Hadar Mariano

New member
הפרק האחרון לעונה... ../images/Emo58.gif

אני מצטערת אם אני כותבת במקום הלא נכון, פשוט רציתי לשאול אם מישהו פה ראה את הפרק. ראיתי אותו לפני יומיים, וזה פרק ממש מתוק :) כרגע סיימתי לעשות 30 קפצ´ורים לנשיקה של 6 שניות. והמבין יבין.
יש פה מישהו שראה?

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

יש לי
(ספוילר) ענקי לפרק שיהיה בעוד חמישה שבועות (בלי הפסקות). אמממ.. לפרק יקראו Teach Me Tonight והוא הפרק ה-18 בעונה השניה. אוקיי, תכינו את עצמך נפשית כי זה הולך להיות עצוב ו.. עצוב. רק נזהיר למקרה שיש פה כאלה שיתחרטו ויצעקו עלי בסוף
ג´ס צריך מורה פרטי ולוק שואל את רורי אם היא מוכנה לעזור לו. רורי מסכימה למרות שלורליי מעדיפה שלוק יביא לג´ס מורה... מורה! אמיתי! ערב אחד, הם לומדים אצל לוק וג´ס פתאום רוצה גלידה. רורי אומרת לא, אבל ג´ס מתעקש. משום מה, היא זורקת אליו את המפתחות והם הולכים. בזמן הנהיגה, (ג´ס נוהג), הם מנהלים שיחה מעניינת ונחמדה, מתישהו ג´ס שואל אם כדאי שהם יחזרו אבל רורי אומרת "בוא רק נמשיך לנסוע". הדבר הבא שרואים, רורי מתקשרת אל לורליי מהבית-חולים. היא נפגעה בשורש כף היד וג´ס.. בסדר. שלם ובריא. מתברר שהשניים עברו תאונת דרכים. זה גורם ללורליי להשתגע (מן הסתם). לוק מודאג לגבי ג´ס, אבל לורליי אומרת לו שממש לא אכפת לה כרגע אם הוא בסדר או לא. כריסטופר מופיע גם והוא ולורליי משלימים. (הדברים עם שרי לא הלכו לכיוון הטוב..) לוק מוצא את ג´ס על הגשם באגם (איפה שהוא זרק אותו), הוא הרוס. הוא בדק שרורי הייתה בסדר, שהוא דאג לדו"ח במשטרה. (הוא באמת אבל באמת הרוס.) הוא כמעט הזכיר את המכונית (שדין הכין לרורי! הוא הרס ת´מכונית של רורי!!!!) שנראית כמו.. מה שהיא הייתה לפני שדין חיבר את כל החלקים. רורי, כריסטופר ולורליי מבלים ביחד והולכים לראות סרט (בעצם, סרט קצר ובמטומטם להפליא של קירק) ורורי אומרת שהיא תסביר את כל מה שקרה לדין אחר-כך (שונאת את רורי שתמות אמן). אחר כך, רורי מגלה שג´ס הלך הביתה. הילד מביא רק צרות. מה יש לכם להגיד
אה כן, אני מוסיפה גם תמונה מהפרק.. עצוב ורצחני, הא

HaMsTeR

New member
../images/Emo58.gif

יו.. איזה נורא... כאילו שהאנשים הכי חכמים בעולם לא עושים תאונות דרכים. זה קורה... וזה נשמע עצוב, אבל לא עד כדי כך נורא... אני עדיין אוהבת את ג´ס.

z O e i

New member
../images/Emo58.gif

גמני
אבל הכי באסה שהמכונית של רורי נהרסה

לאנה

New member
שמרית לא יפה!

אז אולי רורי לא צריכה לדחות את סיפור העניין לדין, אבל לא צריך לכעוס על ג´ס!, הוא כזה חמוד......

Josephin

New member
נכון..

ושוב אני חושבת כמוך לאנה. דרך אגב, לאנה על שם זאת מסמולוויל?

Josephin

New member
השתגעת?!

א. אין לי שום דבר נגד ג´ואי, אבל לתת לי שם על שמה... קצת מוגזם. ב. לאנה זה שם ממש יפה לדעתי
ג. ג´וזפין זה משתי סיבות- 1) הדמות האהובה עלי בספר האהוב עלי בעולם 2) אבל הרבה פחות חשוב, השם קוד מניקיטה... ועוד משהו, אני ממש אוהבת את השם- וגם את כל הקיצורים: ג´ו, ג´ואי, וכו

לאנה

New member
איזו הקלה!

א. זה מה שאני חשבתי!, בגלל זה צירפתי סימן קריאה לסימן שאלה שלי..... ב. תודה........ ג. מה הספר האהוב עליך? ד. נכון?!, איזה שמות חמודים!

Josephin

New member
ועוד שנייה לפני שאני מתנתקת...

הספר האהוב עלי" נשים קטנות, מאז שקראתי אותו בכיתה ה´. ודרך אגב, את מהארץ? כי השם שלך כזה מיוחד...

לאנה

New member
תודה!, שוב.........

וכן, אני מהארץ, שלושת רבעי צברית למען האמת........ (
)

Josephin

New member
מצטערת

אני חייבת ללכת מזל שגיליתי את הפורום הזה, אז אל תדאגו: I will be back!!! ביי

shira245

New member
ואיייייי ../images/Emo58.gif

אני בשוק אני בהלם אני המומה!!!!!! ממש מעניין הלוואי דין כל כך יתעצבן על זה......

../images/Emo58.gif בדיוק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

השמן הקטן הרס לרורי ת´מכונית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שדין הכין לה!!!

למעלה