בדיחות צבא...

../images/Emo6.gif בדיחות צבא...../images/Emo195.gif

יאללה בנות, צריך להחיות את הפורום ולהעלות לנו חיוך על הפנים. שרשרו לכאן בדיחות על הצבא וכל מה שקשור. אני אתחיל...

להתחמק ממלחמה

חייל רץ ברחובות ניו-יורק עד שהוא מגיע לצומת רחובות ופוגש שם נזירה. "בבקשה ממך", אומר החייל העייף, "אני מתנצל מראש אבל תרשי לי בבקשה להתחבא מתחת לגלימתך." הנזירה מסכימה לבקשה המוזרה ודקה לאחר מכן מופיעים שלושה שוטרים צבאיים ושואלים אותה אם היא ראתה חייל במנוסה באזור. "כן", ענתה הנזירה, "הוא רץ לכיוון פינת הרחובות הבאה." השוטרים הצבאיים רצו אחריו ונעלמו מעבר לפינה. החייל יצא מתחת לגלימת הנזירה ואמר, "אינני יודע כיצד להודות לך, הצלת אותי מגיוס למלחמה." "אבל אני חייב לומר לך משהו", הוסיף החייל, "יש לך את זוג הרגליים הכי יפות שראיתי בחיים שלי." "לו היית מסתכל קצת יותר גבוה", השיבה הנזירה, "היית רואה את זוג הביצים הכי יפות שראית בחייך - גם אני לא רוצה ללכת למלחמה..."

עשרת הדברות לחייל המתחיל

מילים וביטויים שכל חייל שומע והמשמעות האמיתית שלהם: * אל תחלום = מחק את המלה "שחרור" מאוצר המילים שלך. * אל תתעצל = הבא ציוד ובגדים לפחות לחודש. * אל תתחצף = צור קשרים עם כמה שיותר טבחים, אתה תבלה שם הרבה זמן. * אל תתהדר בצעירותך = דאג לשפשף כראוי את מדי א` הביזוניים. * אל תיקח צ`אנסים = בראותך שוטרים צבאים ? ברח. * מנע אי נעימויות = כאשר סוף סוף תצא הביתה הצג תמונה ישנה למטרת זיהוי. * העשר ידיעותיך = למד את מלאכת הכביסה ביד בצורה מושלמת. * הדרת פני זקן = בראותך סמל ראשון תשוש פנק אותו בצ`ופרים. * דאג לעתידך = פתח חיסכון חודשי, ממילא אין לך אפשרות לבזבז את הכסף. * אל תחיה באשליות = הפקידה שתחתום על טופס השחרור שלך תסיים תיכון רק בעוד 3 שנים.

מי המציא את הצבא

אי שם מתישהו היה מאחור היה אדם לא שפוי וקצת שיכור שהחליט ביום צח ובהיר את כל המדינה להעיר הוא ישב ותיכנן חודשים על שנים איך במקום אחד יכלא את כל הצעירים בסוף עלה במוחו רעיון נקים צבא - למען הביטחון ניקח את כל בוגרי התיכון וניתן להם מנה גדולה של דיכאון נתחיל במקום אכזרי עד איום [כשניתן לו בעתיד את השם בקו"מ] שם יעברו הצעירים שבעה מדורי גהנום שבסופם הם יראו נוראה ואיום נצמיד להם מספר, וניקח את זהותם ניתן להם זריקה, אב"כ, מדים ותביעות אצבעות גם ובסוף, שיהיו על סף יאושם נתעד את פרצופם, כלומר נצלמם "איך אפשר עוד להציק ואיך אפשר עוד להפריע" שאל את עצמו השיכור ולמסקנה הגיע: "צריך להקים מקום עצבני ולא שטות" כך חשב ואמר, והמציא את ה-טירונות אוסף ניפרד של כל מין (בניפרד!!!) כשבכל טירונות אפשר למצוא מכל הבא ליד מכוערים, יפים, משעממים ומפחידים, טובים ורעים, חכמים וטיפשים וכולם יסבלו ביחד מאותם עונשים מגוונים, כי רק כך חשב יוכל להשתיק את כל הצייצנים ריצות וקפיצות והשכמה בחמש. לנקות למסדר ובאסלה לפשפש. לרוץ במסע ולעמוד בזמנים. וכל תירוץ לאיחור גורר לעונשים נוספים. וכדי שהצעירים יהיו ממושמעים שלח האיש הנורא כמה מהעוזרים אלו ניקראו על ידי כולם "המפקדים" שלמולם נעמדים ול - "הקשב" נמתחים. ואחרי שסיימנו את זאת הטירונות יחשוב הרשע על עוד שטות לסדיסטים במיוחד - פתח עוד אפשרות תחתמו קבע, אוח איזו טעות בסוף השירות תהיו לי נאמנים אוהבי מולדת, כלומר - מורעלים!!!

לשכב עם בחורה בפלוגה

בפלוגה נפוצה השמועה שכל החיילים שכבו עם ציונה. המפקד אסף את כל החיילים למסדר ואמר, "כל מי ששכב עם ציונה, שיצעד צעד אחד קדימה." כולם צעדו חוץ מאחד. המפקד ניגש אליו ושואל אותו, "מה, אתה היחיד שלא שכב עם ציונה?" "כן המפקד", עונה לו החייל. "כל הכבוד חייל", אמר לו המפקד, "איך קוראים לך?" עונה לו החייל, "ציונה המפקד...

תולעת בצבא

מעשה בתולעת לבנה וקטנה, שתמיד ישבה לה לבד בפינה. בודדה להפליא ומאוד מסכנה, בלי אף חבר בכל הגינה. ככה חלפו להם 18 שנה, והגיע תורה להגן על המדינה. היא זחלה לבקו"ם מלאת גאווה, קיבלה קיטבג גדול וזריקה מכאיבה. פגשה סמל מניאק וקצינה חביבה, ועכשיו היא רשמית תקועה בצבא. תולעת קטנה רחוקה מהבית, תולעת קטנה בצבע הזית. תקועה בלי מוצא בטירונות בנים, לא מצליחה בכלל לעמוד בזמנים. מבצעת תרגילי התעמלות מענים, וחוטפת צעקות ממ"כים מעצבנים. והסמל צועק: "תולעת קטנה, כאן זה צבא ולא קייטנה. תתחילי לרוץ ותפסיקי לזחול - אצלי את תאכלי עוד הרבה חול. שלושים שניות לקחתי לך זמן, רצת קילומטר וחזרת שוב לכאן!" מזל ששום דבר לא נמשך לעולמים, התולעת סיימה את טירונות האימים. היא הצהירה אמונים וקיבלה תנ"ך, ועכשיו היא רשמית גולם מוסמך. גולם נוסף שסיים טירונות, אוטומט מוכן עם אפשרות לתכנות. המכונה ייצרה עוד בורג חדש, תולעת שעברה חינוך מחדש. בורג קטן בתוך מכונה, אישיות סינתטית יד ראשונה. בורג קטן אבל גולם גדול, בשביל הצבא יעשה את הכל. הוא אפילו מוכן לתרום עוד שנה - גולם נוסף נשלח לקצונה. גולם מושלם בקורס מדופלם, מנסה כל הזמן לרצות את כולם. ער בימים, לא ישן בלילות, ומרוב ליקוקים חוטף מחלות. מזל ששום דבר לא נמשך לעד, אפילו קורס קצינים בבה"ד אחד. ואחרי כמה חודשים מענים, הגולם סיים בהצלחה קורס קצינים. הוא קיבל ארונות על הכתפיים, ועכשיו הוא רשמית פרפר עם כנפיים. פרפר צעיר ספוג ערכים, מלא וגדוש בעקרונות מסריחים. מציק בלי הפסק כמו יתוש מרושע, וסובל מסג"מת כרונית קשה. נכנס לורידים ונכנס לנשמה, עשרים וארבע שעות ביממה. שטן צה"לי במחיר מחירון, או במילים אחרות "קצין צעירון..." אבל הפרפר עשה טעות מפגרת, הוא נפל לקורבן מליגה אחרת. עקרב עצבני עם שרשר וגורמט, ששונא כל פרפר, חי או מת. העקרב התעצבן ובלי לחשוב פעמיים, קיצץ בגרזן את שתי הכנפיים. פרפר בלי כנפיים שוב זוחל על גחונו, בוץ ממלא את עיניו וגרונו. ארונות הקצונה כבר שקעו בביצה - הפרפר חזר לנקודת המוצא. עכשיו גם ילדה קטנה יודעת, שפרפר בלי כנפיים זה בעצם תולעת. וגם ילד קטן קולט ומבין, שלא צריך לכבד כל קצין. יש פרפרים שעפים בשמיים, אבל הם רק תולעים שהצמיחו כנפיים. ואם פרפר מסוים מגיב באופן רגשי, ולוקח את השיר הזה כמשהו אישי, אז לפני שהוא נפגע וסתם נעלב, שיזכור שהכובע בוער על ראש הגנב, והשיר לא נכתב על פרפר מסוים, אלא על כל הפרפרים שחיים בעולם. כי פרפר הוא פרפר וכזה הוא נשאר, וכל הפרפרים מתנהגים אותו הדבר...

שינה ושמירה בצבא

לפני שהתגייסתי ישנתי טוב, כי ידעתי ששומרים עליי. כשהתגייסתי ישנתי קצת, כי אני שמרתי. וכשהשתחררתי לא ישנתי בכלל, כי הבנתי מי שומר עליי

רב וחייל תופסים טרמפ

חייל ורב מנסים לעצור טרמפ, פתאום עוצר איש ולוקח את החייל. הרב בא ושואל, "למה אתה לוקח את החייל ולא אותי?" "כי הוא משרת אותי כשהוא נלחם באויב", משיב לו הנהג. הרב אומר, "גם אני משרת אותך כשאני מתפלל לאלוהים." הנהג אומר לו, "אז שאלוהים יקח אותך..."

לשבור חלון בתפקיד

חייל קיבל מאסר עולם בכלא צבאי. "למה קיבלת מאסר עולם", מתעניינים שאר האסירים בכלא, "מה כבר עשית?" החייל מספר להם, "שברתי חלון כשהייתי בתפקיד!" "מאסר עולם בגלל חלון?!", מתפלאים האסירים, "איפה אתה משרת?" החייל הנינוח משיב להם, "בצוללת..."

תאכל ותהיה חייל

כשהייתי קטן, אמא אמרה: "אם תאכל עכשיו אז כשתגדל תהיה חייל גדול וחזק." עכשיו אני חושב: "למה לעזאזל אכלתי???"

והשיר הארוך שמתוכו לקוח המשפט...

בס"ד חייל יושב בחדר, יושב ורק חושב חושב עלייך אמא וחש את הכאב... והדמעה זולגת (לגת!) והיא כמו יהלום (ואם זה הבהנדסה- צורחים את היהלום..) רוצה להיות שוב ילד. וחש את החלום! כשהייתי ילד (ילד!) אמא אמרה תאכל.. תאכל תהיה גבר תאכל תהיה חייל... למה אכלתי אמא?! למה הקשבתי לך?! רוצה להיות שוב ילד.. רוצה להיות אזרח!!

בשירותים של חיילים

שאלה: "מה כתוב בשירותים של חיילים?" תשובה: "חרבן לאט, חרבן בנחת ותדמיין שהמפקד נמצא מתחת..."

גבעתי, נחל, גולני, צנחן והג'ובניק

מעבר לגבעה של גבעתי, מעבר לנחלים של נחל, מתחת לעץ של גולני, הג'ובניק מזיין את החברה של הצנחן...

B o o o o M

New member
הרסת!!!

זה אמור להתחרז בסוף: מאחורי הגבעה של גבעתי, מעבר לנחל של נח"ל, מתחת לעץ של גולני, ומאחורי התותח של התותחן- עומד הג'ובניק ומזיין את החברה של הצנחן :]

ואז יוצא משיח הדובדבן, ואז יוצא משיח הדובדבן

דובדבנצ'יק כועס שהורג את כווולם , דובדבנצ'יק כועס שהורג את כווולם

למעלה