Dawn12

New member
או... יש צדיק בסדום ../images/Emo13.gif

מילא לצ'וטט כל הבוקר רחוק מעיני המנהל המטריד, מילא להיסחף לדיונים על סדרות אחרות שאין קשר בינן לבין צח"מ, אבל לעשות את כל זה מול ויחד עם הגולש החדש שלנו? איזו מין דוגמה זאת, תגידו לי?
ועכשיו ברצינות, אני לא אמחק שום דבר ולא אעיר כי אתם כולכם ילדים גדולים (רעים, אבל גדולים
) אבל להבא - עדיף שדיונים כאלה היו במסגרת שרשור
(כל אחד מוזמן לפתוח) ואם זה על סדרות אחרות אז בכלל - עדיף כמה שפחות.
מה שכן - לפחות הכל משורשר

pumiki25

New member
לא...די...עצוב ../images/Emo10.gif

ידעתי שהפרק שבו מת נייט הוא לא הפרק האחרון, אבל לא חשבתי על הלוויה - מוזר. אני מכינה את הממחטות
עוד ספוילר?! ועוד ענק? אוי, אוי...לא, אני חושבת שבינתיים אנסה להתאפק (נראה עד מתי אצליח למשוך
). גם כך אני מרגישה שהידיעה שהרגו את נייט הרסה לי. אני מעדיפה להיות מופתעת - אפילו אם לרעה. ולמה נדמה לי שאופתע דווקא לרעה? נו..."עמוק באדמה". זה למה

pumiki25

New member
לאאאאאא!!! ../images/Emo2.gif

רע! רע! רע!
טוב, נו, shoot. את מי עוד הרגו לי?! (ולמה לעזאזל הם חייבים לחסל את כולם?! שערורייה! *sniff*
)

pumiki25

New member
כוססס...! ../images/Emo12.gif

אהממ, סליחה. את כולם?! כולם?! אני בטוחה שאייבב כשיגיע זמני (
) לצפות, אבל כרגע זה פשוט נשמע לי מגוחך...

כולם

אבל אני רק יכול להגיד לך שזה לא נעשה בכלל בדרך מגוחכת אלא היה פרק מדהים... הסדרה יצאה גדולה במותה

pumiki25

New member
*אנחה כבדה*... ../images/Emo4.gif

אוקיי. ברגע שהטרגמינוס שלי יפסיק להשתולל (מיטה...מיטה...
), אלך לקרוא את התקציר. כואב הלב...בחיי!

באמת אין הרבה פורומים כמו צח"מ

לא שאני גולש בהרבה פורומים אבל 90 אחוז מהפורומים מאכלסים ילדודס או סתם אנשים טפשיים שפותחים שרשורי "בוקר טוב" ובסגנון...
אצלנו הכל איכותי *טופח לי על השכם*

pumiki25

New member
אוי, אוי... ../images/Emo31.gif

נכון. שרשורי ה - "בוקר טוב", ואל תשכח את שרשורי "X, קיבלת את האי-מייל שלי??? - כן, קיבלתי מאמי-נשמה-כפרה-עיניים שלי-מזוזה! מה נשמע? - אחלה! נכון דודי בלסר שווה ב-ט-י-ר-ו-ף?!"
בפורום שלי ב - y-net, תהא מנוחתו עדן, הייתי צריכה להתמודד עם שרשור על, אממ...צואה. כן-כן, אחת המשתתפות הקבועות, תוך שכרון חושים לילי, החליטה לשתף את הפורום בכמה נחמד וטוב היה לה, אחרי שחירבנה. קשים, קשים הם חייו של מנהל פורום

junny

New member
איזה תוסס פה היום!!

כייף! היום עבר הרבה יותר מהר. חייבת לשתף אותכם קצת בעובר עלי בחיי.. עוד מעט הולכים הביתה, היום החלטתי לחתוך מוקדם. גם יש חופש מהבר היום בלילה (יום ג' זה הערב החופשי שלי ושל הבנזוג) אז הזמנו את החברים לארוחת ערב. כדי שנראה גם חברים לפעמים ולא רק לקוחות. והיתה עוזרת בית. חבר'ה התברגנתי אני מודה. אבל בין העבודה, לבר לכתיבת סמינריון למבחן האחרון לא נשאר לי זמן וכבר התביישתי להזמין אנשים הביתה. אז היתה עוזרת, איזה כייף יהיה לחזור הביתה! הא.. ועוד מעט מגיעים ל 100 הודעות בשרשור הזה בלבד, בלי להחשיב את השרשור של נוניי המקסימה (ש.. אני יודעת אני חייבת לך מייל- אני אשתדל היום אבל אם לא ייצא אז מחר) מכירים את ההודעות האלה בפורומים- בואו נכתוב מלא הודעות ונגיע ל100 הודעות ביום.. חחחח..

פעם בפורום אופרות סבון ז"ל

אני ויפית (אבוט גירל) עשינו שרשור תמונות לקאסי דה פייבה (בלייר מ"לחיות את החיים") ושמנו שם בסביבות ה-570 תמונות... משוגעים

pumiki25

New member
../images/Emo24.gif מוי-כיף! (ואנקדוטה)

רותם, איזה כיף!
מדי פעם חייבים להתפנק קצת
והזכרת לי! אפרופה "בואו נגיע למאה הודעות" (אוי, הוריד של שחר יתחיל לקפץ...
) - לפני כמה שנים, בפורום אחר, אמריקאי, מנהל האתר שידרג לממשק חדש, שבו נכתבו מספר ההודעות שכתב כל משתתף. כמובן שנוצרה תחרות ילדותית, וכמובן ששפחתכם הנאמנה הייתה חייבת ליטול חלק
פתחתי שרשור, והתחלתי להוסיף לו הודעה אחר הודעה אחר הודעה. משתתף אחר החליט להעתיק, כשהוא קורא לשרשור שלו "Miki's Great Idea". אותו שרשור הוליד את פורום "Chit-Chat" - אנשים כתבו כ"כ הרבה שטויות ורק במטרה להעלות את מספר ההודעות, שהמנהל החליט לבודד את הפורום הספציפי הזה. בכל אופן, אנשים המשיכו לדבר - אם בינם לבין עצמם או עם אחרים, והשרשור - "Miki's Great Idea" - צבר עם השנים כמות של (מוכנים?) למעלה מ - 45,000 הודעות. אוח, כמה גאה הייתי
לצערי, השרשור נמחק. כנראה שהעמיס על השרת

תודה

לגבי הפרקים האמריקאים זה לא אני אך כל הזמן התעדכנתי אצלכם בפורום בנעשה מעבר לים... אם הייתי יודע איך פותחים שרשור חדש אז ניחא אבל בשבילי לפתוח שרשור?! תודה על המחמאה... נ.ב. עד לא מזמן היה אתר מושקע של צח"מ, מה קרה לו?

למעלה