2pac 4 ever

רסמי תופעקקק לנצחחח

אבל סתם פרט קטן לכל התופעקונים למיניהם החידוש של אמינם ל Hit Em Up נקרא Kill Whitey והוא מכוון כלפי סולנה לשעבר של House Of Pain: Everlast אבל האמת שזה לא מעניין אתכם, מה שמעניין אתכם זה שתופעק הוא המלך. והאמת, שאין לי שום בעיה עם זה - אולי תפתחו פורום תופעק אוא המלך, ותפסיקו לזבל את הפורום. בתודה מראש - אלקס.

מה אתה דפוק?!?!!?

dr.fuck אמר כבר שארין לו כלום נגד טופאק פשוט אתה מעצבן אותו עם ההודעות המטופשות\דפוקות ומה לא, שלך!!

ראסמי......./images/Emo163.gif../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif

כאילו...תחשבו שאם נגיד לא היה מישהו כמו טופאק לא הייתם יושבים מול המחשב וכותבים עליו הודעות ורבים עליו אם הוא טוב או לא... אז טופאק שווה!!!...רק בגלל שאתם בכלל מזכירים את השם שלו הוא שווה.. ביגי (אולי שירים טובים) אבל אני שונאת אותו מסיבה אחת עיקרית.. למה הוא הרג את טופאק?! (טיפש שכמותו!)

EmGee

New member
ומי בדיוק מינה אותך להיות

פרוצדורה של מינה צמח?!?! למה אתה חושב ש70% מהאנשים פה שונאים את טופאק? זה שאתה לא אוהב אותו זה בעיה שלך אבל זה לא סוד שטופאק הוא אחד האמנים הגדולים של המוזיקה השחורה ונמצא בשורה אחת עם מרווין גיי, בוב מארלי ושאר האמנים הגדולים.

R E L APP SONG

New member
תלמדו מהגדולים

עד אז שבו בשקט לא אמרתי טופאק המלך ולא שיט אז דיי להיות דפוק ותפסיקו לדבר על זה הוחלט שהוא טוב מאוד ולכולם יש ריספקט אליו וזהו ואם תמשיכו אני גם ימשיך כי אתם צריכים ללמוד משהו קטן על ראפ ומאיפה הוא בא

bboy tb

New member
אידיוט!

לא הוחלט כלום...הוא לא עשה משהו מהפכני ולכן גם לא מגיע לו רספקט מיוחד.... אם אתה חושב שהוא טוב זה הטעם שלך יא אימבציל! לכל אחד יש טעם אחר...לכן זה נראה טעם... עד אז...תשמע קצת דברים אחרים חוץ ממנו ואולי תלמד קצת דברים... וחוץ מזה..אתה חושב שאכפת לי מה אחרים מפורסמים חושבים עליו?!.... אז גם ברינטי ספירס אוהבת את המוזיקה שלה...אז זה טוב?! מה זה השיט הזה?

R E L APP SONG

New member
טוב טמבל

אם אתה חושב ככה אתה דפוק אני אומר שיש ריספקט אליו כי אני יודע מה שאני אומר ואני לא שומע רק טופאק אני שומע יותר סיגנונות ממך אם היה לך טיפה ידע בתחום הית יודע שלאמנים יש ריספקט אליו אני לא אומר שחייבים לאהוב אותו אני אומר לא ללכלך עליו ואחר כך להגיד שאתה "ראפר" ואני גם יכל להשתמש בשפה שלך טמבל ותדבר עם ראפרים ישראלים שמבינים מה הם אומרים ותראה טמבל אה ושככתי אדיוט

bboy tb

New member
שניה שניה שניה..

מתי בחיים שלי קראתי לעצמי ראפר?! דבר שני... אם משהו יודע לשיר..זה אומר שהוא מבין בהיפ הופ?! או שיש לו טעם טוב? אחי..שמע בעצתי...אל תכניס מילים לפה של אחרים.... וכנראה שבעולם של זכות דיבור..מותר לתת את דעתי על מי שבא לי... גם על אלוהים שלך..סליחה..טופעק... אוקי?! עכשיו תשתוק ותן לאנשים לשמוע את מה שהם אוהבים... ואם יש לך משהו להגיד על איזה זמר לפחות תפרט למה אתה אוהב אותו ומה הוא תרם...

R E L APP SONG

New member
כשאמרתי ראפרים זה היה במרחאות

והתכוונתי לאנשים שאוהבים ראפ ואומרים שהם מבינים בראפ

bboy tb

New member
אתה יודע במה אני מבין?

שכל אחד יכול לכתוב בצור נורמאללית למה צריך להעריך משהו ולא סתם להגיד שהוא המלך בגלל שאוהבים אותו הערצה עיוורת... והאמת?! נראה לי שאני מבין יותר ממך על ראפ ובלי ספק על היפ הופ (אם אתה יודע מה זה?) אז לך תשמע גורו ותשכיל קצת... ואת הוויכוח הזה אני מפסיק אלא כן תראה לי שאתה יכול לנמק איך טופאק השפיע או משהו בסגנון... ואם היית בודק עוד קצת היית מבין שהווסט מורכב קצת יותר מדרה וטופאק...קצת הרבה יותר...

R E L APP SONG

New member
ועוד משהו טמבל

הוא עשה מהפיכה בראפ ויש לו חומר ממש טוב גם בליריק וגם בביט ואם הית שומע קצת חומר מה gratest hits הית מבין אה ושככתי טמבל

למעלה