פסק הלכה חדש

israelberger

New member
יש גבול מאד דק בין בדיחות להסתה

או סתם דיברי שטות. ואת יודעת בדיוק על מה אני מדבר, הוא גזען, מסית, גורם לחיכוכים בין הדתות(יהדות ואיסלם) ובין העדות (ספרדים ושאר העולם), משתמש בביטויים שלא ייאמרו, מושפע ע"י עסקנים ומשפיע על החקיקה במדינה בצורה עווילית שגובלת בפשיעה. וזה בלי להיכנס לזה שאין לו בעיה עם זה שאנשים לא מתגייסים ולא עובדים. אני לא רוצה לרדת יותר נמוך אז בבקשה....

בסדר

רק אל תזכיר הסתה. כי אם אתה מזכיר הסתה, אז תזכיר קודם כמה וכמה גורמי תקשורת חד צדדיים באופן מחשיד (ואני כבר לא מדברת על בניאדם). שההסתה שלו תהיה הדבר האחרון שידאיג אותנו. תעשה לי טובה.

taro

New member
אני חושב שהסיבה היא דווקא בטחונית

לרב עובדיה אין בעיה מהותית עם ערבים; לא מזמן הוא טען שהמוסיקה הערבית קרובה ללבו הרבה יותר מזו החילונית. אני חושב שהרב עשה זאת עקב הנטייה של הציבור הישראלי להכות ערבים בעתות חרדה. אני מניח שלא רצה שאנשים יקלעו למצב כזה.

מה קשקוש נגיעה לכאן?

שאולי אותו דתי יראה את החבר שלו מחופש לבת, כ"כ יתפתה לעבור על מצוות הדרבנן החביבה ולגעת בבחורה המושכת, ובסופו של דבר ימצא את עצמו במצב שמצאו את עצמם סטיב וברנדון המסכנים בתחנת הדלק? נו באמת... או שאולי, נכנסו לבית הספר הקדוש לבנים בלבד מחללות קודש מחופשות לתלמידים-חכמים והמסכן שמותר לו להימצא רק בסביבת בני מינו התחיל להימשך אליהם וחייב היה להטריד מינית את החברה החדשים...

כחלחלה

New member
לא עדר?

נכון "לא כל מי שקורא לעצמו רב קובע לכל הדתיים ביחד מה לעשות" עובדה כל קבוצה של דתיים (או זרם או חצר..) מצייתת לרב אחר..... ובעימות שבין אותם רבנים והעדרים שלהם המילה "מפגר" שהזכרת היא אחת העדינות והמאופקות. ראה:סטמאר, פוניבז´, חב"ד, גור, ש"ס, ברסלב, כדורי,ושאר מלחמות היהודים והגדיל מי שאמר על אחת מההפלצות הגזעניות של אבוד-יה יוסף שלא ניתן להעמידו לדין שכן דבריו הם "הלכה" וחלה עליו ועליהם קדושה....... לו הייתי דתי היתי קורא לזה חילול הקודש.

איילת1974

New member
אני אשמח לקבל ממך משלוח מנות

וע"י כך גם תעצבן את עובדוש וגם תשמח אותי

Weird Eyal 21

New member
איילת מתוקה

יהיה לי יותר מכבוד לשלוח לך משלוח מנות......בעצם לא לשלוח...לתת לך אותו אישית ותוך כדיי זה לגעת לך ביד(אויי ויי זמיר!!!!) חחחחח אייל ושימו לב שברגר לא יכול לענות לי על משהו שהוא כתב!!!!!

1337hAx0r

New member
עברתי פה במקרה

ואני מוכרח לציין שאתם כן עדר מפגר,פשוט אתם הולכים אחרי רועי צאן שונים.

Weird Eyal 21

New member
../images/Emo81.gif שימו לב למשהו ../images/Emo81.gif

מר ברגר לא מסוגל לענות לי..... הוא כותב שאני אומר דברים אבל לא יכול להראות איפה אמרתי את זה וזה מרגיז אותי!!! ברגר אתה דפקט חסר אחריות

israelberger

New member
בא נפסיק עם זה בבקשה

אני לא חושב שהכינויים האלה מוסיפים משהו לדיון פה. אני יכתוב שוב שאתמול הייתי חייב לצאת מהבית ב8:00 בערב ועכשיו אני עונה פה לכולם. אז בבקשה בא נתחיל לדבר כמו בני אדם....

איילת1974

New member
משלוח מנות, שאני האישה הקטנה

עבדה כדי להאכיל אותך הגבר החזק, ועל-מנת שלא נגע אחד בשני, שלחתי את זה דרך הדואר, עם דוורית אישה כמובן, שחו"ח, לא אגע בידי גבר.

למעלה