בדיחות צבא...

ארוך קשה ויש רק לגברים

שאלה: "מה זה ארוך, קשה ויש רק לגברים?" תשובה: "מילואים..."

חייל גרמני ארור

בזמן מלחמת העולם השניה, רכבת נסעה במקום כלשהו באירופה. על ספסל הרכבת ישבו נערה ואמה ומולם חייל הולנדי וחייל גרמני. כשהרכבת עברה במנהרה חשוכה נשמע קול נשיקה, ומייד לאחר מכן, קול סטירה. וכשהרכבת יוצאת לקטע מואר, החייל הגרמני נראה המום, כשעל פניו סימני סטירה. "גרמני ארור", חושבת האם, "ניסה לנשק לביתי? אני שמחה שחינכתי את ביתי כראוי והיא סטרה לו." "גרמני ארור", חושבת הבת, "ניסה לנשק לאימא בגילה? יפה שהיא נתנה לו סטירה. ככה צריך." "הולנדי ארור", חושב הגרמני, "גם נישק את הבת, וגם אני חטפתי את הסטירה." "תכף נגיע לעוד מנהרה חשוכה", חושב ההולנדי, "ושוב אנשק לעצמי את היד, ואחטיף לגרמני הארור עוד סטירה..."

החייל הצעיר

חייל אחד מספר לאבא שלו בטלפון על הירי הראשון שלו בצבא. "היום תרגלנו ירי בפעם הראשונה, היינו צריכים לקפוץ על הרגליים ממצב שכיבה ולהסתער על מטרות מדומות", סיפר החייל הצעיר. "נו", מתעניין האב, "והסתערת עם כולם?" "לא", עונה הבן, "בהתחלה המפקד ביקש רק 10 מתנדבים." "והתנדבת?", שואל האב בהתרגשות. "לא", מספר הבן, "אבל אחר כך נשארו רק 5 חיילים בשטח והמפקד ביקש מאיתנו לירות ולהסתער." האב ממשיך להתעניין, "וירית?" "לא, אבל כולם רצו קדימה ונעלמו בשטח ורק אני נשארתי שוכב על הרצפה", הוא אמר. האב שוב שואל, "ואז קפצת ורצת???" "לא", עונה הבן, "אבל המפקד אמר לי שאם אני לא קם ומתחיל לרוץ בקרוב אז הוא ידחוף את הרובה שלו בתחת שלי!" האבא הגאה שואל אותו שוב פעם, "אז קפצת???" עונה הבן, "רק קצת... בהתחלה..."

מטרת המלחמה

שאלה: "מהי המטרה האמיתית במלחמה?" תשובה: "המטרה האמיתית במלחמה היא לא למות בשביל ארצנו, אלא לגרום לאויב למות בשביל ארצו..."

שעה ביציאה

שאלה: "איך נותנים לגולנצ'יק שעה ביציאה?" תשובה: "נותנים לו למלא את הפס לבד..."

הממ..

בס"ד 1. טירונים עומדים במסדר לפני המפקד, שבא ומודיע: "חיילים! רואים את עמוד הדגל הזה?! כזה ז-ן יש לי!! חצי לכם, וחצי לחברה שלי! אה.. רגע.. היא עזבה אותי אתמול.. טוב.. כל הזין לכם!!!" ----הנדסה קרבית ----- 2. הנדסה קרבית הולכים במצעד: "שמאל, שמאל, ימין מי שיכול!" ובגרסא נוספת: "שמאל, שמאל, שמאל, שמאל, שמאל.." 3. "נשק 60 מעלות! 2 אצבעות ידית אחיזה!..." 4. "2 אצבעות בצידון..."

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo6.gif

את זה עם שמאל, שמאל אני מכירה P: עכשיו אני אשגע את חבר שלי עם נשק 60 מעלות XD

B o o o o M

New member
אמא

מה שלא הורג אותך מחשל אותך, ומה שהורג אותך מחשל את אמא שלך...

B o o o o M

New member
תותחנים:

*תותחנים- קפה באימונים, נס בקרב* *צנחן טועה - צנחן מת. תותחן טועה - צנחן מת.*

B o o o o M

New member
המפקד:

המפקד אינו מאחר - הוא רק מתעכב או שכולם הקדימו. המפקד אינו שוכח שמות - פשוט לכל החיילים קוראים שאול. המפקד אינו מזיע - הוא פשוט שותה החוצה. המפקד אינו נופל - הוא פשוט בודק את השטח מקרוב. הרס"ר של 51: אני רוצה שני מעגלים - אחד גדול של 360 מעלות ואחד קטן של 180 מעלות. ועוד אחת מהפנינים שלו: אני רוצה דגל ישראל ושני דגלים של גולני משני הצדדים, אחד מתנופף ימינה ואחד שמאלה.

המפקד..

בס"ד המפקד הוא לא אלוקים- אלוקים הוא פשוט עוד חייל שלו.. <יש לי דף שלם של משפטים כאלה תלוי בצבא.. איך שכחתי>

B o o o o M

New member
אתה כל כך צעיר...

אתה כל כך צעיר, שמהפחית ששתיתי בבקו"ם עשו את הדיסקית שלך... החיילת שתכתוב את פקודת השחרור שלך נמצאת כרגע בטיול שנתי בי"א. עוד לא כרתו את העץ ממנו יוכן הנייר שעליו תיכתב פקודת השחרור שלך.

עוד כמה

בס"ד - כשהתגייסנו אמרו לי שהצבא זה בית זונות.. רק לא אמרו לנו שאנחנו הזונות!! - אם לא תלמד, תהיה נגד. - הנדסה קרבית- כומתה כסופה, רגליים מפלטינה... (והחברות של המוהנדסים מוסיפות: ולב מזהב
)

למעלה