m a z i ohayon

New member
Ok ....אז ככה....

Ok .... אז לדעתי באמת אבי נוסבאום היה כישרון גדול וחבל חבל שאיבדנו אותו אבל הביקורת קשה מדי.....אז דעותיי על המתמודדים: צחי אירני - חמוד, מצחיק, אומנם לעיתים ממוחזר, אבל יש לו אנרגיות ואילתורים שעושים את זה לרוב....אז הוא לא שנון ויש לו את הסטייל של המסכן...אבל זה / בגלל זה הוא מצחיק...<שכל יבחר את התיאור שלו>הוא בוודאי יזכה בתחרות למרות שלדעתי יש לו עוד קצת דרך לעשות לפני שיגיע להיות באמת בדרן טוב...חסר לו מעט שנינות וסגנון בבדיחות....אבל אולי זה דווקא מה שעושה לנו את זה אצלו... יוסי וטירן - המתמודדים האהובים עליי <מלבד נוסבאום>. יש להם את זה. הם יודעים לשלב, מצד אחד הסגנון החפיפי והשלוכי שלעיתים יש להם, מצד שני הם יודעים לתת אותה בבידחות, המערכונים שלהם קורעים והם בדרך כלל קולעים בול. יודעים לשלב בלי הגזמה, ושבלול וטבלול - בהחלט המצאה גאונית שיוכלו אולי להמשיך איתה לשנים שיבואו... הדר לוי- ok....כאן יש לי מחלוקת...אצל הדר זה בדרך כלל שילוב של בדיחות קורעות וקטעים טובים ולבדיחות שאני לא מבינה למה היא חשבה שיעלו חיוך על פנינו...היא קצת מעל ממוצעת ולפעמים מתעלה...יש לה ירידות ויש לה עליות...תלוי באיזה הופעה נפלתם, אבל בדרך כלל נחמד ומשעשע... התחילה נורא מצחיק באקדמיה ומעט הדרדרה לטעמי. שלישיית דופה - ok....שוב הסטייל של הפעם למטה פעם למעלה...חלק מההופעות שלהם הורסות ובחלק פיהוק עולה עליי פניי...יכולים ליהיות טובים ומקוררים אבל לעיתים לא קשורים ומאוסים...סגנון הדר לוי...יש ויש תלוי בהופעה שבה מדובר.... -ושוב זה הכל דעתי, מחלוקות, טענות ותגובות רצוי להשאיר אבל שאף אחד לא יתפוס כאן עצבים....כל אחד ומחשבותיו....

im what im

New member
תראו זה פשוט מאוד.

מקפיצה עד קפיצה לא הייתה קקפיצה. איזה קפיצה? הקפצת הנקודות של אבי במופע האחרון מ64 ל82. החכמים בינינו;) ייעו שההפרש בין התוצאה שהקה נתן להקפצה שנתנו לו בהפקה זה של 18 נקודות. היה כזאת הקפצה גדולה אי פעם? כי בעצם זה לא משנה כמה הקומיקאים אהבו אותו וכמה ההפקה. מה שמשנה זה הקהל כי בעוד 5 שנים כשאחד מהם יהיה בהופעה הוא צריך להצחיק את הקהל ולא את רועי לא את צחי אירני ולא את דופה. אם זה היה תלוי רק בהפקה בעצם היו בוחרים את הבנאדם הלא נכון ובעוד 5 שנים הוא היה עומד על במה שואל: "מה המצב אחים שלי?" ומשמה מהמשפט שאמור לעורר האדה מצד הקהל שזה די מעורר רחמים הכל יירד עד לאי צחוקים ואם היה להם בידיים עגבניות הם בטח היו זורקים אותן עליו.

NoWords

New member
לא מבינה

למה את פוסלת את ההודעה שלו, זו הביקורת שלו לגבי מה שהולך לקרות ואין לך שום זכות לערער על דעתו אם את רוצה להעלות הודעה עם הדיעות שלך את מוזמנת... ולדעתי הוא לא אובייקטיבי פשוט הוא חושב שהם לא מצחיקים, מה כל כך רע בזה? גם אני חושבת שאבי היה שונה מהשאר, הוא כמעט היחידי שהצחיק אותי. מה לעשות, לא כל מי שבאקדמיה לצחוק מצחיק. אז נשארו הדר טלי דופה צחי ויוסי וטירן לדעתי יש צ'אנס מאוד טוב ליוסי וטירן... אם הם יעזבו - התוכנית הזו לגמרי לא שווה!

Sweet Misery

New member
פוסלת?

מתי פסלתי? אמרתי שאני לא מסכימה איתו. ואני לא אעלה הודעה הם דעתי, כי אני יודעת שדעה היא דעה וטעם הוא טעם. אבל החולוני, ספיציפית, בכל ההודעות שלו, הולך בקו אחד בו הוא מהלל את נוסבאום ופוסל את כל השאר. ואם זו דעתו אז סבבה, כבר הסכמנו שהוא סובייקטיבי לגמריי וכך גם כל דעה של כל אדם, רק חבל שהוא עושה את זה בצורה הזאת, כי זה פשוט מעצבן.

לא מסכימה חלקית.

בעיני יוסי וטירן ממש ממש ממש טובים (ארקדש טיוי, השירים שהם כותבים, הקטעים שלהם) וגם לפעמים צחי מצחיק אותי (מודה באשמה). לגבי הדר ודופה אני מסכימה - הדר פשוט לא מצחיקה אותי, ודופה סבירים. אבל באמת הולך להיות הרבה יותר יבש. אם הם רוצים להחיות את התוכנית - שישאירו את נוסבאום בלופט, אבל בלי שיעשה מערכונים\ישתתף בתחרות. זה יהיה מעניין

../images/Emo13.gif

למה שהוא יסכים להישאר בלופט הזה, אם הוא אפילו לא מופיע? אף אחד לא מוכן לשמש כצוות הווי ובידור בהתנדבות.

m a z i ohayon

New member
ok אז ככה...

Ok .... אז לדעתי באמת אבי נוסבאום היה כישרון גדול וחבל חבל שאיבדנו אותו אבל הביקורת קשה מדי.....אז דעותיי על המתמודדים: צחי אירני - חמוד, מצחיק, אומנם לעיתים ממוחזר, אבל יש לו אנרגיות ואילתורים שעושים את זה לרוב....אז הוא לא שנון ויש לו את הסטייל של המסכן...אבל זה / בגלל זה הוא מצחיק...<שכל יבחר את התיאור שלו>הוא בוודאי יזכה בתחרות למרות שלדעתי יש לו עוד קצת דרך לעשות לפני שיגיע להיות באמת בדרן טוב...חסר לו מעט שנינות וסגנון בבדיחות....אבל אולי זה דווקא מה שעושה לנו את זה אצלו... יוסי וטירן - המתמודדים האהובים עליי <מלבד נוסבאום>. יש להם את זה. הם יודעים לשלב, מצד אחד הסגנון החפיפי והשלוכי שלעיתים יש להם, מצד שני הם יודעים לתת אותה בבידחות, המערכונים שלהם קורעים והם בדרך כלל קולעים בול. יודעים לשלב בלי הגזמה, ושבלול וטבלול - בהחלט המצאה גאונית שיוכלו אולי להמשיך איתה לשנים שיבואו... הדר לוי- ok....כאן יש לי מחלוקת...אצל הדר זה בדרך כלל שילוב של בדיחות קורעות וקטעים טובים ולבדיחות שאני לא מבינה למה היא חשבה שיעלו חיוך על פנינו...היא קצת מעל ממוצעת ולפעמים מתעלה...יש לה ירידות ויש לה עליות...תלוי באיזה הופעה נפלתם, אבל בדרך כלל נחמד ומשעשע... התחילה נורא מצחיק באקדמיה ומעט הדרדרה לטעמי. שלישיית דופה - ok....שוב הסטייל של הפעם למטה פעם למעלה...חלק מההופעות שלהם הורסות ובחלק פיהוק עולה עליי פניי...יכולים ליהיות טובים ומקוררים אבל לעיתים לא קשורים ומאוסים...סגנון הדר לוי...יש ויש תלוי בהופעה שבה מדובר.... -ושוב זה הכל דעתי, מחלוקות, טענות ותגובות רצוי להשאיר אבל שאף אחד לא יתפוס כאן עצבים....כל אחד ומחשבותיו....

y a ® d e n a

New member
נאמ מסכימה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif../images/Emo166.gif../images/Emo164.gif

מיאו יוסי וטירן ענקיים
יש להם שירים מצחיקיםם... אני נקרעתי בשיר שיוסי כתב האחרוןןןןן
נשפכתי מהם הם ענקיים
[בעיקר יוסי
] יש להם אופי כזה של קומיקאים
גם לצחי יש, אבל אני לא מתה עליו כי הוא פשוט כזה ממחוזר, הוא לא מביא דברים חדשים
דופה גם מצחיקים אותי בטירוףףףף
הם מלכים
מיאו אבל יוסי וטירן יותר
אמממ הדר נתנה אחלה הופעה ביום שישי אני לא יודעת למה כולם שנאו אותה, אולי בגלל שנוסבאום עף, אבל היא קרעה אותי עם החייקויים שלה ועל הבדיחות שלה על כוכב נולדד... אין היתה לה הופעה טובה
אבל בכלליות אני מעדיפה את השאר

NimaZ

New member
מה שהפריע לי+ הדעה שלי

לחולוני... הפריע לי מאוד שלא כתבת "לפי דעתי" בכל ההודעה שלך מה שאומר שהפכת את כל הדעות האלה לעובדות. אני בטוחה שאין מי שישנה את דעתך כי אתה כבר החלטת... ועוד משו... היית צריך לסמן ספויילר (
) אבל בכל מקרה... הנה דעתי: צחי- אמ........ לצחי אני חושבת שיש פוטנציאל... אבל אני חושבת שהוא יחסית סגור לסביבה שלו. אני מוצאת את ההומור שלו קצת נדוש... בהתחלה הוא הצחיק אותי ואפילו מאוד... אבל אחרי כמה תוכנויות כבר כל הנושא של יפו ד' מוצא... אני חושבת שהוא כבר סוחט יותר מדיי את הנושא. אם הוא היה מחפש נושא חדש הוא היה מצחיק הרבה יותר אנשים והיו לו הרבה יותר מעריצים (אם זה אפשרי...) הדר- אמ... מישו/י כתב/ה פה שלהדר יש הופעות טובות והופעות רעות. אני מסכימה לגמרי! אני מאמינה שלהדר יש את מה שדורש להיות קומיקאית אמיתית אבל היא רק צריכה למצוא את המקור או את הנושא שהכי יקדם אותה...! יוסי וטירן- צמד הקומיקאים האלה תמיד מצחיק אותי! עם כל השטויות והרעיונות המוזרים שלהם שפשוט גורם לי לצחוק. אבל כמו כל הקומיקאים, גם להם יש הופעות לא טובות במיוחד שלפעמים גם לא גורמות לגיחוך... אני מאמינה שהסיבה להופעות הלא טובות הם הצורה שהם עושים אותם...נראה לי... דופה- לשלישייה הזאת יש הרבה יתרונות לפי דעתי. יש להם ים אפשרויות להופעות בגלל כמה דברים: א. הם שלישייה ב. יש להם תאומים בשלישייה ג. אין ג'... אני חושבת שיש להם סיכוי להצליח ולהגיע למעמדים של שלישיית פרוזאק כי סך הכל יש להם הומור טוב ובדיחות טובות... ושלא נדבר על האופן שהם מציגים אותם... אבל גם יש חסרונות בשלישייה.... יכול לקרות מצב שהם לא יהיו מתואמים מנה שיגרום לפאשלה ענקית! אני חושבת שהסגנון של דופה הוא סיגנון מיוחד במינו... ויש אנשים שמוצאים את זה לרעה... זה הכל להיום! בעעעעעעעע!

Shablula 88

New member
חולוני, אתה יותר מידי מקובע...

תשמעו, זו הדעה שלו, וזכותו להביע אותה, אנחנו במדינה דמוקרטית אחרי הכול.... :) אבל עצה קטנה עבורך, אישי הצעיר... תוריד קצת מהקיבוע שלך לנוסבאום... יש עוד טובים ומצחיקים...

bad boys2

New member
דעתי

צחי-האמת החומר שלו אף פעם לא ממש הצחיק אותי, חוץ מהפעם עם הספינות שיוסי ונוסבאום כתבו לו, צחי הוא מבצע מצויין אבל כותב דפוק, אני חושב שהוא יכול להשתתף בתוכנית בסגנון ערב אדיר שהוא רק צריך להעביר את הקטע ולא לכתוב יוסי וטירן-ליוסי וטירן יוצא תמיד קטע בסדר ותוכנית אחרי זה קטע מצויין ובגמר יוצאת התוכנית של הקטע מצויין אז אני מקווה לטוב ודעתי עליהם היא שהם זוג מאוד מוכשר גם בביצוע וגם בכתיבה אבל לכתוב פעם בשבוע או פעם בשבוע זה מעט מדי זמן בשבילהם הדר-הדר היא לדעתי מצויינת, כמעט כל הופעה שלה קורעת אותי ועכשיו שהיא יצאה מהדימוי של בית שאן היא בכלל קורעת, יש לה גם חומר טוב והיא גם מבצעת טובה ואני מאוד מקווה שאו היא או יוסי וטירן יזכו. דופה-אצל שלישיית דופה זה מאוד תלוי בקטע כי הם עושים נונסנס ובשביל נונסנס לא חשוב כמה המבצע טוב הקטע חייב להיות מעולה בשביל שזה יצחיק ואם יהיה להם קטע טוב אני מאמין שיש להם סיכוי לנצח.

g m b

New member
חשבתי שאחרי שנוסבאום יעוף...

תחסוך מאיתנו את דעותיך שמסתכמות בסגידה לאדמה שעליה נוסבאום דורך, ובהשמצה של כל שאר המתחרים, אבל לצערי התבדיתי. רצוי שתפנים שדעותיך מייצגות אותך בלבד ותשנה בהתאם את סגנון הכתיבה שלך:"נראה כי מיצינו אותו ואת ההומור שלו" (למי אתה מתכוון ב"מיצינו" לך ולכת מעריצי נוסבאום?). גם העובדה שאתה מעביר ביקורת על מופע שעדיין לא התקיים מראה את רמת הרצינות של הדברים שלך. הבנתי שאתה גרופי של נוסבאום אבל עכשיו שהוא טס מהתכנית הדעות שלך כבר לא רלוונטיות.

ofrasch1

New member
כל מיני סוגי קומיקאים ../images/Emo58.gif

קודם כל, ברכות על שרשור מעניין וחכם, נעים לקרוא דעות וניתוחים של אחרים. בעקבות ההעפה של נוסבאום והערה שהיתה כאן על "ליצנים", חשבתי ביומיים האחרונים קצת על סוגים שונים של קומיקאים (זה בגלל שאין לי חיים, אבל לא משנה, נעזוב זה..) יש כל מיני סוגים של קומדיה, ויש כאלו שהם יותר מגוונים מאחרים. יש מי שמתבסס על דמויות ומערכונים (יוסי וטירן, דופה) יש מי שמתבסס על ליצנות וניואנסים פיסיים (צחי, יוסי וטירן) יש כאלו שעושים נונסנס (דופה) יש כאלו שעושים הומור שהוא יותר "בידור": שירים, חיקויים (הדר) ויש כאלו שעושים סטנד-אפ קלאסי: "מכירים ת'קטע ש..." (נוסבאום, אורבך, מיכל שניר, מרב). גם הקומיקאים הגדולים שלנו בעבר ובהווה היו מתמקדים: מערכונים ודמויות - הגשש החיוור, שייקה אופיר, יוסי בנאי ורבקה מיכאלי ובשנים האחרונות גם אסי וגורי, ארץ נהדרת נונסנס - פלטפוס, קומדי סטור (תקנו אותי אם אני טועה) הומור פיזי ודמויות - יעקב כהן, פריצי שירים וחיקויים - נדב אבקסיס סטנד-אפ קלאסי: מודי בראון בתקופתו, נאור ציון, וגם קצת יעקב כהן, רועי לוי שימו לב, גם "בארץ נהדרת" כל הקומיקאים היו בעלי כל היכולות האלו, ומאוד מגוונים, למעט קיציס. קיציס הוא כזה שלא עושה דמויות, תמיד הוא מעין דמות ניטרלית שתפקידה לדובב דמויות אחרות. הוא לא שר, לא רוקד, לא מחקה, לא משחק. רק בפרסומת שלו לאינטרנט המהיר הוא מגלם דמויות ("אני גנב/טייס/כבאי כבר 6, לא, 7 שנים") וכולן בעצם אותה דמות בלבוש אחר. העקרון הוא, שגדולי הקומיקאים הם אלו שמשלבים, אלו שיש להם יכולת מגוונת. הסטנאפיסטים הקלאסים, שעומדים ומקטרים ומפגיזים בציניות, הם בדרך כלל נורא מצחיקים אבל פחות מגוונים. הם בדרך כלל גם עובדים ככותבי פאנצ'ים לאחרים. כל זה כדי לומר לכם, שנוסבאום היקר, למרות כשרונו הגדול בפאנצ'ים, הוא לא כל כך מגוון. הוא לא שר, רוקד, מחקה, מעולם לא ראינו אותו במערכון, בשירים שראינו הוא עומד לחוץ ולא שייך, הוא מתקשה להשתחרר, עד שבא להגיד לו loosen up. אני חושבת שהוא היה הכי מצחיק כל העונה, אבל די ברור לי שהוא היה מתקשה להחזיק לבד תוכנית ארוכה בערוץ 2 (בדיוק כמו שקיציס היה מתקשה. זו הסיבה שערבי סטנד-אפ תמיד מורכבים מקטעים קצרים של הרבה סטנדאפיסטים). את הדמות היחידה שנוסבאום גילם (ובהצלחה), הוא עשה כשהוא מתחבא אחרי בובה. קשה לו להשתטות, קשה לו להיות ליצן, קשה לו לוותר על עמדת המוצא הצינית-הקוטלת-הנשכנית. וזה דבר שהקהל ראה, וזה השפיע על היכולת של הקהל להרגיש סימפטיה כלפיו. עכשיו, עם מי נותרנו: דופה, שלישיית נונסנס אליטיסטית, שלדעתי לא מצחיקה, ולא ממש מעוררת גלי הערצה הדר, מגוונת מאוד, חמודה מאוד, חביבת הקהל (הערה: הקטע שלה לפני ההופעה, עם הבחורים בדיזינגוף היה מצחיק יותר מהקטע של אבי של קניית זמן מסך, וזה השפיע על המצביעים באולפן) צחי, ליצן, לפעמים מצחיק, חביב הקהל, הומור פיסי רב (בפנים ובגוף), אבל האם הוא יכול לכתוב לעצמו? שאלה. לי יש הרגשה שיש בו משהו קצת דל בכתיבה. ויוסי וטירן. או, יוסי וטירן כמעט ולא מצחיקים אותי, אבל כנראה שאני במיעוט. יש לי דבר אחד שאני זוקפת לחובתם: השירים השוביניסטים להחריד (אולי זו מחאה חברתית נוקבת שנשגבת מבינתי, אבל אותי זה ממש מעצבן). לזכותם אני זוקפת שני דברים: א. הם נראים לי שני בחורים נחמדים, היחס שלהם לשאר חברי הלופט הוא בדרך כלל הוגן ויפה (פרשת מיכל, פרשת הדר) והם תמיד מפרגנים לאחרים ומאוד (יוסי בשיר "תרנגולות" היה נראה כאילו באמת חשוב לו לפרגן לכולם). ב. הם מגוונים מאוד: טירן כותב טוב, הדמויות שלו מצחיקות (שימי ג'וחה, הצבי), יוסי שר ומנגן, הם עושים מערכונים, יש להם גם הומור פיזי (התנועות הקיצוניות האלו של שבלול וטבלול), וגם נונסנס (גורים, גיצים). בקיצור, הם יוכלו בקלות להחזיק תוכנית שלמה לבדם. רק כדאי מאוד שיזמינו את אבי נוסבאום להתארח.....
זהו, סליחה שזה ארוך.

Sweet Misery

New member
../images/Emo45.gif

תודה. ולמרות שאני דווקא כן חושבת שדופה מצחיקים (ויותר מזה), אני מסכימה איתך במשהו - אם יש מישהו שיכול להחזיק תוכנית ספיישל לגמריי לבד, אלו יוסי וטירן. יש להם הרבה להציע.

למעלה