ה-חידתיישן

mjlk

New member
יופידו!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

זה היה כזה קל?? "מתושלח השבלול" גם אתה צדקת!<מן הסתם>

mjlk

New member
חידה חדשה../images/Emo118.gif

כשעז הולכת ברוורס נותנת רמז פעוט. אולם ארובה של אח תיתן רמז גדול יותר. בתוך החמסה יש רק אחת כמוני. יד ומרוט! סא לא! בירצפת, רק שלי!! הבנתם?! או שלא?! -------------- מקווה שלא קל ולא קשה

black robe

New member
מה?../images/Emo122.gif../images/Emo63.gif

אפשר עוד רמז קלוש?
וניחוש דפוק- טרלוני???

אלאסטור מודי.

הקטע של הרוורס גרם לי לקרוא את ההצהרה שלכאורה נראתה חסרת משמעות ("יד ומרוט! סא לא!") הפוך, וקיבלתי את מודי ההילאי הסגוד! ניעו~

mjlk

New member
זה בהחלט היה רמז קל../images/Emo118.gif

רק מזה הבנת שזה אלאסטור מודי? או ששאר הרמזים עזרו לך?

mjlk

New member
אמממ../images/Emo118.gif

כשעז הולכת ברוורס נותנת רמז פעוט. עז ברוורס זה זע שזה חלק מ-זעם... אולם ארובה של אח תיתן רמז גדול יותר. ארובה = ארובת עין בתוך החמסה יש רק אחת כמוני. בתוך החמסה יש עין אחת נגד מזל רע.. מה יותר מודי מזה?

לי זה התקשר דווקא לדברים שונים...

הקטע של הזע הזכיר לי יותר את "ואף על פי כן נוע תנוע", הארובה התקשרה אצלי אסוציאטיבית למפעל זכוכית והחמסה.. טוב, את לא רוצה לדעת. ניעו~

white is formal

New member
חידה נוספת

אני לא מעשן אל נא תתבלבל, אני יודע את התשובה לפני שאני שואל. אנינראה מסתורי אך תמיד בסוף נעשה פטפטן ועכשיו אקפוץ לקלבוש לביקור משפחתי קטן. מי אני?

white is formal

New member
כן!!

הסבר: אני לא מעשן אל נא תתבלבל, - יש לו כלי דמוי מצת אך זה לא מצית זה הכלי שמכבה מנורות רחוב מהספר הראשון והחמישי אני יודע את התשובה לפני שאני שואל.- הוא יודע ביאור הכרה אנינראה מסתורי אך תמיד בסוף נעשה פטפטן- תמיד במשך כל הספר הוא לא נותן שום רמז או עזרה להארי ורק בסוף הספר יש לו שיחה עם הארי במשרד שבו הוא מסביר את כל מה שקרה ועכשיו אקפוץ לקלבוש לביקור משפחתי קטן. - אח שלו אברפות' הסתבך בכפים מגונים עם עז אז הוא יכול לעשות ביקור משפחתי בכלא

mjlk

New member
פניקס?../images/Emo118.gif

האריה ששואל שאלות? כמו זה שבמבוך?

למעלה