בחור עצבני אחד שלא התקבל לקורס טייס חזר לועדת המיון והצהיר: "אני רוצה לשרת רק בנ"מ (נֶגֶד מטוסים)!" הפקידה התעניינה: "למה דווקא נ"מ?" עונה לה: "אם אני לא טס, אף אחד לא טס..."
מפקד מודיע הודעה לפלוגה שלו: "יש לי שתי הודעות, האחת טובה והשניה רעה. ההודעה הטובה היא שהיום מחליפים תחתונים, ההודעה הרעה היא שמחליפים תחתונים עם הפלוגה השניה..."
קצין שואל חייל אחד: "חייל, יש לך עודף ממאה?" החייל עונה לו: "כן, בחור." הקצין מתעצבן מהגישה של של החייל וצועק: "זו לא דרך לפנות לקצין במעמדי, בוא ננסה זאת שוב. חייל, יש לך עודף ממאה?" החייל: "לא, המפקד!!!"
*כשאלוהים ברא את אדם וחווה הוא נתן להם עלים להסתיר את הבושה. לגולני הוא נתן עץ שלם.* * גולני: רציתי עץ על הכתף קיבלתי גזע בתחת! * * גולני - איך מעץ אחד יצאו כל כך הרבה קרשים?*
חייל אחד קיבל העברה לבסיס חדש. ביומו הראשון במקום החדש הוא תפס חייל וותיק כדי לקבל מעט מידע. "ספר לי", שואל החייל החדש, "איך הבסיס הזה?" "אתה צריך להיזהר", לוחש לו החייל הוותיק, "יש בבסיס הזה הרבה הומואים!" "מה באמת?", הוא שואל בדאגה. "כן", אומר החייל הוותיק ושואל, "אתה רוצה שאגיד לך מי הם בדיוק?" החדש אומר, "כן בטח!" "בסדר", אומר החייל הוותיק ודורש, "תסתובב אני אראה לך..."