LillipooT

New member
אויש זה נורא!!

איזה פרקים נוראיים!!!! ג´ס הלך?! מסכן..הוא בטח כל כך עצוב.. אם הוא היה הורג את רורי?! סתם..לא..לא
יואו..זה באסה שזה פוגע בחברות של לורוליי ולוק.. ולמה היא כתבה לדין מכתב?! יואו..היא ממש מפחדת ממנו..חח...

sweet heart

New member
רואים כמה שמעריכים אותי ואת

הספוילרים שלי! חוצפה... ממש חוצפה! לפני חודשיים כתבתי כאן על העניין שזה יקרה. ידעתי שתהיה תאונה וכתבתי על זה כאן אבל אף אחד לא הקשיב לי!
חוצפההההההההההה ואני הולכת וקוראת תקצירים של פרקים עתידיים בשביל הספוילרים.. אנשים, לא לזלזל ! ! !

mgirl

New member
../images/Emo58.gifמשהו מגניב../images/Emo58.gif

בפרק הבא, נראה לי, או ההוא שאחריו, אז דין יהיה נורא לוחץ על רורי, ולמשל יתקשר אליה 14 פעמים ביום. ואז הוא ידבר עם לורליי והיא תגיד לו ללחוץ פחות. אז אחרי יומיים הוא שלח לה רק הודעה אחת בפייג´ר, ואז כשהם חוזרים מסבתא וסבא שלה ביום שישי, אז לורליי מורידה את רורי בבית של ליין, וכשהיא מגיעה הבייתה (לורליי, זאת אומרת) אז היא רואה את דין על המדרגות. אז הוא מסתכל עליה כזה ואומר בשקט "She likes jesse, right?" ואז הוא הולך!! YAY!! וג´ס יחזור בסופונה! YAY!!

mgirl

New member
ראיתי אותו אתמול.

פרק מגניב. פשוט מגניב. אבל הוא יחזור, נכון?

לאנה

New member
כן, לפרק האחרון של העונה.........

או בעצם אולי לפני? בכל מקרה אני חושבת שהו ישתתף בעונה הבאה כי קראתי שהוא חתם חוזה לשנתיים. שמרית -
!, סתם......

Hadar Mariano

New member
לאוהבי ג´ס ורורי... ../images/Emo58.gif

הייתי חייבת לחלוק את זה :) תפתחו את הלינק (A)

YaLdoNet 4 EveR

New member
LVE YOU NOT! ../images/Emo46.gif

ארררררררררר איי הייט דה ביץ´!!
*סוקלת את רורי למוות.. כמעט*

טוב אז אם כבר יש פה ../images/Emo58.gif

תמונה מהפרק האחרון של העונה השניה, אני רוצה גם לשים תמונה מהפרק של סוף העונה. זאת סוקי, בשמלת הכלה. אז
מה אתם אומרים

Hadar Mariano

New member
*בוכה* ../images/Emo58.gif

בחייך. הם הזיווג הכי חמוד/מוצלח שיצא מסטארס הולו. רק חבל שלא :|

למעלה