במקום

מצוטטת

New member
זוזו......תעשו מקום

תנו לפחות להריח....... ש... ששששש....... אף מילה ניצת אוףףףףףףף
מתי גם אני אלמד...... לצרף קובץץץץץץ

מצוטטת

New member
מותר לקנא קצת

מה לא? ולא
ג'מני ת'רגשתי בשבילך יאללה רובוטה ...... ויש לי יםםםםםםם

שיווווווו

את אדמו ריגשת אותי עד דמעות פרחים הדבר שאני הכי אוהבת... ומולי עומד לו זר ציפורני ענק אדומות שהטמבל הזה הביא לי רק ביום רביעי כמו בכל פגישה ואני חזקה יש לי כח עוד ועוד חזקה מהרוח חזקה מסופה...

טגידו

אתן חושבות שהשיר הזה נכתב עלי??? משום מה נראה לי ככה... חזקה מהרוח ============== מילים: אסתר שמיר לחן: קורין אלאל היא היתה חזקה מהחורף היא היתה חזקה מסופה זה סוד הכוח שלה את ליבה היא שמרה בכספת את גופה היא שמרה לעצמה היא רואה או אולי מתעלמת ממה שקורה בגללה מתוך עולמות שבורים היא צומחת לילות שלמים היא רוקמת כל מה שיקרה לה ופתאום יום אחד הוא הגיע כמו אל שעלה מן הים את כל כוחותיה נתנה לו ליבה התעורר מאי שם אבל אהובה כמו המים נגע בחופים וחזר עכשיו אהבה היא יודעת כאב שאינו נגמר מתוך עולמות שבורים היא צומחת לילות שלמים היא רוקמת כל מה שיקרה לה

דבר אחד בטוח ../images/Emo70.gif

היא חזקה ואת חזקה ואת שפויה ואת חכמה ואת מקסימה ומדהימה

michaly43

New member
פעם ראשונה שטרחתי לקרא שיר

מתאר כל אשה חזקה מסורה אוהבת נותנת ויודעת מה רוצה.... ניראה לי ניצת שאת כזאת. (רק לא להזדהות עם השיר של פנינה רוזנבלום-אשה)

רות 2

New member
קראתי את השירשור הזה.....

העפתי את הדוח שלידי לכל הרוחות.... אבל אחר כך נירגעתי... כי אני מזדהה עם תגובה כמו שלך ניצת לרחם עליו ולא על עצמך לכעוס כן .. ולא להאשים את כל העולם והגברים שבתוכו.... והכי חשוב ידעת ,זכרת להשאיר פינה... לעצמך ...שם חבוי החוסן שם נימצאת האופטימיות את אחלה!!!!!!!!! ויש מה ללמוד ממך

*יערית

New member
בהחלט חזקה../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

"מתוך עולמות שבורים היא צומחת...לילות שלמים היא רוקמת...כל מה שיקרה לה" מאמינה שלאדם טוב..רק טוב מגיע!

למעלה