נינה, סותמת חורים?

ממש לא מסוף שנות ה - 80 עד אמצע ה - 90 היא הייתה אחת הדמויות המרכזיות בסדרה עם קויי עלילה מרכזיים... (חטיפת התינוק, פיליפ, דייויד, צייס, ראיין, קול) הפרק היחידי שזכור לי שרק שחקנית אחת הופיעה בו לאורך כל הפרק היה הפרק של נינה בכלא! הדמות היחידה שזכתה בכבוד הזה ולגבי דגלאס, גם אני חייב להודות שאני מתגעגע אליו.... עם חלוקי הבית מקטיפה ,המקטרת ,גינוני הבריטים והתה התמידי

טעות חמוד

לא בריטני שאנחנו מכירים היום הטינאג'רית הילדותית שיש לה קראש על בילי אלא על דמות אחרת שקראו לה ברטני (ברונטית) שהייתה בת דודה של קסנדרה רולינס ועזרה לפול להוכיח את חפותה של קסנדרה מרצח בעלה ובדרך ניהלה איתו רומן חפוז היסטוריה

Dawn12

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

נראה לי ששלחתי לך הסבר במסר על הפרקים האמריקאיים לפני כמה חודשים, לא? יכול להיות שאני מתבלבל... כבר שלחתי את זה ליותר מדי אנשים.
בכל מקרה, אני רואה שכבר התמקמת וסיפרת קצת על עצמך (יכולת אפילו לפתוח שרשור חדש בשביל המאורע
) אז נשאר לי רק לצרף לכאן את הכללים שלנו ולהמליץ לך לקרוא אותם ברפרוף. אומרים שיש כאן מנהל שמציק לגולשים שלא מקפידים עליהם
ותרגיש בבית!

junny

New member
../images/Emo140.gif גם יפה וגם אופה

היי מור, נעים מאוד להכיר אותך. איפה היית ביום שישי שישבנו בסלון של שחר ודיסקסנו צח"מ? אני בטוחה שתתרום לנו רבות, כמו שאורטל אמרה אתה אוצר לפורום שלנו. מאוד מאוד שמחה שהצטרפת! רותם

ואגב

שמתם לב שהבנים כאן הופכים לאימפריה?
עם הצטרפותם של מור ונמרוד אוטוטו הבנים יעקפו את הבנות גם בפורום, ולא רק במפגשים! אז יאללה, אם יש איזה בלונדה שקוראת בסתר - תצילי את בנות המין שלך

pumiki25

New member
היי מור, ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

הוצפתי בגל של נוסטלגיה - אני זוכרת לפחות 95% ממה שסיפרת (צופה, כמוך, מהתחלה, פלוס-מינוס, מגיל 6). איזה כיף להיזכר
ושוב - Welcome aboard!

דווקא קראתי על הפגש

אבל בגלל שלא כתבתי כלום התביישתי להזמין עצמי ותודה על המחמאה אני מסמיק

junny

New member
מותר להיות מובך..

בכל מקרה, צהובי צודק צריך להתחיל להתכונן לפגישה הבאה שלנו. לדעתי חול המועד סוכות יכול להיות תאריך מעולה כי גם יש תחבורה ציבורית וגם יש חופשים. ויהיה מש כייף אם נהיה הרבה אנשים.. נגיד כל מי שהיה במפגש אצל שחר ושגם הרמוני, ימוש, נוני, נמרוד, מור וכולם יגיעו. ואני לא יודעת למה- אבל ממש מוצא חן העיני רוב גברי בפורום, אולי בגלל שמאז ומתמיד העדפתי שהחברים שלי יהיו ממין זכר ולעולם לא היו לי חברות? (זה היה וידוי חושפני..)

ג'וני

בכיף הגיע לפגישה הבאה יש לי רכב אז אני לא מוגבל בתחבורה ציבורית ג'וני.... באמת וידוי, ועוד לפני זה החמאת לי על התמונה אז בכלל אני אדום ורוב גברי בפורום? לדעתי נוכחות הגברים בסדרה היא לא פחותה מנוכחות הגברים בפורום נכון אין לי הרבה ברים שצופים בצח"מ אבל שמעו, יש לא קצת שצופים ומכורים באהבה מעבר לפינה אז היום, זה כבר ממש לא בושה

אולי בגלל שנשים רואות בך יריבות

מתחרות על ליבם של הבחורים? אולי בגלל שהעדפת שיהיה לך אקסטרה בנים למקרה שתרצי להשתעשע ולא יהיה עם מי?
טוב, זה בעצם התפקיד של אורטל הפסיכולוגית לנתח אותך

junny

New member
אבל נראה לי שעלית עלי...

כנראה לא צריך להיות פסיכולוג טוב בשביל להבין אותי...

ג'וני זה בן לא?

או שלא הבנתי אבל התייחסת לג'וני בלשון נקבה והבנתי שהוא בן אז ג'ונילה, בן או בת?

ככה אתה מוציא אותו/ה מהארון...

נ.ב. נחמד לדעת שבניגוד לשאר פורומים הקהל פה בוגר ולא ילדות צווחניות היסטריות

junny

New member
צהובי מונה בזאת להיות הדובר שלי

והפסיכולוג שלי! כן כן אני בת/ נקבה/ בחורה/ אישה/ ליידי (זה האמת בספק..)
הכינוי ככה כי זה מה שהיה פנוי- לא יחסתי חשיבות יתרה לצירוף האותיות אחד לשני, זה מה שהיה הכי קרוב לג'ני. אבל לאחרונה הוא עושה יותר מדי בעיות, אז אולי כדי להחליף אותו? ובנוגע לפורום. אתה ממש ממש צודק ואני חושבת שכל הברכות מגיעות לשחר שהצליח לחנך אותנו ככה. אני חושבת שזה מן פורום של חברת פרפקציוניסטים שצח"מ זה הסטייה הנוראית שלהם וככה התאספנו באמת חברה טובים להתקשקש על הנושא.
יש לי עוד הרבה מאוד תחומי עניין, או תוכניות שאני אוהבת אבל בכל שאר הפורומים שולטות חבורות מתבגרים עם הורמונים מתפתחים. בכל מקרה אנחנו ממש אוהבים את עצמנו נכון?
פורום צעירים חסרי מנוח שולט!!

אני דווקא לא פרפצקיוניסט

כן, אני לא שואף לשלמות, אני מלך "הכאילו" (תאוריה שפתחתי) ושמתי לב שיש לכם נטיה לאהוב את עצמכם, אבל מבין כל הפורומים שאני קורא אותם (עמוק באדמה בראשן שם אני פעיל) אתם הכי מגובשים

pumiki25

New member
יש! יש! יש! ../images/Emo3.gif

מצאתי עוד "גרופי" (במרכאות כפולות ומשולשות) של "עמוק באדמה"! סדרה פנטסטית, IMO. כל כך פשוטה ולא יהירה, ריאליסטית ונטולת קיטש ובולשיט. הם מעבירים את נושא המוות בצורה כל כך חדה וישירה - אני נשארת עם צמרמורות בסיום כל פרק... אכפת לך שאשתף איתך ספוילר? מדגדג לי!

בכיף...

איזה התלבהות וזה עוד בלי שראית את התמונה... (סתם...) את יכולת לראות אותי בפורום עמוק באדמה את יכולה לשתף אותי בספויילרים אבל נראה לי שאני יכול לעזכן אותך כי אני צופה בפרקים מאמריקה (עכשיו יורד לי במחשב הפרק האחרון בסדרה המופלאה) אבל את מוזמנת לנסות להפתיע אותי נ.ב. תמיד ידעתי שצופי צח"מ איכותיים יותר מימי חיינו וכאלה...

למעלה