בדיחות צבא...

חושבים ומסתערים

צנחנים חושבים ואז מסתערים. גולני מסתערים ואז חושבים. גבעתי חושבים שהם מסתערים. ונחל לא חושבים ולא מסתערים.

להכשל בקורס טיס

בחור עצבני אחד שלא התקבל לקורס טייס חזר לועדת המיון והצהיר: "אני רוצה לשרת רק בנ"מ (נֶגֶד מטוסים)!" הפקידה התעניינה: "למה דווקא נ"מ?" עונה לה: "אם אני לא טס, אף אחד לא טס..."

חייל או חרא

שאלה: "מדוע עדיף להיות חרא מאשר חייל?" תשובה: "כי חייל יוצא פעם בכמה שבועות ואילו חרא יוצא כל יום..."

חופשות מיוחדות בצבא

מפקד מודיע הודעה לפלוגה שלו: "לגבי חופשות מיוחדות ובקשות יציאה להלוויות, נא לא לשכוח שסבתא מתה רק פעם אחת..."

חייל גולני סופר

שאלה: "איך חייל גולני סופר?" תשובה: "1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, נסיך, מלכה, מלך..."

להחליף תחתונים בצבא

מפקד מודיע הודעה לפלוגה שלו: "יש לי שתי הודעות, האחת טובה והשניה רעה. ההודעה הטובה היא שהיום מחליפים תחתונים, ההודעה הרעה היא שמחליפים תחתונים עם הפלוגה השניה..."

הודעה טובה ורעה לפלוגה

מפקד מודיע הודעה לפלוגה שלו: "יש לי שתי הודעות, האחת טובה והשניה רעה. ההודעה הרעה היא שאתם עומדים לאכול הרבה חרא, ההודעה הטובה היא שיש מספיק לכולם..."

לדבר עם קצין

קצין שואל חייל אחד: "חייל, יש לך עודף ממאה?" החייל עונה לו: "כן, בחור." הקצין מתעצבן מהגישה של של החייל וצועק: "זו לא דרך לפנות לקצין במעמדי, בוא ננסה זאת שוב. חייל, יש לך עודף ממאה?" החייל: "לא, המפקד!!!"

שריון

שאלה: "מה ראשי התיבות של שריון?" תשובה: "שבת ראשונה יוצאים והשאר נשארים..."

B o o o o M

New member
גולני

*כשאלוהים ברא את אדם וחווה הוא נתן להם עלים להסתיר את הבושה. לגולני הוא נתן עץ שלם.* * גולני: רציתי עץ על הכתף קיבלתי גזע בתחת! * * גולני - איך מעץ אחד יצאו כל כך הרבה קרשים?*

חייל בבסיס של הומואים

חייל אחד קיבל העברה לבסיס חדש. ביומו הראשון במקום החדש הוא תפס חייל וותיק כדי לקבל מעט מידע. "ספר לי", שואל החייל החדש, "איך הבסיס הזה?" "אתה צריך להיזהר", לוחש לו החייל הוותיק, "יש בבסיס הזה הרבה הומואים!" "מה באמת?", הוא שואל בדאגה. "כן", אומר החייל הוותיק ושואל, "אתה רוצה שאגיד לך מי הם בדיוק?" החדש אומר, "כן בטח!" "בסדר", אומר החייל הוותיק ודורש, "תסתובב אני אראה לך..."

יש עוד גרסה לזה..

משהו דומה, רק שבסוף הוא אומר לו - "בסדר", אומר החייל הותיק ומוסיף, "אז תביא נשיקה..."

McBlack

New member
כשידיד נשנש שלך מספר את זה עם תנועות ידיים -

זה מצחיק...

למעלה