bshainb

New member
אני חייבת לתקן

אבל קיציס עושה גם סטנדאפ ומאוד מצחיק...לפחות עשה ובלי פרידמן ממש סולו...

ofrasch1

New member
לא טענתי אחרת../images/Emo127.gif

הוא אכן סטנדאפיסט מצחיק. טענתי שהוא לא עושה דמויות, שירים, חיקויים מבטאים וכו'. הוא האיש שמדובב את פרידמן, אלי ומריאנו, עלמה, אורנה בנאי וכולי.

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif מה שכמעט אף אחד לא סימן!

וזה ממש לא בסדר! עכשיו אין לי בעיה עם מה שאמרת..כי זוהי דעתך..אומנם אני חולקת עליה והנה דעתי- אבי- אבי נוסבאום הוא סטנדפיסט טוב! תשמע..לדעתי הוא יודע לאלתר ויכול גם לכתוב קטעים טובים..הבעיה שלו לטעמי היא בהופעה שלו...יש פעמים שבהן הוא מספר בדיחה והוא מלא ביטחון..אבל היא פשוט לא מצחיקה ואז מה שקורה לו..זה בסה"כ טבעי לחלוטין אבל עדיין הוא צריך להתגבר על זה!, הוא נלחץ..וממשיך בהמשך את הקטע במתח מוחלט שמורגש..זה הורס לו..זה כאילו ניפץ לו את האשליה..הוא כל כך לחות עכשיו כי לא צחקו מבדיחה א ח ת !! אז מה? קורה...הוא צריך לדעת להמשיך הלאה כרגיל..בסך הכל הוא סביר למדי ועוד יצא ממנו משהו אם הוא מוכשר..., ואני חושבת שכן למרות מה שחשבתי פעם..! עכשיו למי שיהייה בפיינל צחוק! הדר- על הדר יש לי הרבה מה להגיד...לדעתי היא ממש כשרון.. זה נכון שהיו לה הופעות טובות יותר והופעות טובות פחות..אבל היא בסך הכל תמיד העלתה חיוך על פני... אני חושבת שבהופעות האחרונות אפשר לראות את הפתיחות שלה לרעיונות חדשים והיציאה ממסגרת בית שאן שלה לרקע חדש..האמת שאפשר להתחיל לראות את זה אצל כולם... אני חושבת שאם היא תזכה ותקבל עזרה ותמיכה בכתיבה ורעיונות היא יכולה להיות קומיקאית אדירה! אני חושבת שהיא גם תיהייה כותבת מצויינת עם הזמן כשתרחש יותר ניסיון כמובן..אבל הכי חשוב היא צריכה מקורות חדשים להומור..עוד תחומים! היא עדיין לא נפתחה מספיק..אבל אני בטוחה שהיא מסוגלת להצליח וגם תיתן הופעה מפתיעה וטובה בגמר! שלישיית דופה- טוב אני אשתדל לקצר.. מבחינת הופעה אני ממש אוהבת..יש להם חומר מקורי, טוב ורובו גם מצחיק! הם יודעים להופיע, מלאי ביטחון וזורמים.. בריאלטי גלעד מאוד מעצבן אותי..ואני אפילו לא התחיל לדבר על זה..אני חושבת שהוא ממש יכול היה להרוס להם אם היו פחות מורידים בעריכה את הקטעים האלה ומשפיעים על המעריצים בהצבעות! הוא היחיד שהורס לי א תהחשק...חוצמ הקטעים שלו אני חושבת שדופה מצויינים..הבעיה היא שאנחנו לא יודעים כמה מהם באמת כותבים ומה... אה..ויכולת אילתור לא ראיתי אצלהם..ה שכמעט אצל כל שאר המתחרים יש! יוסי וטירן- אוקיי אני ממש לא מבינה את ההערצה המטורפת סביבם! טירן- כמה שהוא מוכשר בכתיבה..וכנראה שהוא באמת מוכשר..הוא לא רציני בעבודתו..ומבחינת הופעה..לא מתפקד משהו מדהים...הוא תמיד משחזר את הפרצוף והקול שלו וככה הוא מדבר ובזה זה נגמר.. יוסי- יוסי טוב בכתיבה ולחן של שירים...שירים מצחיקים- לא יודעת איך הוא בקטעים רציניים..!! בכל מקרה הוא חביב למדי ומוכן להשקיע. עכשיו..כצמד הם לא פועלים משהו ובהופעות שלהם אני רואה אי רצף..זה קצת מקוטע..כאילו זה פשוט לא זורם איתם! אני חושבת שהדבר היחיד שפועל אצלהם בצמד זה טבלול ושבלול..אבל אם הם יתחילו לעבוד יותר ב י ח ד יש להם עתיד..אבל גם אם הם ימצאו לנכון שזה בלתי אפשרי ויפרדו הם גם יצליחו! אפילו כצמד באופן שונה...טירן מאחורי הקלעים ויוסי מבצע! יכולת אילתור ישש להם יופי..את זה ראיתי בצ'אט ביום שישי! וגם בבובות של אבי וטירן- צביקה ואריה המצויינות! (יוסי וטירן מאוד חזקים ובולטים בראליטי וכל הכבוד להם על כך!) צחי- אוקיי אז את צחי אירני אני מאוד אוהבת..יש בו משהו פשוט ומשעשע..הוא פשוט מקסים כזה באופן שונה.. הוא הכי צעיר, עדיין ילד, משכונת עוני..ונכון זה משוחזר ולא מקורי והכל..אז ככה- הוא לא צריך לכתוב! אני לא אומרת שהוא לא יכול..אבל אני חושבת שעד שהוא לא ילמד את זה מקצועית(חייב להיות כזה דבר נכון?? אני פשוט לא יודעת תחת איזו הגדרה זאת...) הוא לא צריך לכתוב.. הוא חזק בקטע של ההופעה..יש לו את הדיבור והתנועות..אני לעומת כולכם לא חושבת שהוא יזכה ביום שישי..אני חושבת שאלו יהיו יוסי וטירן! למרות שאני מקווה שזאת תיהייה הדר! בכל מקרה לדעתי הוא מקסים..וכן גם לאלתר הוא יודע אבל יש עוד על מה לעבוד! בקיצור, ברור לי ואני מקווה שגם לכם...שכל מי שהגיע לגמר..וגם אבי וטלי שלא הגיעו..וגם רבים אחרים שהיו בתוכנית(למשל אורבך..ופיטרמן..נו מה השם הפרטי??) הם מאוד מוכשרים! ואם הם ירצו מספיק..אחרי שהם קיבלו..תחשבו מזה? הופעה שבועית או דו שבועית בערוץ 2 אתם יודעים איזה פרסום זה?? איזה כבוד?? בשעת פריים טיים?? אני די בטוחה שעל רובם עוד נשמע..ובטוח על מי שהגיע לגמר! בקיצור ברגע זה מי ינצח כבר לא משמעותי... תסתכלו על כוכב נולד- שי גבסו כתב והוציא שיר מ ד ה י ם לדעתי...והוא הכי יצליח כזמר!, שירי מופיעה לה באקזיט שכל מה שהיא רצתה זה בעצם להתפרסם...ונינט- הזוכה הגדולה..בשבילי היא אכזבה הגדולה..זמרת מצויינת כמוה פנתה למשחק..ללא כל ניסיון וידע..רק בגלל פרסום ועשתה טעות לטעמי! אבל הנה הם כולם בשטח!! בכל מקרה זה רק אומר שמה שיקרה בגמר לא אומר כלום על מה שיהיה בהמשך..זה בטח יהייה תלוי בהחלטות השגויות/נכונות שיהיו לסטנדאפיסטים אח"כ להמשך הקריירה שלהם.. טלי רצתה להגיע למשחק- ואני מאמינה שעכשיו היא תגיע ובקלות... אבי- הוא עוד יתפרסם ויופיע כבר לבד בערוץ 22.. לגבי השאר אני לא בטוחה..אני חושבת שיוסי טירן וצחי לא יעלמו מהשטח כל כך מהר.ועוד נחכה ונראה! בכל מקרה יחכה לנו גמר מצויין!!!

Sweet Misery

New member
סתם תגובונת על דופה.

את יכולת האילתור שלהם לא רואים כי לא נותנים לכישרון שלהם ביטוי בריאליטי, וזה מתבטא בקולות. גלעד אמנם עשה כמה דברים לא נחמדים, אבל הוא בנאדם מקסים ואני מבינה אותו לגמריי. חבל שהעורכים יודעים לשחק עם הגישה של המעריצים למתחרים לפי הקטעים שהם בוחרים לשדר. ודופה כותבים אני חושבת שאת הכל בעצמם, כיוון שהקטעים שלהם הם קטעים שנבנו (או שמתבססים על דברים שהיו להם) עוד לפני האקדמיה. וזייהו..

../images/Emo88.gif הבהרה ../images/Emo124.gif

שימו לב איך בכל ההודעה שלי לא שיבחתי את אבי ולו פעם אחת - ובכל זאת מרבית התגובות שלכם טוענות ש"ששוב אני בעדו". לכן, מי שמקובע כאן זה אתם (או יותר נכון - חלקכם). אנא - קראו בעיון, או לפחות אל תגיבו סתם. תודה.

NimaZ

New member
אני לא חושבת...

מה שכן הייתה עובדה בהודעה שלך זה שכולם גרועים! לא שיבחת אף אחד... ואתה מוכרח להודות שאתה כן מאוד מאוכזב וכועס על זה שנוסבהום עזב... ואני (אני בטוחה שהיו עוד שניים לפחות)... קיבלתי ויברציות של זילזול בהודעה הראשונה שלך... תקשיב בקיצור: אבי הלך... מהאקדמיה! אני מבטיחה לך שאבי השתמש כבר בקרש שלו לעולם הליודעת מה... ועוד כמה שבועות (אני מהמרת על שבועיים) כבר יקפוץ עליו איזה סוכן שיארגן לו הופעות... זה לא שהוא מת... אין צורך לשים שירי קינה וכל מיני חרטות... אתה תשמע ממנו...

bshainb

New member
דעתי...

דבר ראשון לכולם יש עליות וירידות עכשיו ככה: נוסבאום הוא בנאדם מצחיק אבל באמת יש לו את הקטע המעצבן שהוא חושב שהוא מלך העולם והוא באמת בנאדם מאוד לחוץ ורגזני כזה (לפחות זה מה שהוא משדר) אני בטוחה שהוא יצליח בסטנדאפ כי האמת זה תפור עליו גם בגלל הבדיחות וגם בגלל הפנצים...אני דווקא חושבת שהוא היה צריך לקחת מקום ראשון ביום שישי כי הוא באמת היה הכי טוב מבין שלושתם...רק מה שהוא צריך לשפר זה הלחץ והעצבנות שהוא משדר...זה מעצבן! יוסי וטירן האמת שהם בתור שבלול ותבלול הם אחלה וגם השירים שיוסי כותב אין כמוהם אבל הקטע של הסטנדאפ שהם עושים בימי שישי זה די נדוש כאילו זה לא ממש מצחיק חוץ מקטעים פה ושם...הם צריכים לשבר את זה קצת טלי האמת שהיא הייתה מאוד מצחיקה בהתחלה ואין לי מה יותר להגיד מאשר שהיא פשוט הדרדרה...היא מצחיקה אותי פעם ב... שלישיית דופה אין עליהם הם קורעים אותי מצחוק ולעומת זאת אני חושבת שיש להם עוד במה להשתפר צחי..אוו..צחי הוא באמת ילדון כמו תינוקלה של אמא הוא עדיין לא התבגר מספיק אבל שמעו משהו בהופעה שלו עושה את זה למרות כל הבדיחות החוזרות הדר טוב אז הדר היא בסך הכל מאוד מצחיקה למרות שביום שישי היא לא ממש הצחיקה אותי ואת האמת אין לי מושג למה אתם כל כך נגדה כאילו שמעו אומנם היא עשתה לנוסבאום את הקטע הזה עם ההצבעה אבל תחשבו שאתם הייתם במקומה זה לא נעים בכלל וזהו בעיקרון חוץ מזה שבאמת אני לא מבינה על מה כל התלונות כי שמעו זה לא קל להיות במקומם הם עובדים קשה סופגים ביקורות קשות ולא כולם עומדים בזה...תאמינו לי שלא הייתם רוצים להיות במקומם אז במקום רק להתלונן תשבחו כי תראו בסך הכל עם כל העליות והירידות שיש להם אין ספק שהם השתפרו

NimaZ

New member
לאסי

אני מציעה לך למחוק את ההודעה הזאת כי כולם ספוילרים וכמעט שאף אחד לא סימן אצת הסימן
לפי מה שאני יודעת אסור לעשות כזה דבר לפי חוקי חוקי הפורום

אסִי

New member
למה למחוק...

כשאפשר לשים ספוילר לפי החוקים?
זה יהיה כשר לחוקים, כי אני לא רמעוניין להרוס לכל אלה שהשקיעו והתאמצו לכתוב בפורום. הקיצר, שמתי ספוילרים בכותרת ועכשיו זה חוקי. תודה שהסבת את תשומת ליבי לעניין, למרות שהתלבטתי לעשות כן.

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif חרטא !

רק ככה אני יכולה לתאר את כל מה שכתבת - חרטא !!! אבל גם אני מקווה שצחי לא יזכה בסוף

טוארג

New member
אתה ממש מגזים...

לדעתי היתה בסך הכל הופעה אחת על רמה בכל האקדמיה לצחוק, שזו ההופעה של אורבך בתוכנית ההחזרות שהוא פשוט היה מעולה... בפיינל צחוק אני תומך בדופה. הדירוג שלי הוא כזה: 1. דופה 2. הדר 3. יוסי (וטירן... למה בסוגריים? כי הוא סנוב דביל) 4. צחי (מנודה) היתה עוד בדיחה אחת ממש טובה שהשאירה אותי על הרצפה, היא היתה עוד באודישנים בתל אביב, באודישן של טלי, הבדיחה שלה על טקס יום השואה. זה היה ענק.

m a z i ohayon

New member
טוארג ---כנס....

Ok....למה צחי מנודה- נגיד.... בקשר לדופה והדר- אמממ....אני לא יגיב כי דעתי שונה...אם אתה רוצה לדעת תקרא את התגובה שלי... בקשר ליוסי וטירן- אני לא יכולה להסכים איתך פחות...אין עליהם....ואם כבר העיפו את נוסבאום ואורבך אז הם המתמודדים הכי קורעים שם...הם לדעתי המתמודדים הרציניים של צחי....

NimaZ

New member
נכון!!!

טירן הוא ממש לא סנוב מגעיל!!! (אני חייבת לציין את זה כי אני לא סובלת שמעליבים אותם ובמיוחד את טירן!) אם אתה מדבר לדוגמה על זה שהיה עם פוקס קידס וצחי, אני מבינה אותו!!! גם לי יש פיוז קצר ותאר לך איך אתה הייתה מרגיש אם האיש שאמור להיות בצמד שלך הולך לאודישן לבד, כשאתם עדיין בזוג, ואפילו לא מדבר איתך על זה. זה לא שאני מאשימה את יוסי אבל אני חושבת שהוא היה צריך לדבר עם טירן לפני שהוא הסכים ללכת... וכל מה שכתבה מזיאוהאיון (ככה?) נכון!!!

מסכימה איתך לחלוטין לגביי צחי, לגבי

האחרים- לא!!! צחי- כנ"ל יוסי וטירן- בהתחלת התוכנית לא הצחיקו אותי כלל. עכשיו הם עלו במהירות והם ממש מצחיקים. בלופט הם אצלי מקום ראשון, אבל בכלל נוסבאום שולט! הדר לוי- אני דווקא אוהבת אותה, היא נותנת הופעות ממש טובות, כשהיא חיקתה את חווה אלברשטיין היא קרעה אותי. אבל בכל זאת היא לא טובה עד כדיי כך בשביל שתעבור את נוסבאום בתוצאות! דופה- דופה באמת מצחיקים, אבל הם לא בדרנים, בוא נגיד שבלי החלפת התפקידים של התאומים, אין להם הןפעה! הם יותר שחקנים מבדרנים! אם נגיד להם, דופה, אתם פה רק בדיחות בלי משחק, אין להם חומר!

OnlyMe sahar

New member
לא נכון! אני לא מסכים איתך..

חלק מהבדיחות הם מעבירים במשחק, לא רואה פה שום פסול.. להפך.. זה מוסיף הרבה לשיטחיות של לעמוד בבמה ולספר בדיחה..

Sweet Misery

New member
../images/Emo45.gif

זה מה שנקרא מערכונים וזו ממש לא פעם ראשונה שזה נעשה, ודופה פשוט עושים את זה טוב.

m a z i ohayon

New member
נימז-קוראים לי מזי אוחיון...חחחח

חחח...מקווה שעכשיו הבנת......ומקווה שרשמתי נכון את השם שלך

למעלה