2pac 4 ever

westmannnn

New member
שנייה אחת

לא רשמתי אפילו פעם אחת טופאכ שולט או משהו כזה אני מעריץ את טופאכ שנים יש לו ליריקס וביט טוב כמעט בכל שיר שלו אז לפני שאתה קופץ ועושה רעש תקרא מה כתוב!!!

westmannnn

New member
מההההה???????

אפשר לחשוב ש2pac זה בעברית 2PAC זה מילה בלועזית אז רושמים אותה איך שרוצים....

westmannnn

New member
לb-ball!!!

אתה ממש אבל ממש בן אדם מרגיז יש לך ביקורת על כל דבר האאאא לא מתאים לך אל תקרא

B-BALL

New member
נכון שזה מילה לועזית

ואפשר לכתוב איך שרוצים, אבל בחייך יא מטומטם, לא שמת לב שכולם, אבל כולם כותבים את זה עם ק´?! למה אתה חייב להיות שונה בצורה כל כך מטומטמת?

B-BALL

New member
וראסמי מה אני מגיב לילד בן 13 בחיי

אם אתה חושב שאתה ראפר טוב, למרות שאתה עוד בגן חובה, למה שלא תיקנה את הדיסק "ישראלים עצבניים 1:1" (במאד מאן) ותקשיב ל- M.C סוניק כשהוא היה בן 13. נראה אם גם אז תחשוב שאתה טוב.

R E L APP SONG

New member
דיי מספיק עם כל השטויות

באמת מספיק עם החרטא למה ללכלך סתם על ראפר טוב הוא טוב וזהו אין ויקוח מי אתם או אני שנגיד שהוא לא הוא כמעת המציא את הראפ שאנכנו שומעים אזזזזז

hermoni

New member
די כבר עם השגיאות כתיב!!!!!!!!!!!!!

ראבק 5% מאוכלוסייה דילסקטים ויש להם שגיאות כתיב מובנות למה בפורום הזה זה 50% זה קהל היעד שלנו????

bboy tb

New member
המציא מה?!

מצטער אבל הוא ממש לא המציא את מה שאני שומע..אלא כן הוא לימד את קי אר אס או ראקים שהוא היה ילד...

Ambitionz

New member
כשהוא היה ילד??

תדע שהאלבום הראשון של אריק בי וראקים יצא ב87, שנה לפני הראשון של הלהקה בה טופאק היה, למרות שהוא לא היה חלק גדול במיוחד בה, והצטרף אליהם אחרי הלהיט הכי גדול שלהם. ותשתקו כבר שיגעתם לי את השכל, איך הודעה כזאת גררה כל כך הרבה תגובות??

bboy tb

New member
זה כבר משהו שאני יוכל לענות עליו...

האלבום הראשון יצא ב87 אבל הם התחילו לעבוד ב85 שראקים כבר אז נחשב לאחד האמ סיז הטובים והמבטיחים בניו יורק

אין מה לעשות אחי, 70 % מהאנשים פה

שונאים את טופאק... אולי הם מושפעים ממשהו.. בכל זאת הם שונאים אותו. והם שונאים אותו גם בגלל הודעות מפגרות, כמו ההודעה שהתחילה את השרשור: "2pac הוא הראפר הכי טוב שהיה אי פעם 2pac שונה מראפרים אחרים בהתחלה הוא לא היה חי בוילה לעצמו מפוארת והמציא חיי רחוב כמו שאחרים (לדוגמא nelly ההומו) עושים... נוא חי את החיים האלה בכל רגע בחייו הוא היה בסכנת חיים בגלל כמה כלבים שרצו רק להרוג אותו כי הם פחדו ממנו אז אני רק רוצה ךהגיד לכם שאין כמו 2pac והזמרים מה-westsidee!!!"

dr fuck

New member
נו

בסדר קלטנו תקטע בי בול זה שהוא בן 13 אוליי אתה לא שם עליו אבל יש לו יותר שכל מימך לפחות הוא לא מעביר ביקורת דפוקה על כל דבר וטופאק היה ראפר מצויין בהכל אז דיי לזיין תשכל!

westmannnn

New member
לא יודע איך.....

קבעתם שאני בן 13 אבל זה לא נכון אני בן 16 אז דיי אם השטויות של הגיל

B-BALL

New member
גם אתה וגם הוא

הייתם מתים שיהיה לכם רבע מהאיי-קיו שלי ביחד, חמור.

R E L APP SONG

New member
תראה אנכנו לבנים בואו נשלים עם זה

במקום להעביר ביקורת על ראפר הרבה יותר טוב מהישראלים לא שהם רעים או משהו אבל זה לא הדבר האמיתי אז תפסיקו כולם עם השתויות למה להכנס למשהו שתכלס לא כל כך קשור אלינו זה ראפ טוב וזהו מי שאוהב שומע מי שלא שלא יגיד 2pac לא טוב או משהוא כי תכלס זה לא בליגה שלו אתה לבןןןןןןןן

למעלה