2pac 4 ever

bboy tb

New member
הודעה אחרונה בוויכוח

לדעתי האישית הליריקה של ראקים הרבה יותר טובה... ואני לא רואה דרך שבה טופאק שינה את הראפ...

R E L APP SONG

New member
אני לא ממש מכיר אותך אבל לדעתי

אתה לא שווה כלום וראפ כנראה לא נוגע לך כל כך אז קלטתי אותך

RiRo

New member
הוא לא שווה כלום?!

אתה מבין מה אתה אומר?! קלוט כלל בסיסי בהיפ הופ! SHOW PEOPLE RESPECT מי אתה שתאמר שהוא לא מבין בראפ? מי אתה שתקבע לו איזה אומנים לשמוע ואיזה אומנים לא? אין לך שום כבוד ושום זכות.. אתה אוהב את טופעק סבבה תאהב אותו... נעם לא אוהב זאת הדעה שלו תכבד אותה כמו שהוא מכבד את הדעה שלך... חוץ מזה טופעק באמת לא שינה כלום.. לא היה לו ליריקס מדהימים תפיסת חיים מדהימה וכו´ וזאת הדעה שלי .. רוצה לרדת עליי?

R E L APP SONG

New member
חשוב מילים אחרונות לסיכום

אני לא ירדתי על אף אחד אני לא רב איתו בכלל ואם אני חולק עליו זה לא בגלל שהוא לא אוהב טופאק זה בגלל כל החרטא שאתם אומרים על זה שהוא לא שווה כלום וכמו שאמרת צריך ריספקט ואם תבדוק את כל ההודעות שלי רק על זה אני מדבר אז על תדבר איתי על זה שאני לא מבין כלום או משהו ואני לא אומר שאני מבין יותר ממך אני אומר פשוט ריספקט וזהו לא ללכלך סתם

bboy tb

New member
או!..עכישו אפשר להגיב לך כמו שצריך.

אז תבין...אני נותן לו רספקט כמו לכולם..שהוא שר וזה..סבבה.. אבל...זה שאני אומר שבתור אמ סי לדעתי הוא לא שווה...זה הדעה שלי...זה ראה לא לאהוב אותו... אתה רואה את הנקודה שלי?

bboy tb

New member
ראה = נראה

צריך להסתכל שכותבים
או לסגור את הטלויזיה

R E L APP SONG

New member
אני לא יודע אבל אני

אף פעם לא אמרתי ולא יגיד משהו רע על ראפר טוב אלא עם כן הוא עשה משהו דפוק או משהו שפגע בי או שנוגד אותי זה מה שאני יודע ואני רואה את הנקודה שלך לחלוטין זה בידיוק מה שאני חושב על פי דידי

bboy tb

New member
זהו..

שלא אמרתי משהו רע...אמרתי את דעתי..ובקשר אם הוא טוב או לא...זאת כבר דעתך האישית

RiRo

New member
יו!

דבר ראשון כל הפורום הזה צריך להרגיע... דבר שני .. זכות כל אחד לאהוב אמ סיס שונים זה סבבה... אבל!!!! בתאחלס בלי קשר להעדפה... טופעק לא כזה תותח.. נכון יש לו יציאות ממש טובות אבל זה היה בעבר לפני כל הקטע של ה EAST COAST WEST COAST שיט ולפני כל המסחור.. אחרי שהאיש התמסחר הוא לא נהיה רציני ולא היה תותח ואלוהים כמו שאתם אומרים... אז כן אני אוהב את טופעק כי יש לי ריספקט כי בכיתה ו הייתי שומע אותו והוא האמ סי הראשון שהייתי שומע וכן יש לי ריספקט כי אישית אני חושב ש ברנדה זה בין השירים היותר דגולים שיש אבל זהו! כל הזיונים שלכם על WEST COAST EAST COAST מטומטמים! מי שבאמת אוהב מוסיקה שחורה לא אכפת לו ווסט קואסט איסט קואסט! מי שיורד על ווסט קואסט שיידע שלווסט קואסט יש אחלה אומנים ומי שיורד על איסט שיידע ששם יש עוד יותר אחלה אבל אין כזה קואסט שולט.. כל אחד אוהב את הסגנון שלו אבל ברור שיש אמ סיס יותר טובים ופחות טובים..... אני לא הייתי בונה את הקטגוריה שלי על KRS 1 RAKIM ו2פאק... דעה אישית שלי... PZ

R E L APP SONG

New member
אני אוהב ווסט ואיסט ודרטי סאוטס

ומיד ווסט אז בלי קשר לאיסט או ווסט אני אוהב את טופאק ולדעתי אנחנו לא צריכים את החרטא של הויקוח אבל אני הגבתי ככה רק בגלל הדפוקים שאומרים שטופאק הוא שחור דפוק או שהוא לא טוב או כל מיני השמצות כמו זה שאוהב את בלינק שככתי את הניק שלו ותחלס הוא גם לא מענין אותי אז אני אמרתי את שלי תגידו מה שאתם רוצים אני סיימתי כי ממש אין לי כח להתעסק עם אנשים שלא מבינים כלום או שכן מבינים ומתווקחים איתי בכוונה כי זה מרגש אותם או משהו אז זהו סיימתי וביי

TkTk

New member
אני איתך,אחי.תפסיקו להיות דפוקים.

"ענחנו","טופעכ",ועוד.. מה נסגר איתכם אנשים?! עברי - דבר עברית! תם הטקס.

ישבתי וקראתי את הויכוח שלכם ו...

אני מתאר לעצמי את פאק מתהפך בקבר שלו אם הוא היה קורא את מה שאתם כותבים כי מתוך בערך איזה 30(אם לא יותר)הודעות,אולי 2 היו באמת משהו רציני עם בסיס ולא ויכוח של חבורת אינפסטילים...

Latent

New member
בהמשך לויכוח...

קודם כל, הויכוח הזה הוא חסר משמעות. טופאק הוא הראפר החשוב בהיסטוריה, שהשפיע הכי הרבה על הז´אנר, ואי אפשר להתווכח על זה. אם אתם אוהבים אותו או לא - זה כבר עניינכם. לטופאק יש גם את הליריקס הכי טובים שראיתי, ולדעתי הוא הראפר הכי אמיתי, שלא חי באיזו בועה דמיונית שהמציא, והתעסק רק בביצ´ס, גראס, אקדחים ותכשיטים כמו שמרבית הראפרים כיום עושים. ומה הקטע של ההודעה "איכס טופאק שחור"? אחי אתה נמצא בפורום מוזיקה שחורה! למרות מותו, רוחו עדיין פה דרך שיריו. 6 שנים אחרי מותו עדיין כולם זוכרים ומדברים עליו.

למעלה