במקום

שפירית1

New member
אני פעם ראשונה פה בפורום

ורציתי לדעת אם שגיאות הכתיב של ניצת זה על אמת או שזו בדיחה פרטית??

*יערית

New member
אני בשוק..טגידי../images/Emo13.gif

מה נרעה לך....שניצת בנוסף למה שעובר עליה גם לוקה בשגיעות כטיב?
זה ההומור בחדר המקסים הזה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוי אוי איזה פורום זה
קשה לי להפסיק לצחוק בגלל היציאה של ההיא מעלייך

../images/Emo12.gif לי?

שגיעים??? הגזמת שפירית
תרגעי זו פשוט האינטונציה שכל כך חסרה... ברוכה הבאה שפירית

ולסיום רק רציתי לומר

דואט פרידה מילים רחל שפירא בגלל העצב בשעת פרידה תדע, על מה שנתת אני מודה. בגלל עיניך, צלצול של שמך מפני שכבר דבק בי דבר ממך. ניסיתי להיאחז בכנפך ולא שיניתי ולא שונה מעופך. לא לי, לא לי, שלווה נואפת מעולמך אהוב שלי, אני נפרדת סלח לי. עד מה בך הייתי שמח כל מה שאחזתי פורח וכל מה שהייתי טורח בחייך הייתי אורח. נפרדת ממך והולכת (מפני שבך פגשתי) אינני, אינני שייכת (וכבר דבק דבר ממך) את פני לא תראני הולכת (כך התרוששתי) ברחתי זו דרכי המושכת (אם את אינך...) נפשי עייפה, שלך היא כל זה ישן רק הצער עודו צעיר. ניסיתי להיאחז בכנפך ולא שיניתי ולא שונה מעופך זו רק פרידה אחת מאלף זו לא חידה, אני אדע חיי האלה סלח לי נפרדת ממך והולכת (מפני שבך פגשתי) אינני, אינני שייכת (וכבר דבק דבר ממך) את פני לא תראני הולכת (כך התרוששתי) את חלקי זו דרכי המושכת עד מה בך הייתי שמח (אתה רשאי לשכוח) כל מה שאחזתי בורח (את זאת אומר במקום שמך) וכל מה שהייתי טורח בחייך הייתי אורח. הזמן ימציא לך שלווה. כל מילה כל אות בשיר הזה נכונה לי עכשיו אוהבת אבל הולכת לא לי שלווה נואפת...

כל כך דיבר אליי עכשו

שיר יפה קצת מזדהה בקצת אחרת... ואת הולכת לך ממנו עם הראש למעלה יקרתי
ומאחלת לך: בכל זאת שהכל אולי טעות שהכל אולי חלום ואולי ואולי.... אמן

מזליקה

זה לא חלום... אני את ההחלטה שלי עשיתי הוא אמנם עוד לא יודע אבל הוא ידע אני לעומתו לא פחדנית וגם קצת תכמנית
עד הבוקר מאוד מאוד דאגתי לו דאגה אמיתית כבר טיפסתי על הקירות ושקלתי לפנות לבית החולים באזורו לבדוק (אחרי שביום רביעי היו לו כאבים בחזה...) ואז הגיע אלי המידע - אז פקחו את עיני שאני תמימה... הוא חשד שאני יודעת ולא ענה לטלפון למרות ששלחתי לו הודעה שאני דואגת (ובאמת דאגתי...) החלטתי לשחק את המשחק שלו.... שלחתי SMS שאני בדרך לבית חולים לבדוק מה קורה איתו... והשקרן הזה אחרי רבע שעה התקשר פתאום הוא כבר זמין... קשקש שהוא נורא עסוק ואין לו בטריה , שיתקשר יותר מאוחר ואני משחקת ת'משחק שאיני יודעת כלום אפגוש אותו בפעם האחרונה רק כדי לומר לו רק כדי להסתכל לו עמוק בעיניים ולומר אתה שקרן איבדת אותי לתמיד

*יערית

New member
ניצתוש...../images/Emo140.gif

לא היה לי רעיון טוב יותר מזה
אישה חכמה יודעת לצאת ממקום כ"כ רע בצורה כ"כ חכמה....מצדיעה לך!

עוף כנף

New member
../images/Emo140.gif ובכל זאת

אל לך לכעוס על עצמך. ההיפך! הוכחת לעצמך (ולו) את רוחב ליבך בהזדמנות השניה שנתת לו, איפשרת לעצמך לחוות שוב את אותם פרפרים והתרגשויות, ואם הוא לא ידע להעריך ואם הוא לא ידע לקבל, פשוט חבל. ואם היה טוב, כל עוד זה נמשך, האחזי בטוב הזה, שאיפשר לך לחזק את יכולתך לאהוב מחדש. למרות הכעס, לא מאמינה בנקמה. לומר את הדברים ולהמשיך הלאה, ואפילו עם גאוה קצת סדוקה... ו...חבל שדווקא ביום הזה התפרק הקשר שכל כך ייחלת לו.
מאחלת לך ולכולם אושר (והמון!!!)

עוף

אני לא כועסת על עצמי לרגע ההפך לא יודעת אם שמת לב לשיר שמבטא הכי נפלא את מה שאני מרגישה... דואט פרדה כועסת כן עליו זה שלו , לא שלי גם יודעת מה המקום שממנו זה מגיע אבל מצטערת אני לא פסיכולוגית ולא מטפלת (לא שלו בכל אופן) ובחיי האישיים מגיע לי יותר מגיע לי מי שידע לאהוב ולהעריך אותי בלי לשקר לא מפשת נקמה נקמה זה המקום הכי נורא שאפשר להיות בו זה מקום של פגיעה ואני משום מה לא פגועה רק כועסת הערך שלי בעיני עצמי - לא נפגע גאווה אף פעם לא היתה חלק ממני ועל כן היא לא נסדקה ואני ממשיכה עד העונג הבא...

יהודה 59

New member
ניץ ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif

מגיע לו רק דבר אחד בעיטה בב..... כן בביצים הוא לא שווה אותך יקירה

ענק ../images/Emo6.gif

אני נוהגת לקרוא לזה טקס הענקת הכנפיים כנפי טייס כמובן |אייקון של ניצת עולה לבויידם להוציא את הקופסא עם הכנפיים|

אישה....../images/Emo23.gif

מדהימה את האצבעות לא נענות לי... מתקתקות אט אט קוראת תוהה עד לאן אפשר עוד להגיע מתי אפשר כבר להאמין...אבל באמת,...ועד הסוף... נדהמת מתעצומות הנפש שלך מהחמלה מהנקיון מנקמה מהדרך שלך להסתכל על הדברים ובכל זאת אישה... כאבי כאבי את כאבך אל תתני לו להתפוגג בחמלה האדירה שלך... אוהבת אותך ה מ ו ו ו ו ו ו ו ו ו ו ן

לא יכולה

לכאוב בינתיים אולי זה יבוא ואולי לא... חבל לי עצוב קצת מצחיק הרבה בפרט שהתקשר קודם ושידר עסקים כרגיל (גם אני...) מחכה לפגישה לומר לו את שעל ליבי לסגור מעגל אולי אח"כ זה יכאב ואולי החמלה תהיה יותר גדולה מהכאב.... בכל מקרה את יקירה הצלחת להוריד לי דמעות

למעלה