2pac 4 ever

dr fuck

New member
יאללה

סתם אחד שאוהב בלינק משחק אותה קול טופאק הוא היה אחלה ראפר ואם היה דירוג אני הייתי שם אותו במקום הראשון אבל איזה דוב שמן ומכואר בשם ביגי הרג אותו! חבל.....

bboy tb

New member
אם אתה מנסה לכתוב...

ובאמת רוצה שיבינו...תכתוב כמו שצריך... צריך להרחיק ידלים קטנים מפה
אפילו בפאנק אין לך מושג...בלינק 182??? חברים שלי ששומעים פאנק ירקו עלייך שהם ישמעו שאתה קורא לזה פאנק...

תזהר הוא מסוכן הוא שומע בלינק

חבורת פאגטס שרצים ערומים ברחו כי הם פאנקיסטים בואנא שני ה"פאנקיסטים" שנכנסו אתם לוזרים בטירוף!

bboy tb

New member
ואם באמת יש לך ביצים

אולי תבוא מחר ותגיד לי את זה בפנים??!!...אני רוצה לראות מה אתה שווה במציאות... אם תעיז אני מביא לך סוכריה ומוחא לך כפיים... מחר שעה חמש וחצי מאחורי קניון רמת אביב...אני מחכה

punk223

New member
שתוק שתוק יא אפס

אתה לא יודע עם מי התחלת, חכה המאפיה הרוסית תמצא אותך אפילו באדמה יא אפס, בלינק שמים בכיס את 2pac יא אפס, לך תלמד מה זה מוזיקה, ואת הסוכריה אני יתקע לך בגרון יא חמור, שים לב עם מי אתה מדבר פה.

blink me

New member
0 אתה חי בסרט

אני גר בחיפה ולא יכול לבוא לרמת אביב אז תפסיק לשחק אותה cool כי אתה לא שווה כלום ילד. תזכור התחלתה אם הרוסים וזה לא טוב אני אמצה אותחה ברמת אביב you are dead man

R E L APP SONG

New member
עשיתם מכל הרוסים מאפיה

יאללה כולם משחקים אותה פתאום "אני יבוא אליך אני יזיין אותך" וכ"ו ותכלס תראו איפה אתם אומרים את זה מי שבאמת מאפיה או אדם חשוב סותם את הפה לשתויות כאלה וזהו

Psycho MC

New member
אף פעם לא...

...מעריץ שלו או משהו, ואפילו יש לי רק אלבום אחד שלו... אבל בכל מקרה אני חושב שהוא נהיה מפורסם יותר אחרי מותו... תגידו מה שבא לכם... אבל זו דעתי!!!

Psycho MC

New member
אף פעם לא הייתי...

...מעריץ שלו או משהו, ואפילו יש לי רק אלבום אחד שלו... אבל בכל מקרה אני חושב שהוא נהיה מפורסם יותר אחרי מותו... תגידו מה שבא לכם... אבל זו דעתי!!!

2pac הוא מלך !!!!

west coast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! west side!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחח :)

westmannnn

New member
אין מה להשוות....

2pac הוא אחד מהראפרים הטובים שהי אי פעם הוא מאלה שהחיו את הראפ בארה"ב!!!

westmannnn

New member
אין מה להשוות....

2pac הוא אחד מהראפרים הטובים שהי אי פעם הוא מאלה שהחיו את הראפ בארה"ב!!!

westmannnn

New member
וווואוווו

את האמת לא חשבתי שיש כאלה ששונאים את טופאכ טוב תמשיכו לרשום מה דעתכם עליו....

DoubleD

New member
הוא מת!!!!!!!!!!!!! לייף גווז און!!

ולמה לעזאזל שאנשים לא ישנאו אותו, באותה מידה שיש אנשים שאוהבים אותו?! ואם בנאדם אוהב מוזיקה שחורה ולא אוהב את טופאק זה אומר שהוא וואנבי?- או אולי הפוך...! טופאק אולי חלק חשוב מאוד בהסטוריית המוזיקה השחורה אבל גם עליו יש דעות, וכשיש דעות לא מנומקות כמו: "טופאק המלך" - "טופאק שולט/ת!!1" אז די קשה לפתח דיון מעמיק ורציני... (גם השירשור על נלי ככה! {לפחות חלקו}) בקיצור, grow up before you spit it out. התעצבנתי קלות. |נשיכה|DouBle-D-

למעלה