ה-חידתיישן

mjlk

New member
לוקהרט../images/Emo118.gif../images/Emo35.gif

מעשה איום ונורא = רצח/עינוי ערפד= הדבר היחיד שמזכיר לי ערפד, זה קווירל
נסיונות ניסיונות, שוב שוב = יש משמעות למספר הפעמים שזה מופיע? הכוונה שכל מילה פעמיים? משפחתו= ??? משפחת וויזלי? לא ראיתם אותי משחק ועף, אך אני מומחה מא'-ת' = מומחה בכתיה <א'-ת'> אבל אף אחד לא ראה אותו באמת משחק ועף< כאילו עושה את מה שהוא כתב שהוא עשה> שרביט באף =
מי קיבל שרביט באף?
התעלפות קלה = הארי התעלף בשנה השלישית, לוקהרט התעלף בכישוף זיכרון. מי הוא אני?= לוקהרט לא יודע מי הוא. לפי דעתי זה לוקהרט

muldercrushed

New member
נראה לי שאני יודעת!!

הטרול מהשנה הראשנוה שרון או הארי דחפו לו שרביט לאף!!!! ("איכס, מוכטה של טרול...")

קידבו

New member
לא הטרול ולא לוקהרט

חחחח, אתם קרובים. לא נראה לי שזה עד כדי כך קשה, תחשבו יותר חיצוני, יותר כללי.

mjlk

New member
הבסיליסק?../images/Emo122.gif../images/Emo118.gif

לא נראה לי, אבל אולי...

mjlk

New member
טום רידל!../images/Emo118.gif

מומחה מא'-ת'! הוא היה הרי זיכרון, שמור ביומן, והוא רק התכתב עם הארי!
אבל שומדבר אחר לא מתאים

mjlk

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif../images/Emo10.gif../images/Emo122.gif../images/Emo118.gif אממ

קידבו

New member
כל הכבוד!! אכן כן.

זהו קווירל! ההסבר- מעשה איום ונורא- להרוג חד-קרן. ערפד- שתיית דם. נסיונות נסיונות- לעבור את פלאפי ובעיקרון להשיג את האבן. מאחל למשפחתו- טוב זה טריקי, הכוונה היא למראה של ינפתא. דרכה נמצאה האבן ובה הארי ראה את המשפחה שלו. לא ראיתם אותי משחק ועף- משחק השחמט, הקטע שהיה צריך להשיג את המפתח בדרך לאבן, לא רואים את קווירל עושה את הדברים האלה בדרך לאבן. מומחה מא'-ת', זה קצת לא קשור אבל הכוונה פחות או יותר לגמגום שלו. שרביט באף התעלפות קלה- אכן הכוונה לטרול שקווירל הכניס ואחרי שהודיע שהוא הגיע הוא התעלף. גורל איום ונורא- לא נראה לי צריך להסביר. גם בשורה האחרונה יש רמז "ומי בדיוק הוא אני?"- רמז לפיצול שלו עם וולדמורט.

קידבו

New member
אכן הזכרת אותו

אבל אם הייתי אומר "הזכרת אותו בתשובה שלך" זה היה קצת הורס. חח

Gil Galad

New member
לא ראיתם אותי משחק ועף

זה נשמע כמו לודו בגמן...אך אני מומחה מא'-ת'... גורלי איום ונורא, בסוף הרביעי הוא הסתבך עם הגובלינים....

mjlk

New member
לודו בגמן!../images/Emo122.gif../images/Emo118.gif

פוווווווווווווו כמה זמן עבר מאז שקראתי את הספר הרביעי!!!
אני חייבת ריענון...

2B ME

New member
היחידי שאני רואה בתור ערפד

זה סנייפ... הוא כל הזמן ניסה לתפוס את משרת DADA מאחל למשפחתו כל טוב ((אומר שלא התכוון שההורים של הארי ימותו) לא ראיתם אותי משחק ועף (הוא וקווידיץ לא הולכים יחד) אני מומחה מא-ת (מאסטר בשיקויים) התעלפות קלה (בספר הרביעי שוולד' קרא לאוכלי המוות שלו) גורלי היה איום ונורא - לזה לא מצאתי משהו

mjlk

New member
טוב...../images/Emo118.gif חידה נוספת

"לא רוצים ללמוד! רוצים להשתגע! בוא נשחק? אבן, נייר ומספריים, המנצח בין השניים... טוב עזבו, משהו יותר פשוט. זוג או פרד? יש!"

פרד וג'ורג'...

הם זוג או פרד
פרד או ג'ורג'
הם לא רוצו ללמוד בזנתו החמישית של הארי, ו... זהו.
אין עוד כוח לחשוב, השנייה סיימתי מבחן בהיסטוריה...

למעלה