2pac 4 ever

westmannnn

New member
../images/Emo59.gif2pac 4 ever

2pac הוא הראפר הכי טוב שהיה אי פעם 2pac שונה מראפרים אחרים בהתחלה הוא לא היה חי בוילה לעצמו מפוארת והמציא חיי רחוב כמו שאחרים (לדוגמא nelly ההומו) עושים... נוא חי את החיים האלה בכל רגע בחייו הוא היה בסכנת חיים בגלל כמה כלבים שרצו רק להרוג אותו כי הם פחדו ממנו אז אני רק רוצה ךהגיד לכם שאין כמו 2pac והזמרים מה-westsidee!!! r.i.p 2pac

B-BALL

New member
ואלו היו

50 שניות של טופאקוניזם בהתגלמותו, רק היום בפורום מוזיקה שחורה בתפוז. בשבוע הבא - 40 שניות של קוקסינליות לשמה עם יונתן קוניאק.

westmannnn

New member
B-BALL אתה צוחק הא???

אם אתה רוצה אתה יכול למצוץ לי ובכלל מה אתה מדבר??? יש לך בכלל טעם??? איזה ראפרים אתה אוהב???

בונה אח שלי אתה צודק

אין רפר כמו תופעק, הוא אכי טוב שאיה פעם, רק חבל שביגי הבנזונה אזה הרג אותו. Wastside Foravar!!!

blink me

New member
2pac הוא 0

2pac הוא חמור שחור שהשיר היחידי הטוב שלו הוא changes

EmGee

New member
אמירה כזאת נובעת מבורות

זה השיר היחיד שמשמיעים בגלגלצ שלו אבל יש עוד מלא שירים טובים שלו כדוגמאת: dear momma california love do for love only god can judge me ועוד הרבה שירים אחרים שאין לי כח לכתוב אותם

^G.G^

New member
אחי לדעתי..........

טופאק זמר גדול ויש לו מלא שירים יפים ואני לא ילד בן 12 שיצעק פה ווסט סייד ווסט סייד גם לביגי יש שירים טובים ולמלא אמנים אבל טופאק לדעתי זמר בן זונה ואני אוהב אותו למרות שיש טובים ממנו........

David Ochayon

New member
עחי אל תסים לב לבי-בול

הוא סתם מנייק מפגר לא מבין מהחיים שלו

punk223

New member
you bet

2pac defenetly suck, "aight"? you right blink man´ 2pac is a total asshole. peace.

R E L APP SONG

New member
westside for life nigga

השירים שלו גם שולטים ואין אף אחד שמשתווה לו מהבחינה הזאת גם

bboy tb

New member
זה רק אני?

או שהילד רוצה תשומת לב... וחוץ מזה.. מה זה הזיונים?! מה אתה מוכיח?! תשמע מה שאתה רוצה ותשתוק... אח שלי שר הכי טוב!!!...LOL MIDDLE EASTERN FLAVER MIDDLE SIDE! REAL JEWGAZ FOR LIFE

למעלה