במקום

angel151

New member
../images/Emo24.gifניצתי קראתי עכשיו

וכל אשר יכולה לאמר לך ברגעים אלו : החזיקי מעמד .. אולי זה נראה כביכול סוף העולם .... אבל תמיד תראי את הצד הטוב שראית את הדברים עכשיו ולא בעוד שנים למשל.. המשיכי הלאה תסתכלי קדימה ומגיע לך וגם יגיע האחד שבאמת יהיה נאמן וראוי לך באהבה אחת ויחידה ורק אליך.. הבחור מסכן ואולי יתעש יום אחד אבל את חברה המשיכי בדרכך.. קבלי חיזוקים וחיבוקים ממני ענת.

תודה חמודה

ו.. לא זה לא סוף העולם זו היא רק ההתחלה |ניצת שכבר למדה לשמור על ליבה|

מייקי69

New member
ואני, בעדינות, מצטרפת לחופשיה

אותי מפחידה השאננות הזאת. אותי מפחידות מילים כמו "זה שלו, לא שלי". כי גם אם הכל שלו - גם את היית שם. ולא יכול להיות הלא תפני קצת זמן, ותפזלי קצת לכיוון של עצמך, ותשמעי את הניגון העצוב. בכל זאת היית שם, עשית מאמץ להפתח, לסמוך, לתת אמון. ונכון שהכעס הוא אחלה אקמול בעולם. אבל לא כל כך מהר לבעוט החוצה את הכאב. כי הוא בנזונה הכאב - יבוא לך מהדלת האחורית. אז לא היום ולא מחר. אבל יש לו סבלנות. וכשהוא בא, במיוחד אם לא יודעים לקבל את פניו - הוא הרסני ומשתק פי מאה. אז בבקשה, עבורי אני מבקשת, אל תמהרי להכנס לתוך גלימת ה"חזקה מהרוח". לא כל כך מהר. תהיי טיפה חלשה. ליום יומיים. מותר לך. לא תתרסקי מזה - מבטיחה לך. אלא תמצאי את הדרך הנכונה להבין, לחמול, ולסגור את הפרק. אל תביני אותי לא נכון. אני אומרת מאד בזהירות, כדי שתביני. לא קוראת לך לשבת שבעה ולקרוע את הבגדים. אבל מהר מדי את עולזת ומחייכת והמבטיחה לעצמך ולנו - שאת בלתי ניתנת למיגור. שאת לא פגיעה. שאת חזקה. אז אני אומרת - שאני יודעת ואת יודעת שאת חזקה. אבל החזקה הזאת צריכה לקחת לעצמה רגע. ולחמול על עצמה. וללטף את התקווה שנגוזה. לא היום, מחר. היום תכעסי. מחר תדברי איתו. כמו שאת יודעת. ואחורי זה - תני לעצמך רגע. ואני אמשיך להגיד לך דברים מעצבנים... נורא בעדינות.

וזה בסדר מייקי

שימי לב אישה יקרה היום זה כבר כואב והכאב הזה דפקא מקבלת אותו באהבה כי הוא מספר לי שאני בדרך הנכונה הוא מספר לי שאני לא מדחיקה וכן היום כבר יש רגעים שאני מזילה דימעה כמו עכשיו למשל ואת? תמשיכי לעצבן אותי הרי את יודעת שאני אוהבת אותך המון

מקווה שהייתה לך יד קלה על המקלדת

ניצת יקרה, העמדת בפני דילמה. כל כך הרבה שירשורים שדנים רק בנושא אחד. כל כך הרבה פירגון ואהבה שאת מקבלת מכולם. זה רק מראה עד כמה את אהודה בפורום ובכלל. אז איפה לעזאזל להידחף? טוב אז שיהיה פה, מה זה כבר משנה.
אז נכון שכל הספור הזה לא נראה כל כך. ונכון שכל מיני "צד שלישי" טוענים מה שטוענים, ונכון שההתעלמויות הטלפוניות לא מריחות טוב. אבל בכל זאת ניצת, עד שלא שומעים ממקור ראשון, תשתדלי לקחת את הדברים בערבון מוגבל. מאחל לך מכל הלב שבסופו של דבר יתברר, שההר הוליד עכבר, ושבסה"כ היתה לך יד קלה על המקלדת. ואת כל זאת מאחל לך מי שנמצא פחות או יותר באותו הסרט שלך. לא מבחינת הנסיבות, אך מבחינת האיך שהדברים התבצעו. הכאב שלי עדיין חד, אבל כמו שכתב יהודה פוליקר בהקשר אחר: "כואב אבל פחות". אז ניצת, גם אם לבסוף יתברר שצדקת בכל החשדות שלך, את אישה חזקה ואיכותית ובבוא העת, "ינחת" על סף ביתך, הגבר הראוי לך ביותר.

רואה עתיד

לא מכירה אותך אבל חיממת לי ת'לב וראה את התשובה הבאה מתאימה גם לך כן גם ה
ואפילו השתמשת במילותי ההר הוליד עכבר תודה לך לקול השפוי ואתה ? אפשר לשלוח לך
שתרפא ולו במקצת את הכאב שלך??? דבר איתנו יש כאן חבורה נפלאה והרבה אהבה

למעלה