ה-חידתיישן

mjlk

New member
../images/Emo59.gifה-חידתיישן../images/Emo59.gif

משחק חדשדש! שימו
:
צריך להמציא חידה על דמות באחד הספרים (חוץ מהשישי כמובן).
על החידות להיות ברמה כזאת שיהיה קשה לפתור אותן (כדי שזה לא יהיה קל וחסר טעם)
רק אחרי שפותרים חידה אחת מותר להוסיף אחת אחרת. שלא יקרה מצב שיהיו שתי חידות לא פתורות.
מי שיודע, משרשר את התשובה מתחת להודעה של החידה.
את החידות יש לשרשר אך ורק להודעה הראשית.
מקווה שתהנו
אני אתחיל: קחו את האות האחרונה בשמו הפרטי של אנטיננס. אות זו תהיה דו בדמות עליה דובר. בסוף רידיקולוס אמורים לצחוק, אך גם קולו של הנחש יכול לשמש כאות (הראשונה בשמה הפרטי של הדמות). כדי לחטא פצעים שמים יוד - והפלפאף תלת ראשי, ובשם הדמות גם אני. פאוואר פאף דיי חמודות, האם הן גם קשורות? כדאי לחפש טוב טוב, ואולי למצוא בסוף.
מי אני

טוב נראה לי סיריוס

כי הקול של הנחש זה "סססס"... וסיריוס מתחיל בס'... (חח) ובשם הדמות גם אני - black? אני באמת לא מבין מזה אומר... חחח

אממ, לא נראה לי שאתה צודק-

כי היא מדברת על יוד - כלומר האות י', שכמו שלפלאפי יש שלושה ראשים גם היא
כלומר בשם צריכה להיות 3 פעמים י'. בסיריוס רק 2. חוצמזה, אני לא מכירה את אנטיננס, ככה שיכול להיות שיש לו שם פרטי <ושאנטיננס זה שם משפחה, אינלימושג> ואז צריך אות אחרת. ו.. זהו.

mjlk

New member
לא... קבלו רמז../images/Emo118.gif

או סיוע... איך שתרצו. מה זה אנטיננס? ומי זה האנטי ננס? זה ישנה לכם לגמרי את החשבות על סיריוס ועל הבסיליסק...

2B ME

New member
אנטי ננס?

הדבר היחידי שעלה לי בראש זה האגריד...

your avi

New member
סנאפלס?

אפילו שרק הקטע של היוד לא מסתדר לי, כל השאר כן.

Roonil Wazlib

New member
אני יודעת!

צדקת: קחו את האות האחרונה בשמו הפרטי של אנטיננס. אות זו תהיה דו בדמות עליה דובר. -ס בסוף רידיקולוס אמורים לצחוק,-ס אך גם קולו של הנחש יכול לשמש כאות (הראשונה בשמה הפרטי של הדמות). ס כדי לחטא פצעים שמים יוד - והפלפאף תלת ראשי-האפלפאף-האפלפלאפי-צריך את היוד בשביל התלת ראשי, ובשם הדמות גם אני. פאוואר פאף דיי חמודות, האם הן גם קשורות? -פאף כדאי לחפש טוב טוב, ואולי למצוא בסוף. סך הכל, יוצא-סנאפלס

mjlk

New member
../images/Emo122.gif

הקטע עם ה-פאף".. לא משחק לטובתך כאן..
איך פאף קשור לסנאפלס?

mjlk

New member
יאיייייי!!!!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo118.gif

כל הכבוד!!!! סדריק!!! את/ה המנצח!!!!!

Gil Galad

New member
מצטער אני קצת מתקשה...

לא הבנתי עדיין את המשמעות של כל רמז בחידה...

G e o r g i a

New member
איך בדיוק כל הרמזים

מחברים את השם סדריק? מה הקשר שהאות האחרונה של אנטיננס (האגריד?) היא דו?...

mjlk

New member
אני אסביר את החידה../images/Emo118.gif../images/Emo8.gif

קחו את האות האחרונה בשמו הפרטי של אנטיננס. אות זו תהיה דו בדמות עליה דובר. אנטיננס זה האגריד. קח את האות האחרונה בשמו הפרטי> ד'. מה זה דו? דו זה שניים/פעמיים. האות ד' מופיעה פעמיים בשם של הדמות המדוברת> סדריק דיגורי. בסוף רידיקולוס אמורים לצחוק, אך גם קולו של הנחש יכול לשמש כאות (הראשונה בשמה הפרטי של הדמות). הבנתם לבד שמדובר בצליל ס' או ש'<שין>. הראשונה בשם הפרטי של הדמות. סדריק כדי לחטא פצעים שמים יוד - והפלפאף תלת ראשי, ובשם הדמות גם אני. מדובר על האות יוד> י'. תלת רשי הכוונה שלוש פעמים. ובשם הדמות שלוש פעמים יוד> י' פאוואר פאף דיי חמודות, האם הן גם קשורות? פאוואר פאף, זה רמז קלוש לכך שהוא שייך לבית הפלפאף. כדאי לחפש טוב טוב, ואולי למצוא בסוף. לחפש טוב טוב> הוא המחפש של נבחרת הפלפאף. למצוא בסוף> בסוף המחפש מוצא את הסניץ'. וגם בסוף החידה מי שמחפש מוצא את הפיתרון.
הבנתם?

mjlk

New member
אופס...../images/Emo118.gif

עכשיו אני שמה לב לטעות קטנה..
באנטיננס זה השם משפחה!
שכחתי שהפרטי זה רובאוס ולא האגריד..
מצטערת מאוד

mjlk

New member
אני כתבתי הפלפאף?!../images/Emo5.gif../images/Emo118.gif

OMG! איזה בילבול!
לא פלא שלא הצלחתם לפתור!'~'

קידבו

New member
חידה חדשה

"מעשה איום ונורא ביצעתי, כמעט ערפד בגללו נהייתי, נסיונות ונסיונות שוב ושוב, מאחל למשפחתו כל טוב, לא ראיתם אותי משחק ועף, אך אני מומחה מא'-ת', שרביט באף, התעלפות קלה, גורלי היה איום ונורא, מי אני ומה שמי? ומי בדיוק הוא אני?" לא נראה לי יותר מדי קשה, שמתי מספיק רמזים.

למעלה