הוא כן../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif תראי איזה בלון נפוח..

בעצם
אני לא שונאת אותו, אני שונאת ת´דמות שלו. יומת ג´ס
יומת ג´ס
פחחח, תמונה מכוערת

טוב אני מקריבה את עצמי ופותחת

את גלריית.. את גלריית... אני לא מצליחה לדבר.. את הגלריה של ג´ס.
נתחיל בתמונה שכל בת (או הומו) תאהב, שם למעלה.

אבל../images/Emo70.gif אבל../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif

הוא הרס לרורי את המכונית
בכלל, רורי הייתה צריכה לנהוג, אבל לאאאאאאא..

../images/Emo58.gif לפרק שאחרי../images/Emo70.gif חם וטרי../images/Emo70.gif

האזהרה המפורסמת:
לפרק יקראו Help wanted יהיה משהו עם מוזיקה וקרול קינג עצמה, בתחילת התוכנית. נראה לי היא תשיר, אין לי מושג. ליין מגלה שהיא רוצה להיות מתופפת והיא הולכת לאיזושהי חנות חדשה שבה היא לומדת לתופף (אל תשאלו אותי איך זה קשור). רורי מספרת לדין על התאונה דרך מכתב שהיא כותבת (נו לאנה, מה את אומרת על זה? עכשיו היא גם מפחדת לספר לו כשהיא עומדת מולו) והוא קורא את המכתב תוך כדי זה שרורי עומדת שם. לידו (נראה לי). הוא מגיב ככה, "אז הוא באמת הלך?" רורי אומרת שכן (כן, ג´ס עזב אבל הוא יחזור בסוף העונה, לצערי) ודין לא מזכיר יותר את ג´ס או את התאונה (בפרק הזה). בארוחה עם אמילי וריצ´רד, רורי מגינה על ג´ס כשהשיחה מתגלגלת לתאונה. היא מתעצבנת על לורליי (מה הנשמה עשתה לה?!) והיא אומרת שהיא עייפה מזה שכולם מאשימים אותו. היא מודה שהיא אמרה לו שימשיך לנסוע אחרי שהם קנו את הגלידה והיא מסבירה שהיא אחראית לתאונה הזאת באותה צורה שג´ס אחראי. לורליי, כמובן, אומרת שהיא מרשה לרורי (או לעצמה, לא הבנתי) לשנוא את ג´ס בגלל שהוא "שבר את רורי" (עכשיו פה יש שתי אפשרויות, או שהוא שבר אותה, כאילו את היד שלה בתאונה. או שהוא כאילו "זרק" אותה בזה שהוא גרם לתאונה ואז הוא ברח). הבית קפה של לוק סגור, ולרוליי מסבירה או מרגיעה לא הבנתי בדיוק.. היא נראה לי מרגיעה את רורי לגבי המריבה של לוק ושלה, לורליי. לוק חוזר בלילה ורורי מסבירה גם לו שזאת לא היתה אשמתו של ג´ס, ולוק אומר שהוא מבין. GOD, הפרק הזה הולך להיות כזה משעמם.. כל הקטע עם התאונה וזה.. אני לא מוצאת איזשהו משפט שנון שלורליי יכולה להגיד!!! אוי ג´ס, אתה הורס חיים.

לאנה

New member
יש לי תיקון קטן.............

בשורה השישית, זה אמור להיות "יי!, איזה כיף!" ולא "לצערי". אבל אל תדאגי, כולנו טועים לפעמים........(
) וברצינות, אני חושבת שכשלורליי אומרת "הוא שבר את רורי" היא מתכוונת במובן הפסיכולוגי-עמוק של המילה. ומה הקטע עם המכתב?!, רורי התעלתה על עצמה והגיעה לרמות חדשות של טמטום.

למעלה