../images/Emo58.gif טוב ,חפירותיי. אז הייתי בטוח
שאחזור הבייתה בערב וכבר כולם יסיימו את החפירות שלהם על הפרק . אבל לא - אז אני כנראה הראשון - פרק מעולה
. אפילו הרבה יותר טוב מהקודם לדעתי . אם בפרק הקודם ה WOW נוצר בעיקר בגלל חמשת הדקות האחרונות , פה כל הפרק היה מעולה , לדעתי ,
חוץ משלוש הדקות האחרונות (ואתם יודעים על מה אני מדבר). ולסיכומים והתרשמויות :
אין - איך אני אוהב את הבדיחות הקטנטנות בהערות של הדמויות שמכניסים מדי פעם . הרי 24 היא לא סידרה קומית, ולא צינית, ולכן לא יכולים להשתמש ביותר מדי שנינויות (בגלל זה לדעתי קצת הגזימו עם קלואי הפרק היא דיברה יותר מדי שנינויות כדי לתת משפטי מחץ למעריצים) אבל מה שקרע אותי - ההערה של ארלו בהתחלה להייסטינגס. הייסטינגס שואל את ארלו : "אבל איבדנו את כל המודיעין האווירי ואת יכולת הגילוי הרדיואקטיבית , נכון ? ארלו (בטון אדיש כזה) : Basically "
(איך שהוא אמר את זה במין כזה "בארור"
גם אתם בהתחלה חששתם שמא הפרק יעסוק בזה שג'ק מנסה לאתר את המזל'"טים ולגרום שלא ינחתו בשטח אנושי ? ממש פחדתי שהולכים למלא את הפרק בזה .
אהבתי שמיקדו את הסיפור של התמוטטות הסי טי יו - בניסיון של קלואי להציל אותו. לקחו סיפור נקודתי והפכו אותו לסיפור של הפרק ,במקום להתפזר לכל מיני כיוונים. (וכרגיל , מביאים צוות חדש/מתחום מתחרה לסי טי יו שמנסה להנחיל את השיטה שלו . שמתי לב שהעונה , אחד העקרונות הבסיסיים הוא להביא מוטיבים שאנחנו כבר מכירים מפרקים קודמים, אבל תמיד לשנות משהו, ולא לחזור בדיוק על אותו דבר. בד"כ כשהביאו מישהו חיצוני לסי טי יו, הוא בד"כ הלך נגד המנהל בפועל , עשה בלגנים , תהפוכות וכו' ,ניסה לתפוס את מקומו. כאן - זה גם התחיל ככה , אבל אהבתי איך שבסוף הפרק, הייסטינגס אמר להיינם שינסה לדבר קצת בנימוס, זה לא יזיק. כאילו זה המסר שהיה צריך להילמד כאן
מבחינת הייסטינגס וקלואי . היה לי ברור שקלואי לא הולכת לסיים את מה שהתחילה בדיוק בשנייה שיפרצו את הדלת. ממש ממש ידעתי שהולכים לתפוס את קלואי הרבה לפני שתספיק לסיים - וכך תינתן אפשרות להייסטינגס לצאת מנהיג ולקבל הוא הוא את ההחלטה לתת לקלואי צ'אנס - פה באמת הכל נעשה כמו שצריך. גם קלואי , וגם הייסטינגס יצאו "גיבורים" בקטע הזה. קלואי על המעשה שלה , והייסיטינגס בתפקידו כמקבל החלטות.
אבל - קצת טפשי שהוא סמך ככה בעיניים עיוורות על קלואי. לא שאל אותה מה התוכנית שלה, שתראה לו את השרטוטים , שתראה לעוד אדם שמבין שיסתכלו כמה דקות אם זה לא יכול לגרום בעיות. יכל להיות פה נזק קטסטרופלי, והייסטינגס קורא לכולם לעזוב את החדר ולהשאיר את קלואי לבד. לדעתי רק על דבר כזה, (אפילו שהמשימה הצליחה בסופו של דבר) צריך היה תאורתית להעיף את הייסטינגס מהסי טי יו. אם המהלך לא היה מצליח , והסי טי יו היה עולה בלהבות בגלל מה שקלואי עשתה או שאנשים היו נפגעים מזה . זה נראה לי שקול לזה שביבי יאשר תקיפה באיראן , בלי לבדוק כלום לפני זה, לא לבדוק תוכניות, או נזקים או תרחישים אפשריים - אם זה יצליח - הוא יהיה גיבור העולם, אבל אם הוא ייכשל ותפרוץ מלחמה אטומית שבעקבותיה תחרב חצי מדינת ישראל.. אז נו.. מילא, לא הצליח
ברור שזו רק סידרה ,בזמן מוקצב , ועדיין - אנחנו אוהבים לחפש את הפגמים האלה
זהו. חלק ראשון נראה כמה כוח יהיה להמשיך