8X13

RoyBO

New member
../images/Emo58.gif8X13../images/Emo58.gif

אני לא מאמין הם עשו את זה שוב! ענקקקקקקקק מי בכלל חשד בדיינה שהיא חפרפרת, הזוי לחלוטין!

danas22

New member
פרק ענק!!!!!!

ואו. נהנתי מכל רגע!!! אהבתי את קלואי"אני לא אוהבת מחמאות"

RoyBO

New member
../images/Emo58.gif

הציטוט לא מדויק: "אני לא טובה במחמאות".

RoyBO

New member
../images/Emo58.gif או בתרגום חופשי

"אני לא מסתדרת עם מחמאות"

dar dahan

Member
הציטוט המדויק הוא: ../images/Emo58.gif

"אני לא מסתדרת עם מחמאות"

dar dahan

Member
../images/Emo58.gif מעליי ו../images/Emo58.gif עליי ../images/Emo6.gif

וואי פרק מדהים, שוב הם מוכיחים את גאוניותם איזה מדהים, לא הייתי חושד בכלל שדנה וולש הממזרה הזאת עובדת עם המחבלים, פשוט מדהים. אגב בין ג'ק לבין רנה ווקר מתפתח משהו או שאני רק מדמיין את זה? :-S

RoyBO

New member
../images/Emo58.gif טוב ששמת לב

לא מתפתח משהו, הם זוג. כנראה הייתה תקופת נתק בניהם.

dar dahan

Member
../images/Emo58.gif

מתיי הם הפכו לזוג, לפי מה שהבנתי ג'ק בכלל פרש ורנה הסתבכה בגלל מה שקרה מאירועי העונה הקודמת אז מתיי הם הספיקו להפוך להיות זוג?

RoyBO

New member
../images/Emo58.gif

לא אומרים לנו מה קרה בין עונה 7 ל-8 יש רק רמזים שיש בניהם קשר מיוחד ורומנטי שני אנשים לא קופצים לתוך קשר בתוך כמה שעות אלא אם היה להם היסטוריה ביחד

idoPod

New member
../images/Emo58.gif

וואו, אני בסוג של פוסט טראומה לא מוצא את עצמי עדיין, יקח לי זמן לכתוב על הפרק, למרות שלא הכל הכי אהבתי אבל יש אבל ויש לי הסברים אבל מאוחר יותר.

poland1

New member
../images/Emo58.gif 813

אני עוד בהלם, כמו רבים כאן. אני ממש אהבתי את דנה וולש/ג'ני סקוט
פרק הזוי לחלוטין.... גאון מי שכותב את הסדרה הזו! ביקורת מלאה אכתוב מחר.. אני עדיין לא מסוגל לסכם את הפרק הזה

poland1

New member
../images/Emo58.gif התרגום היותר מדוייק של

המשפט של קלואי, כפי שתורגם ב-HOT: "אני לא טובה בקבלת שבחים"
אתם קולטים שאפילו בסצינה שהיא הוציאה עליהם אקדח התפוצצתי מצחוק? היא פשוט הרגה אותי

poland1

New member
אני יותר אוהב את התרגום של HOT :) שוב-

תקרא את הודעתי למטה כדי שלא תחזור על הטעויות שוב :)

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif טוב ,חפירותיי. אז הייתי בטוח

שאחזור הבייתה בערב וכבר כולם יסיימו את החפירות שלהם על הפרק . אבל לא - אז אני כנראה הראשון - פרק מעולה
. אפילו הרבה יותר טוב מהקודם לדעתי . אם בפרק הקודם ה WOW נוצר בעיקר בגלל חמשת הדקות האחרונות , פה כל הפרק היה מעולה , לדעתי , חוץ משלוש הדקות האחרונות (ואתם יודעים על מה אני מדבר). ולסיכומים והתרשמויות :
אין - איך אני אוהב את הבדיחות הקטנטנות בהערות של הדמויות שמכניסים מדי פעם . הרי 24 היא לא סידרה קומית, ולא צינית, ולכן לא יכולים להשתמש ביותר מדי שנינויות (בגלל זה לדעתי קצת הגזימו עם קלואי הפרק היא דיברה יותר מדי שנינויות כדי לתת משפטי מחץ למעריצים) אבל מה שקרע אותי - ההערה של ארלו בהתחלה להייסטינגס. הייסטינגס שואל את ארלו : "אבל איבדנו את כל המודיעין האווירי ואת יכולת הגילוי הרדיואקטיבית , נכון ? ארלו (בטון אדיש כזה) : Basically "
(איך שהוא אמר את זה במין כזה "בארור" :)
גם אתם בהתחלה חששתם שמא הפרק יעסוק בזה שג'ק מנסה לאתר את המזל'"טים ולגרום שלא ינחתו בשטח אנושי ? ממש פחדתי שהולכים למלא את הפרק בזה .
אהבתי שמיקדו את הסיפור של התמוטטות הסי טי יו - בניסיון של קלואי להציל אותו. לקחו סיפור נקודתי והפכו אותו לסיפור של הפרק ,במקום להתפזר לכל מיני כיוונים. (וכרגיל , מביאים צוות חדש/מתחום מתחרה לסי טי יו שמנסה להנחיל את השיטה שלו . שמתי לב שהעונה , אחד העקרונות הבסיסיים הוא להביא מוטיבים שאנחנו כבר מכירים מפרקים קודמים, אבל תמיד לשנות משהו, ולא לחזור בדיוק על אותו דבר. בד"כ כשהביאו מישהו חיצוני לסי טי יו, הוא בד"כ הלך נגד המנהל בפועל , עשה בלגנים , תהפוכות וכו' ,ניסה לתפוס את מקומו. כאן - זה גם התחיל ככה , אבל אהבתי איך שבסוף הפרק, הייסטינגס אמר להיינם שינסה לדבר קצת בנימוס, זה לא יזיק. כאילו זה המסר שהיה צריך להילמד כאן
מבחינת הייסטינגס וקלואי . היה לי ברור שקלואי לא הולכת לסיים את מה שהתחילה בדיוק בשנייה שיפרצו את הדלת. ממש ממש ידעתי שהולכים לתפוס את קלואי הרבה לפני שתספיק לסיים - וכך תינתן אפשרות להייסטינגס לצאת מנהיג ולקבל הוא הוא את ההחלטה לתת לקלואי צ'אנס - פה באמת הכל נעשה כמו שצריך. גם קלואי , וגם הייסטינגס יצאו "גיבורים" בקטע הזה. קלואי על המעשה שלה , והייסיטינגס בתפקידו כמקבל החלטות. אבל - קצת טפשי שהוא סמך ככה בעיניים עיוורות על קלואי. לא שאל אותה מה התוכנית שלה, שתראה לו את השרטוטים , שתראה לעוד אדם שמבין שיסתכלו כמה דקות אם זה לא יכול לגרום בעיות. יכל להיות פה נזק קטסטרופלי, והייסטינגס קורא לכולם לעזוב את החדר ולהשאיר את קלואי לבד. לדעתי רק על דבר כזה, (אפילו שהמשימה הצליחה בסופו של דבר) צריך היה תאורתית להעיף את הייסטינגס מהסי טי יו. אם המהלך לא היה מצליח , והסי טי יו היה עולה בלהבות בגלל מה שקלואי עשתה או שאנשים היו נפגעים מזה . זה נראה לי שקול לזה שביבי יאשר תקיפה באיראן , בלי לבדוק כלום לפני זה, לא לבדוק תוכניות, או נזקים או תרחישים אפשריים - אם זה יצליח - הוא יהיה גיבור העולם, אבל אם הוא ייכשל ותפרוץ מלחמה אטומית שבעקבותיה תחרב חצי מדינת ישראל.. אז נו.. מילא, לא הצליח
ברור שזו רק סידרה ,בזמן מוקצב , ועדיין - אנחנו אוהבים לחפש את הפגמים האלה
זהו. חלק ראשון נראה כמה כוח יהיה להמשיך :)

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif חפירה - חלק II

Tik Tik, דקה 12:20 - מעולה שיצאו לברייק של הקפצת השעון לחמש דקות - בדיוק באמצע קרב יריות - מ ע ו ל ה !. ג'ק מגיע ויורה צרור לעבר המצלמה . .. .אמצע הקרב - וקאט- ודילוג של חמש דקות בריל טיים !
אז איבדנו אולי את אוון ועוד אחד ממיטב בחורינו... (מיטב.. מישהו בכלל שם לב שהיה שם עוד בחור עד שהוא לא נורה ?
) עם כל הכבוד להנחלת ערכי הגיבור האמריקאי לצופים, ושככה עושים גברים, יוצאים להגנה אחד של השני - לא הבנתי למה אוון היה חייב לקפוץ להציל את החבר שלו . לצאת לתוך טווח האש כשלא תצא מזה בחיים כנראה - זה לא מעשה חכם. אולי התעצבנתי כבר מראש, כשהחבר יצא מהמיגון למרות שקול וג'ק קראו לו לא לצאת. בכך מקרה היה פה טוויסט. בהתחלה כשהחבר נהרג, זה היה מפתיע (הייתי בטוח בכלל שזה אוון שנהרג שם ), ואז לא מספיק זה , הוסיפו לנו את אוון. נייס. רעיון מתוחכם להשתמש בשילדה של האוטו. אחרת הם לא היו יוצאים משם.
על הנייר, אם מישהו היה אומר שסי טי יו, עד סוף השעה חוזרת לפעילות , זה נראה מגוחך ולא אמין. כשרואים איך זה מתבצע בפועל - שאפו - הכל נראה נכון ואמין יחסית.
לא חשבתי שסי טי יו תחזור לעצמה בפרקים הקרובים , כי 13 פרקים נבנו כדי להגיע למצב שבו סי טי יו מושבתת - נוצרה הזדמנות פז לתסריטאים לכתוב סיפור שבו ג'ק עובד כמו בצורה שעבדו לפני 20 שנה, ממש פעילות שטח מבצאית, ללא דרך שיהיה אפשר לעזור לו עם לווינים ,שליחת תמונות לנייד, ואפילו בלי נייד לשיחות רגילות, בלי סי טי שיחפה עליו עם מצלמות וטכנלוגיה מתקדמת. הייתי בטוח שינצלו את זה יותר אבל אישית אני שמח שסי טי יו חזר לפעולה מהירה - אי אפשר בלעדיו. יהיה משעמם למשוך פרקים על השגת מידע שבעזרת טכנולוגיה מתקדמת יכולים להיפתר בשניות.
ברגע שבו עלו עם המוטות לסירה, ציפיתי שתוך חמש דקות ג'ק כבר יהיה אחריהם. חבל . ג'ק איבד כל יתרון שהיה לו על המחבלים . הוא היה ממש קרוב.
שקלואי התקשרה לרנה
אין לי בעייה עם זה , וברור למה זה היה נחוץ עלילתית. אבל תמיד מצחיקים אותי הסצינות האלה שדמות אחת מתקשרת לדמות אחרת שלא קשורה , ותוך דקה מעדכנת אותה בכל המצב הביטחוני במדינה, ביטחון שדה או לא ביטחון שדה ? זה לא היה ממש מקצועי מצד קלואי. עוד מעט קלואי תתקשר לאימא שלה, בקו רגיל לא מאובטח "אימא שלום , זאת קלואי, יש מצב חירום במדינה שטרוריסטים חטפו מוטות גרעינים ומנסים לפוצץ אותם במנהטן, והם החדירו ע"י הבת של הנשיא חסן שמתארח במדינה מכונית ממולכדת בנשק אלקטרומגנטי לסי טי יו ,והסי טי יו משותק וכל המערכות במדינה לא עובדות, אז ככה שאני אחזור מאוחר הבייתה, אם את יכולה להדליק לי את המים החמים ? ? "
אבל כמובן שכל שיחת הטלפון הזה נעשתה כדי לתת לנו את הסגירה בסוף הפרק.
כל הכבוד. , שוב בנו פה על ציפיות לתרחישים שאנחנו כבר מצפים מראש מעונות קודמות - והפכו את הציפיות האלה על פיהם - כל הכבוד. בקרוב הטי שירט : "גם אני חשבתי - 'יופי' מחזירים את רנה לשטח כדי שהיא תוכל להיחטף ע"י הטרוריסטים ושוב להיות קלף מיקוח בידיהם כדי שג'ק יבוא לשחרר אותה ? - וטעיתי !

poland1

New member
../images/Emo58.gif למה אתה

מתעלם מהסיום המעצבן עם דנה וולש/ג'ני סקוט..? עכשיו מסתם סיפור זה הפך למשהו נוראי.. אני ממש, ממש אהבתי את הדמות הזו, אפילו שלפעמים הסיפור שלה היה מעצבן. הייתי בטוח שהיא מתקשרת לקול! אני לא מאמין שהיא חפרפרת
ביקורת מלאה שלי על הפרק+ תגובה לביקורתך המפורטת ארשום בהמשך

danas22

New member
../images/Emo58.gifועוד לחשוב שדנה

העטערה וביכתה את פציעת/הריגת השוטר שבמחסן.... מוזר שרק עכשיו יש ראיות לבגידה

RoyBO

New member
../images/Emo58.gif היא הצטערה משום ש...

היא לא רצתה שהמשטרה תרדוף אחרי קווין וחבר שלו הם יכלו להתחמק מבלי להתגלות כלל

למעלה