pumiki25

New member
../images/Emo58.gif לצופי "עמוק באדמה"

בקשר לתמונה - ראיתי, בטח שראיתי! Very nice, indeed
טוב, אז אני מניחה שאני לא מחדשת לך - לטובת צופי הסדרה וסולדי הספוילרים למיניהם הודעתי על ספוילר בכותרת ההודעה, מתוך, אתה יודע - התחשבות גרידא
אני לא מאמינה שהרגו לי את נייט. לא צפיתי בפרק - דווקא עם "עמוק באדמה" אני משתדלת להתנהג יפה ולצפות באופן חוקי...
לא, האמת היא שפשוט אין לי זמן להוריד/לצפות. אני מסתפקת במנה השבועית שלי
מה שכן, התכנון שלי לטווח הארוך הוא לרכוש את הפרקים ב - DVD - אני יודעת ששתי העונות הראשונות (ואולי גם השלישית? עבר זמן מאז בדקתי לאחרונה) כבר יצאו. כל מה שנותר עכשיו הוא לחסוך, ולפנות מקום במגירה

../images/Emo58.gifכן שערתי שזה הספויילר שלך

אם לא ראית את הפרק רק אומר שזה היה פרק קשה אבל הפרק של הלוויה היה אחד הפרקים הקשים/מרגשים/טובים בסדרה!!! את מוזמנת לפורום עמוק באדמה פרקים 9-11 ולקרוא את מה שכתבתי שם... רוצה ספויילר ענק נוסף גדול? על מה קרה בפרק האחרון?

אם ייצגתי היום את ג'ני

אני אתפוס טרמפ ואהיה גם הדובר (זאת העבודה שלך בעצם, לא?
) של שחר גם... הוא היה מבקש שתעבירו את זה לפורום "עמוק" (מה גם שאני לא צופה בסדרה הזאת אז אין לי אינטרס לקרוא הודעות בסגנון... אבל תמיד אפשר לדבר על "עקרות בית נואשות"
)

שמע...

אז ככה בימים אלו אני צופה ב: עמוק באדמה (היום פרק אחרון) עקרות בית מיואשות (ראיתי את כל העונה הראשונה) אבודים (ע"ע עקרות בית מיואשות) סופרנוס (ענקית, הגדולה ביותר וגם היא בחופשה) ואני לא מתבייש להודות שאני מכור לטלנובלה בע"מ (נגמרת ביום א') את כולן אני מוריד מאי מיול ויש לי המון אהבה לכל סדרה אם משהו רוצה לקרוא את מחשבותיי על עמוק באדמה הוא מוזמן לפורום שם זה באמת לא המקום.... אבל אפרופו עקרות בית מיואשות - שלא תבין לא נכון, זה נחמד, אבל ממש מעורכת יתר על המידה אבל עכשיו שאני כותב אני פשוט שם לב, שאין מה לראות בטלוויזיה צח"מ? בחופש. עקרות, אבודים והסופרנוס? בחופש, עמוק באדמה? הסתיימה ואפילו טלנובלה בע"מ מסתיימת ביום א' רבותיי, בתכלס, עד הרביעי לספטמבר וממנו ומי יודע עד מתי, חוץ מצח"מ אין ולא יהיה מה לראות...

אתה לא צריך לשכנע אותי

חוץ מטלנובלה בע"מ אני לא רואה כלום בטלוויזיה בימים אלו. עובדים , קוראים ספרים, בלייזר, הולכים למכון, חוג קפוארה, וריצה מסביב לשכונה

חוג קפוארה? איך הגעת דווקא לזה?

האמת שאותי מעניין קיקבוקסינג ושחייה... אבל כן - שרירים וחיטוב זה הכי חשוב שיש בעולם הזה

זה מדהים

קפוארה פועלת גם על כושר לב ריאה, גם על גמישות הגוף, זה אומנות לחימה בשיתוף ריקוד - כיף טהור, אחרי 45 דק' אתה נוטף מים אך עם 5' קילו שומן פחות ו10 קילו שרירים תוספת אני אוהב ספורט ואמניות לחימה, התאמנתי הרבה שנים בג'ודו וקפוארה זה אתנחתה קלה, כפית ומהנה לגבי שחיה, אין לי כושר, אני שרירי אבל מתעייף כשאני עולה במדרגות ועכשיו עם קפוארה אני מקווה להשתפר בריכה אחת אי עושה ואני אאוט לגמרי אבל דווקא בגלל שאני שרירי אבל יכול לומר שתאמין לי שזה לא הכל בעולם... גם אותי מעניין קיקבוקסינג אבל אין באזור ביתי

הרוב אוהבים חטובים/שריריים

הרבה אנשים שטחיים ומעדיפים קודם כל יופי ורק אח"כ בודקים את האופי (וגם זה לא תמיד רלבנטי להם). זה הטבע האנושי כנראה.... בשביל כרטיס כניסה צריך גוף שווה.

גוף שווה לא שווה אם אין שכל

זה לא שיש לי על מה להתלונן אבל למדתי שאם האריזה יפה אבל ריקה מתוכן בסופו של דבר הו יקבל אדום

צודק ../images/Emo13.gif

אני האמת תמיד חשבתי שאני ארצה אנשים רק עם גוף מדהים ו..לאחרונה גיליתי מישהו שאף פעם לא חשבתי עליו בתור קטע כי הוא לא כוסון אבל בכל זאת נורא חמוד וזה יותר חשוב והבנתי שזה לא כזה קריטי בשבילי... (ולמרות זאת - היה הרבה יותר כיף אם הוא היה כוסון סוף הדרך
) טוב אני קצת גולש

צהובון אתה חוגג

יפה,דרך אגב, אני מקווה שלך יש "גוף מדהים" שאתה מבקש אחד שכזה, אחרת אתה יודע.... נ.ב. חמוד ואנושי הרבה יותר טוב מכוסון ואבל חלול

אממ

לא, אני לא שרירי. ולצערי בחודשים האחרונים לא עסקתי הרבה בכושר מסיבות שונות... אבל עכשיו אני מאוד מקווה להתחטב. יש לי קצת שרירים, אבל אני רוצה יותר
ואל תגיד שאני חמדן, אני מספיק חמוד בשביל לקבל פרטנר חטוב

עלם חמודות

סקרנת אותי לגבייך עם כל התיאורים (חטוב, חמוד וכו') אז סתם הייתי מסוקרן לראות איך אתה נראה... ואין לי מושג איפה השרשור עם התמונות של כולם

junny

New member
עקרות בית נואשות

לצערי אין לי YES ולכן אני לא רואה את הסדרה. כתבתי את ההודעה משתי סיבות א. שתרגיש נוח שיש לך עם מי לדבר על התוכנית ב. כדי לפתוח חזית נגדית ומאוחדת נגד עמוק באדמה שאותי אישית ממש משעממת (למרות שהרבה אמוד אוהבים אותה- אני פשוט לא מתחברת) אומרים שזו אופ"ס מעולה, זה באמת נכון? זה באמת אופ"ס או שזה יותר בסגנון דרמה? סדרה לכל המשפחה וכאלה?

גם לי אין YES

אבל שמעתי ביקורות כ"כ טובות שהייתי מוכרח להוריד וראיתי את כל העונה והיא באמת מוצלחת. יש לזה קצת ניחוח של אופרת סבון (כל הסיפור עם דיינה - מור בטח יודע על מה אני מדבר) ובכל זאת זה משולב עם הרבה הומור ושנינות וכל מיני סטוריליינז מעניינים. אני בכל אופן מאוד אהבתי...

עמוק באדמה משעממת????????

איך אפשר להוציא עוולה כזאת מהפה? מדובר בפנינת חן! באחת הסדרות הגדולות ביותר שנכנתו אי פעם (עם הסופרנוס ביחד) אני ממליץ בחום לכל מי שמעוניין לצפות בסדרה איכותית וקחת את עמוק באדמה בDVD או לחלופין להוריד ברשת ולצפות. עונות 1-2 הן פנינה טלוויזיונית וגם העונות הפחות טובות 3-4 יחסית לסדות אחרות הן אוצר ואיכות עונה חמש, האחרונה אגב, פשוט מעולה

למעלה