member
וואו קינמוני איזה סיפור../images/Emo6.gif

מחזיקה אצבעות

סביון1

New member
מילאת אותי שמחה על הבוקר

אמנם מעולם לא נפגשנו אבל אני זוכרת אותך מהותיקות שהיו כאן כשרק הגעתי לפורום ולכן ראיתי והצטערתי במיוחד על כל שלילי שלך. מאחלת לך המשך הריון תקין וקל ושיהיה לך רק טוב מעכשיו. סביון

איזה אושר, קינמוני...../images/Emo24.gif

אני אמנם לא מכירה אותך, אבל לקרוא את הסיפור שלך, להתרגש ולבכות. איזה אושר, אחרי כ"כ הרבה סבל... אני עדיין ב"שלב התמימות" והסיפור נותן לי המון אור ותקווה. שיהיה לך הריון קל עם הצוציקים הקטנים, ורק אהבה.

venus13

New member
מאוד מרגש ../images/Emo140.gif

מזל טוב לתאומים
שיהיה הריון קל ותקין ונוס

שרון321

New member
וואו!!! את חייבת לספר עוד פרטים

מאד מרגש. מתפללת בשבילך שהכל ילך לפי הספר. עוד תשעה חודשים שני (או שתי) ילדים בריאים ומאושרים. באיזה בית חולים טופלת? מי הרופא החדש שלך?

../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

אוף,גרמת לי לבכות עכשיו בעבוזה. שיהיה לך הריון כיפי ומשעמם
.

sab sab

New member
קינמוני, איזו התרגשות!!!!!!!!!../images/Emo6.gif

אין לך מושג כמה מאושרת אני !!! אנחנו גם עם בעיית זרע מאוד מאוד קשה ו כל הצלחה כמו שלכם היא צעד קדימה גם בשבילנו........אשמח לקבל יותר פרטים על הטיפול הניסיוני שבעלך עבר. אני מאחלת לך הריון מלא התרגשויות ובריאות
מ-ז-ל-ט-ו-ב-מז-ל-ט-ו-ב-מ-ז-ל-ט-ו-ב-מ-ז-ל-ט-ו-ב-מ-ז-ל-ט-ו-ב-מז-ל-ט-ו-ב

s h i r a 3 0

New member
../images/Emo49.gif אני כל כך שמחה אתך. ../images/Emo6.gif

האמת היא שהתחלתי לבכות אבל הפעם סוף סוף משמחה. אז שיהיה הריון רגוע שקט ומשעמם. ואני מחזיקה לך את כל האצבעות.

שמולה

New member
מזל טוב!

כ"כ מרגש לקרא את התלאות שעברתם מומה יצא בסוף. מאחלת לך הריון עגול, מהנה שבסופו אושר מושלם (וכפול!)

WOW איזה מרגש!!

מזל טוב, עברת דרך ארוכה ועכשיו תהני לך מההריון גם התאומים שלי הם תוצר של IVF , העצה הכי חשובה שאני יכולה לתת לך בהריון תאומים זה תנוחי הרבה! תקשבי לגוף שלך בלבד אם את עייפה תשכבי ותנוחי, תשתי הרבה. מאחלת לך שתחזיקי אותם כמה שיותר זמן בבטן. בהצלחה

כמה מרגש להתרגש בשבילך

קופצת מהפורום השכן לומר
. באמת שמחה בשבילך, ומתפללת שיהיה לך היריון עגול, יפה, שקט ורגוע. ובעוד 9 חודשים נדבר על הלילות הלבנים עם שני בונבונים. ושולחת baby dust לחברה שלך...

בבוצי

New member
מזל טוב../images/Emo39.gif

אני כולי מתרגשת ,הסיפור שלך נוטע בי אופטימיות וממלא אותי בכוחות מחודשים לקראת המשך הטיפולים שלי. אני מאחלת לך הריון קל ונעים.

באאבו

New member
קינמומי יקרה,

איזו שמחה!! הסיפור שלך מאד מרגש - הדרך שלכם היתה קשה כל כך. מתפללת בשבילך שמעתה הכל ילך חלק
- בהחלט סבלתם מספיק. סיפרתי פה פעם שאחי סובל מבעיית מורפולוגיה דומה לזו של בעלך. תוכלי בבקשה לספר לי עוד על הטיפול? על הרופאים? - אפילו במסר. (גם הוא מטופל כרגע בגונל F). יקירתי, מאחלת לך 9 חודשים עגולים ויפים
שבסופם תזכי ללידה קלה ובריאה. באמת מכל ה

למעלה