8X13

dor1002

New member
../images/Emo58.gif813

מפה,דנה רק תדרדר לדעתי,יגלו עוד ועוד דברים שהיא עשתה,היא תעשה עוד דברים ובסוף תברח או תלחם עם הרעים נגד CTU בשביל ליצור קטע שבו היא תיהיה נגד קול. גם הפרק הזה וגם הסיום של הקודם,ללא ספר הקפיצו לפחות אצלי את רמת המתח,האקשן והציפיה להמשך העונה.

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif חפירה חלק III(כן, על ג'ני)

אז טוב, באמת רשמתי ה מ ו ן הפעם... אז אני ככה רושם את הסיום , שלא היה לי כבר כוח אתמול. סליחה אם ככה הניסוחים לא משהו. מה היה לנו ? (שנייה לפני שמגיעים לטוויסט של הפרק)
טארין מביט למשך שנייה דרך המשקפת ותוך שנייה זיהה את ג'ק באור וגם ידע בדיוק מיהו . נו נניח . * * *
לפי עוצמת הפגיעה בג'ק (אני מודד את זה לפי התגובה של ג'ק - הוא בעצמו נאנק מכאב ולא יכל לזוז . ואם ג'ק זועק מכאב - זה אומר שהמצב רציני ) , הוא אמור להיות לפחות בהשגחה של כמה ימים (עזבו, לפחות כמה שעות) בבית החולים. קליע חדר אליו. מי מתערב שכבר בפרק הבא הוא חוזר לפעילות ? מעצבן מצד אחד. מצד שני, אנחנו סולחים על חוסר האמינויות הקטנות האלה -כי הם לטובתנו ולטובת האקשן. **
קלואי לדנה : "ייתכן שיש דרך להתחבר להפעיל חלק מהמערכות. דנה : באמת ? איך ? קלואי : עוד לא גיליתי ואני גם לא אגלה אם תמשיכי לדבר איתי "
אישית אגב, לא אהבתי את קלואי עם אקדח. עד הרגע הזה היה הייתה בסדר, אח"כ היא הייתה הססנית מדי, גם בדיבור היותר מדי מתנצל שבה... ("אני בטוחה שאתה אדם נחמד , כשאתה לא בעבודה") ועוד ועוד.. יותר מדי הססנות. שזה מתאים לדמות שלה, מצד שני היה לה רגע שהיא "הורידה את הרגל שלה" והזכירה להייסטינגס שהיא די צדקה ברוב היום ,ושמגיע לה שייתן לה קצת קרדיט פעם אחת. * * * * טוב. לטוויסט של הפרק ארץ-עיר-חי-צומח , חיה ב ח' - חפרפרת : דנה וולש - אם יש דבר אחד שהרס לי את הפרק , זה זה . הייתי לגמרי מוותר על הטוויסט הזה. דנה במהלך הפרק : כשקלואי חיפשה את התמיכה של דנה , שתאשר להייסטינגס שהרעיון שלה הוא רעיון טוב, וכשדנה אמרה להייסטינגס שהיא נגד הרעיון של קלואי, היא נראתה לי כל כך מגעילה, אחרי שקלואי ממש תמכה בה כל הזמן (מסכנה קלואי, עד שקצת התחברה לדמות נשית אחרת ובכלל לדמות אנושית מסוימת חוץ מג'ק ) ,וברגע האמת היא לא תמכה בקלואי בחזרה. באותו רגע, בראש שלי הפכתי את כל הדעה שלי על דנה (למרות שלא ממש חשבתי שהיא "רעה" במובן שהראו בסוף הפרק) , אבל לא היה איכפת לי שביל פארדיי יכנס בה , וייכנס בה טוב. אפילו ממש קיוויתי ושמחתי שיכניסו לה. באותו רגע, אחרי 13 פרקים , ממש התהפכה לי הסימפטיה כלפי הדמות. לאורך כל הפרק , דנה צולמה בצילומים מבשרי רע, אני לא אומר את זה רק בדיעבד,אחרי שאני יודע , אלא ממש הרגשתי את זה תוך כדי הפרק. התאורה שהוארה עליה - בחשכת הסי טי יו , כשהיא הלכה עם פנס, כל הצילומים שצילמו אותה במסדרונות סי טי יו החשוכים, כשהצללים של הסורגים והצורות בסי טי יו על הגוף שלה (שימו לב -כל סצינה שלה בסי טי יו- התאורה הייתה עליה בצורה מפחידה באופן מיוחד) . זו צורת צילום שמאפיינת צילום של נבלים בסרטים ישנים, הצללה מפחידה- כאילו שבדיעבד נוכל לראות ש"זה היה שם". ההתייחסות שלה לקלואי , היה לה ממש משהו מנוול בפנים באותו הרגע , ולא יכלת לשים על זה את האצבע. הכל היה שם לאורך כל הפרק. רק מה , לא אהבתי את הטוויסט - הטוויסט הזה הופך את החיים קלים לכולם ,ומשטח את הסיפור הזה. כל עוד דנה הייתה דמות אמביוולנטית , שלא ידענו מה איתה, דמות שהייתה בעצם בצד של הטובים, אבל עשתה טעות, פאשלה בעברה, היה משהו מעניין - לא הצלחנו להעלות בדעתנו איך הסיפור הזה ייגמר. מצד אחד ידענו שהיא לא יכולה לצאת בלי עונש על פשעיה (סידרה אמריקאית בכל זאת) , מצד שני היא נראתה עובדת סי טי יו טובה, מנסה לשקם את חייה, אהבנו את הקשר עם קול ולא ידענו איך יחלצו מהתסבוכת הזאת. אחרי הגילוי- הכל הופך פשוט יותר. אין הרבה אפשרויות ,בפרק הבא, או אחריו, או עוד שש פרקים ,או בסוף העונה, יגלו שהיא הרעה.. בום בום בום .. זה עכשיו הולך למקום ברור של טובים מול רעים. לא בדיוק צפיתי את זה שדנה עובדת עם הטרוריסטים , אבל זה לא הימם אותי. יותר איכזב מהימם. בנוסף - כל העונה ציפיתי/ציפינו לדרך המתוחכמת שבה הסיפור המשני ההוא (של דנה והאקס שלה מהעבר) יתחבר או ישפיע על הסיפור הראשי. אז אומנם הוא התחבר . הבנו שבעצם יש לה עבר פלילי, ואנשים שמכירים אותה דרך העבר שלה, וכנראה בגלל העבר שלה - ככה הגיעו אליה הטרוריסטים . אבל האם כל מה שראינו 13 פרקים היה רק כדי להגיד שלדנה היה עבר רע עם פושעים והנה , באמת היא פושעת ? אגב, השוני כאן בניגוד לחפרפרות אחרות , הוא , שלכאורה, התסריטאים עשו פה משהו יפה , שאני מעריך. אם בעונות הקודמות, פתאום out of the blue, ראינו בסיום הפרק , שיחת טלפון שבה "החפרפרת" מרימה טלפון לטרוריסטים וכך אנו מגלים שהיא/הוא משת"פים. פה התסריטאים יכולים "להיתמם" ולהגיד - הראנו לכם במשך 13 פרקים שיש לה עבר מפוקפק , איך לא שמתם לב ?
השאלה אם כל זה היה מוצדק. (בלי קשר - על זה אנחנו כבר בכלל לא מדברים . היום בעידן הסי טי יו, כשקלואי יכולה להצליב טביעות אצבעות תוך שניות של מישהו שצולם בחושך , במצלמה בצד השני של העיר, עם מאגר הפושעים הסקנדינבי ולדעת הכל על אותו בן אדם . איך בחורה שישבה בכלא האמריקאי , לא עברה את מערכת טביעות האצבעות הנדרשת בוודאי כתנאי קבלה לסי טי יו ? אבל נו. שוין). מה מבחינתי הייתה יכולה להיות הפתעת העונה ? תארו לעצמכם , בסוף הפרק , היינו רואים טלפון מצלצל.... טארין מרים את הטלפון והוא שומע את... קול. ומסתבר שקול הוא השתול- זה לא היה יותר מפתיע ? או שדנה הייתה מתקשרת לקול ומסתבר ששניהם עובדים פנימיים בתוך הסי טי יו... זה היה יותר מפיל אותי. בכל מקרה, לדעתי - זה אחד הפרקים הטובים בעונה (בלי קשר לדקות האחרונות ). אם להודות על האמת אבל, הטוויסט כנראה יכניס קצת אקשן ומתיחות, עכשיו כל הזמן כדנה תעבור ליד קלואי , כולנו נעבור למצב מתיחות. מעניין מתי תהיה ההתנגשות בין ארלו , לבין דנה. זה די מתבקש שאחרי כל החיזורים שלו אחריה ושהיא מנפנפת אותו, הוא יהיה זה שיעלה עליה . אם ארלו הוא לא החפרפרת , לפחות שיתפרו לו תפקיד של גיבור :) סגור חפירה

RoyBO

New member
../images/Emo58.gif רק הערה

ג'ק לבש אפוד מגן שום כדור לא חדר לו לגוף הוא נפגע מהמכה בלבד תראה שוב את הפרק

poland1

New member
../images/Emo58.gif כמו ש-

RoyBO אמר לך, אמרו במפורש שלא חדר אליו שום כדור.. ברגע שכדור פוגע באפוד מגן זה כואב, בגלל שזה הודף את הכדור.. כנראה שזה עובר יחסית מהר, וחוץ מזה זו רק סידרה :) אני דווקא אהבתי את מה שעשו עם דנה וולש/ג'ני סקוט... אני פשוט הייתי המום! אם רק היית רואה אותי.. נכנסתי לטראומה
ואני אומר לך- אפילו איתך הם הצליחו במה שהם עשו. הם גרמו לנו דיי לאהוב את הדמות במהלך העונה ובהדרגה הם גרמו לנו לאהוב אותה פחות... אתה יודע.. לא רק להיות המום זו תחושה, גם להיות מאוכזב זו תחושה. אתה ממש לא ציפית לזה וזה הצליח לעצבן ולאכזב אותך.. זה רק אומר שהם עשו את שלהם ב-100%!! חלק היו המומים, חלק התעצבנו וחלק התאכזבו מזה (כמוך).. לא העלו את זה בדעתם.. נ.ב עדיין הסיפור שלה יכול להתחבר למשהו גדול הרבה יותר שאנחנו עדיין לא יודעים.. 2 הדקות בסיום הפרק לא סיפרו לנו הכל. הסצינה שבה היא הרגה את קצין המבחן ממש הפתיעה אותי והתחלתי להגיד "מה היא עושה?!?!? היא משוגעת? היא רוצה להסתבך יותר?" ברגע שהיא הרימה את הטלפון עם הפרצוף החשוד שלה אמרתי: "מה?!?!? למה היא מתקשרת לקול?!? הוא לא יוכל להכיל גם את המעשה הזה שלה!" ובסוף היא התקשרה לטרוריסטים..
תראה.. אני חושב שהם הצליחו להפתיע מחדש אחרי נינה מהעונה הראשונה.. הם פשוט הצליחו לעשות את זה ובגדול. מי חשב שהיא חפרפרת? שתדע לך, דווקא זה שהתמקדו בסיפור שלה הרבה ודווקא זה שיש לה סיפור עבר כל כך רע עוד יותר גרם לי (לפחות) להיות מופתע מזה שהיא חפרפרת.. שתדע לך שגם אני התעצבנתי ממה שהיא עשתה לקלואי.. מאוד אפילו.. אבל עדיין לא שנאתי אותה. למה עשו לנו את זה?!?!? באמת שאהבתי את הדמות הזו כטובה, כמסייעת.

טיי 1

New member
../images/Emo58.gifלא יודע,

מהרגע שראו שמודיעים להייסטינגס שביל פאראדיי רוצה לדבר איתו עוד 15 דקות. וראו שדנה שם ואת המבט שלה, אני מודה שאומנם לא הרחקתי לכת וחשבתי שהיא החפרפרת , אבל היה לי ברור - שאין מצב שהוא הולך לספר להייסטינגס והיא תגיע אליו קודם ותפגע בו איכשהוא (נכון ,לא ראיתי את הקשר שלה לטרוריסטים) .. .אבל ממש יכלתי לחזות ברגע שהיא פתאום באה אל פאראדיי, בחדר הנידח המוזר הזה ,לבד- שמישהו (בלשון זכררר) לא ייצא חי מהסיטואציה. יכול להיות שבמחשבה לאחור , זה היה מהלך לא רע , אם מנתחים אותו . אבל בזמן אמת - זה לא הביא לי את ה"וואו" שציפיתי לו. אבל היה מאוד קשה להפתיע . גם אם היה מתברר ש"ארלו" הוא החפרפרת , או אפילו הייסטינגס (תארו לעצמכם את זה) - לא הייתי במאה אחוז וואו, כי מאז תחילת העונה אני לא בוטח שם באף אחד.

poland1

New member
ובכל זאת.... הופתעת ואני חולק עליך ../images/Emo3.gif ../images/Emo8.gif

מוצארט

New member
../images/Emo58.gif 813

תודה באמת. העונה התחילה סופסוף. זה שקלואי איימה באקדח שווה בשבילי את כל העונה

RoyBO

New member
../images/Emo58.gif עכשיו כשאני חושב על זה

הגיוני מאוד שדיינה חפרפרת הריי איך הנשיא חסן השיג את "קובץ 33" נשמע מאוד הגיוני שדיינה הייתה מרגלת שלהם ועברה כעת לצד הטרוריסטים.

דנה1982

New member
פרק 13 ( ../images/Emo58.gif למי שלא ראה את הפרק )

אימא'לה!!! דנה הזאת הזויה!! הרצח של הקצין מבחן היה אחד הרגעים השווים של הפרק. בייחוד כי זה התחיל בבכי של "עניתי על כל השאלות, למה אתה לא הולך כבר?" ובסוף היא חנקה את הבנאדם והחביאה את הגופה. איך... איך דנה וולש / ג'ני סקוט היא החפרפרת????? זה כנראה הכי מתבקש כי הם מראש הגדירו אותה כדמות בעייתית ב CTU עם הזהות הבדויה שלה וסיבכו את זה בסיפור שהיה כל כך מעצבן שלא יכלתי לסבול את הפרצוף של הבלונדינית הזאת (שהרסה לי את השם). לא, אני בשוק, אני בהלם, אני המומה!! ס'עמק!!! כשג'ק התמוטט אחרי 2 כדורים ישר לחזה לרגע חשבתי שהשתגעו שם והחליטו לחסל אותו ולתת לאורטיז או רנה את השליטה. ברור שזה מפגר מצידי, אבל עם "24" אי אפשר לדעת, ועוד בעונה הכנראה-אחרונה. פסיכים. מה קורה פה?? קודם כל, הגיע הזמן שהחברים יתחילו להקשיב לג'ק. ממתי אנשים הפכו לכאלה חסרי משמעת? החייל שהחליץ לרוץ למרות שג'ק אמר לו שלא לעשות את זה. החייל השני שיצא להציל אותו למרות הוראה מפורשת מג'ק לא לעשות את זה. וזה אחרי השוטרים שנכנסו למלון שבו שהה טארין למרות שג'ק ביקש שיחכו לו. מה נסגר עם כולם שם?? בריאן הייסטינגס מלך - אהבתי את זה שהוא הגן על קלואי. וגם אהבתי את קלואי בסגנון ג'ק - מאיימת על היינם שיעוף לה מהפרצוף כי היא יודעת יותר טוב. ומסתבר שהיא יודעת. אין על קלואי אובריאן!! ציטוט הפרק - בריאן להיינם: "לך תראה אם מיס אובריאן צריכה עזרה. ותהיה מנומס הפעם."

poland1

New member
הביקורת שלך מעולה, אבל דווקא יש מספר אפשרויות

לציטוט הפרק. 1. שקלואי אמרה להייסטינגס: "אני דווקא ממש לא אוהבת אקדחים" 2. שקלואי אמרה למהנדס היינם שהיא בטוחה שמחוץ לעבודה הוא ממש בסדר ויש לו טבעת נישואין.. משהו כזה. 3. שקלואי אמרה "אגומניאק" 4. שקלואי אמרה להייסטינגס: "אני לא טובה בקבלת תשבוחות" 5. שקלואי אמרה לדנה: "ייתכן שיש דרך להתחבר להפעיל חלק מהמערכות. דנה : באמת ? איך ? קלואי : עוד לא גיליתי ואני גם לא אגלה אם תמשיכי לדבר איתי" קלואי פשוט הצחיקה אותי לאורך כל הפרק! אפילו שהיא איימה על היינם ושותפיו עם אקדח

דנה1982

New member
קלואי מלכת עולם

אני חושבת שהסיבה העיקרית שכל כך אוהבים אותה ושגם הכותבים לא ממהרים להרוג אותה, היא שהיא האתנחתא הקומית של הסדרה הזאת. בלי קלואי הכל היה הרבה יותר כבד. הייתה תקופה שהיא הייתה קצת פחות מצחיקה (בעונה 7) אבל הם החזירו אותה לחיים ובפרק 13 זה היה השיא. רצף של יציאות מצחיקות אחת אחרי השניה והשיא זה סצנת האקדח. הדבר הראשון שחשבתי עליו היה על הסצנה מעונה 4 או 5 כשהיא נסעה עם ג'ק לבית של חשוד וכשהוא ניסה לברוח היא הוציאה את הרובה וירתה על אוטומט. אתמול, כמו באותו הפרק, כמעט עשיתי פיפי מרוב צחוק. אין על קלואי אובריאן!!!!

poland1

New member
אין ספק, היא מלכה!

ואוי ואבוי אם יהרגו לנו אותה! את קולטת שחשבתי שהפרק יסתיים בהתחשמות של קלואי/פיצוץ ה-CTU?!? אם זה היה קורה, גם אני לא הייתי ממשיך לחיות
כשהיה את הפיצוץ מאחד השרתים, הייתי בטוח שהולך לקרות משהו, בגלל שהייתה מנגינה ברקע שמבשרת על איזה פיצוץ. אני כל כך שמח שהיא שלמה ובריאה! אבל עדיין עצבני מכך שדנה חפרפרת
פושעת תמיד נשארת פושעת..

poland1

New member
../images/Emo41.gifביקורתי על פרק 13 של העונה השמינית

אז.. אחרי שראיתי את הפרק פעמיים אני מסוגל לרשום עליו ביקורת מלאה.
מוכנים?
לא?
איזה מאכזבים.. אבל.. מה איכפת לי? בכל זאת ארשום
הייתי בטוח ששוב יביאו אנשים שישתלטו על ה-CTU ויעצבנו את כולנו, אבל בסופו של דבר הם הביאו רק מהנדס *"אגומניאק"* עם כמה מהאנשים "הטובים ביותר" שלו.. ממש אהבתי את קלואי הפרק.. איך שהיא הייתה נחושה בהשגת המטרה וכל זה רק כדי להציל את ג'ק.. אין על קלואי! איך שהיא התקשרה לרנה שתציל את ג'ק ורנה ישר רצתה לעזור! אחחחח רנה חזרה אלינו וגם בפרק הבא (לפי הפרומו) היא תהיה איתנו.. אם היא תהיה כמו בעונה השביעית זה יהיה מ-ע-ו-ל-ה ואסלח לתסריטאים על זה שעד פרק 13 היא הייתה מתוסבכת, שברירית ומעצבנת כל כך. כשדנה הלכה לקצין המבחן ואמרה לו שהכל נשרף הייתה לי הרגשה שהוא לא מאמין לה, אבל כשהוא אמר שהוא הולך הייתה לי הרגשה חזקה שהוא סוף , סוף הולך (אהבתי את דנה) ודנה תוכל לחזור לעצמה ולספק לנו את הסחורה כמו בתחילת העונה כשהסיפור סגור (עד שהוא יצוץ כמובן בפרקים הבאים).. הקטע שבו הטרוריסטים קלטו מכונית נכנסת לאזור שלהם היה מנחמד מאוד! איך שהם נלחצו והכל. .. איזה טרוריסטים מתוחכמים יש היום! משבשים להם את הקו? פששש.. יפה! אבל יש משהו שהציק לי- תוך שניות ג'ק ידע שהם משבשים את הקווים.. קצת לא הגיוני לי שהוא עלה על זה במהירות כזאת! לא אהבתי את הקטע שבו נתקע להם האוטו.. בגלל מכה קטנה אוטו משוריין מושבת?, אמנם הקטע הזה נתן לנו יותר אקשן! ויותר מזה- איך לעזאזל טארין זיהה את ג'ק תוך שניה בתנאים האלה? אהבתי את הרעיון המבריק של ג'ק שאומר לקחת את הפאנלים המוגנים של הרכב וללכת לאט, לאט כדי להצליח להגיע לטלפון.. הסוכן שטח שציפצף על ההוראות של ג'ק עיצבן אותי! אפילו אם המגן לא הולך להחזיק, זה לא אומר שהוא צריך לרוץ.. הוא מסכן את כולם.. לפחות מאחורי המגן היה עוד סיכוי שלא יפגעו בו!.. ריחמתי עליו בקטע שהטרוריסטים החלו לירות בו לאט, לאט וידעתי שלא צריך להשאיר אותו שם בשטח לבד, אבל ברגע שצלפים מכתרים את האזור מכל כיוון אסור לצאת אליו ולסכן את עצמך ואת המבצע! אווואן בקטע הזה שילם בחייו.. ריחמתי עליו, אבל ככה זה שמפרים הוראות של ג'ק! כמעט חטפתי התקף לב שג'ק יצא לשטח לבד, כדי שקול יגיע לטלפון.. ועמדתי לחטוף סל-מונ-לה (כמו שרפי גינת אומר) כשהוא חטף יריות! הייתי בטוח שרנה תפרוץ לשם באיזשהו שלב ותשתלט על העניינים, אבל הם מתחו את זה עד הסוף וזה היה מורט עצבים! אוי.. ושהוא כיוון את הצלף לראש של ג'ק בכלל עמדתי לחטוף משהו לא מוגדר באופן מיידי.. אם הוא היה יורה לו בראש- אין מצב שג'ק היה ממשיך לחיות. נחזור לקלואי.. איך שהיא פרצה לחדר ואיימה על היינם באקדח.. זה היה יפה מאוד, אבל היא לא הייתה משתמשת בזה גם אם הוא לא היה עוזב את החדר.. הוא מהנדס ולכן הוא שיקשק כל כך.. (איך הוא אמר להייסטינגס? {בערך} "מאיפה אתה מביא את האנשים האלה?"
) הייתי בטוח שכשפרצו לחדר יעצרו אותה, מכיוון שהייסטינגס מתחילת העונה קיבל מלא החלטות שגויות, אך בגלל שקלואי כל כך הוכיחה את עצמה בשעות האחרונות הוא עמד לצידה. כל הכבוד לו! ממש שמחתי! דנה יצאה ממש כלבה.. אבל בסוף גם הבנו למה היא לא תמכה בקלואי לאורך כל הדרך! קלואי ענתה לה כהוגן כמו שרק היא יודעת לענות! בסופו של דבר.. ברגע שקלואי אמרה להייסטינגס שהיא מתחברת לקו המרכזי הייתי בלחץ מטורף.. חשבתי שהיא תמות וככה יגמר הפרק.. או יותר גרוע.. שגם ה-CTU יעלה באש.. כשהיא התחילה לחבר והיה פיצוץ קטן מאחד הלוחות/שרתים נבהלתי כל כך.. חשבתי שקלואי הלכה ושזה הולך להרוס לי יום שלם.. בסופו של דבר היא יצאה מלכה והייסטינגס גם יצא מלך! העמיד את היינם ה"אגומניאק" במקומו! (תמיד שיש מנהל חדש ב-CTU הוא עושה שגיאות ויוצא טיפש, אבל לקראת אמצע העונה הוא הופך למלך, לא?) מאוד שמחתי שהם חזרו לפעולה וסוף, סוף נוכל להנות שוב מהטכנולוגיה של ה-CTU, שהייתה חסרה לי מאוד אם הם לא היו חוזרים לפעולה ו... הסוף! לא העלתי בדעתי שדנה תהרוג את קצין המבחן, פריידי.. חשבתי שהיא תאיים עליו או משהו או סתם תעזוב אותו (היא הרי אמרה לקול שהיא מוסרת לו את הפרטים מהמצלמה של מחסן הראיות ושהכל נגמר), אבל בשניה שהוא אמר שהוא ידפוק אותה ידעתי שהיא לא תעבור על זה בשתיקה.. היא פשוט הפילה אותו וחנקה אותו באכזריות.. מצד אחד שמחתי כי ממש לא סבלתי אותו (הוא היה חופר ומעיק) והקטע הזה יכול לתרום להמשך העלילה (בכל זאת.. גופה מוחבאת ב-CTU).. מצד שני הגדרתי אותה כפסיכופטית... כשהיא לקחה את הפלאפון וחייגה, הייתי בטוח שהיא מתקשרת לקול וכל מה שעבר לי בראש זה כמה היא סתומה שהיא מספרת לו את זה, אבל אז.. "זו אני. סי.טי.יו חזרו לעבוד".. ואני.. בהלם טוטאלי.. לא מבין למי היא התקשרה ומה הולך כאן עד ש.. מראים את הטרוריסט הרשע.. אוף! אהבתי את הדמות הזו כטובה.. נותרתי בהלם.. קמתי מהספה לכיוון הטלוויזיה והתיישבתי על השולחן, קרוב לטלוויזיה, כמו מטורף כשאני פותח עיניים ושם יד על הפה
זה לא היה צפוי בשיט וזה הפתיע אותי כל כך! בניגוד ל- "טיי 1", אני ממש, אבל ממש אהבתי את הסוף, ולדעתי הוא היה מפתיע מאוד ויותר מזה- הוא מה שהפך את הפרק הזה לגדול כל כך! זהו טוויסט אמיתי שישנה את העלילה. אחרי הסוף, כבר ממש לא שמחתי שקלואי החזירה את ה-CTU לפעולה.. הייתי מעדיף שדנה הייתה אוכלת אותה יותר. כלבה. עוד משהו לגבי דנה- אם היא חפרפרת אז היא לא יכלה לבקש מהטרוריסטים שיורידו ממנה את קווין וחברו? למה היא סיכנה את עצמה? למה היא בכלל העלתה בדעתה לספר את זה לקול/להפיל את עצמה? למה היא הסכימה לשדוד איתם את מחסן הראיות? איך הטרוריסטים הסכימו לזה? זה יכול לסכן להם את כל המבצע!, קשה להם לטפל בעבריין חסר אונים שהשתחרר מהכלא? יכול להיות שהיא עצמאית ושהיא רק מקבלת כסף על העברת מידע (ככה שהיא לא ממש מכירה אותם, אלא רק מוסרת מידע)..? לגבי הנשיא חסן- זה היה מתבקש שהוא יתחיל לפקפק בתהליך השלום, אבל נחמד כל הזמן לראות איך שניה לפני שהוא מוותר דליה (הקול השפוי) מחזירה אותו למסלול וגורמת לו להישאר שפוי! והנשיאה טיילור לא נראתה במסך כבר 3 שעות ואני חייב להגיד שהפעם היא כבר כן חסרה לי.. הפרומו עודד אותי- היא חוזרת בפרק הבא ובגדול, כמו בעונה שעברה כ.. נסחטת! לסיום, הפרק הזה היה משובח בהתחלה ובאמצע, אבל בסוף הוא לא רק היה משובח.. הוא היה הרבה יותר מזה! 2 פרקים ברצף הם מצליחים להפתיע אותנו כל כך! העונה ממש צברה תאוצה ב-2 הפרקים האחרונים וכעת אפשר להגיד ש-24 חזרה לעצמה ב-200%, ולפעמים היא אפילו מתעלה על עצמה! אני מאוד מקווה שתהיה עוד עונה, אבל לא בשום רשת אחרת.. רק ב-FOX!

poland1

New member
כתבתי את הביקורת כמעט שעה ../images/Emo2.gif

לא הרגשתי את הזמן!

poland1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif יש לי עוד הערה חשובה:

אם לטרוריסטים יש חפרפרת ב-CTU.. למה הם ניסו להשבית אותם
אני לא מבין את זה! הרי עם דנה, החפרפרת, החיים שלהם היו יכולים להיות הרבה יותר קלים.. הם בעצם השביתו להם גם מקור חשוב שהיה יכול לסייע להם בכל דבר ודבר (יכול להיות שהיא סייעה בלי שידענו).. גם עם גלאי הנשק הגרעיני היא יכלה לעזור להם! זה כיף לחפש גם דברים לא הגיוניים/ לא טובים בסדרה, אבל אני, אישית, רק יכול לחלום שיהיו לי יכולות לכתיבת סדרה גאונית כמו זו.. הם פשוט משחקים אותה כל פעם מחדש, כבר 8 עונות! אנחנו צריכים לשמוח שבכלל יש סידרה כל כך גאונית שמספקת לנו את הסחורה.. בני אדם כותבים את הסדרה וזו גם סדרה עם זמן מוקצב .. כל דבר שקורה שם הוא דיי בדיוני.. הכל ב-24 שעות וחייבים להבין את זה.. אף אחד לא יכול לכתוב סדרה מושלמת בלי טעות אחת.. ולכן צריך לשוב ולהזכיר לכולם שהתסריטאים פשוט גאונים, וכל מילה נוספת מיותרת.

דנה1982

New member
כשאני חושבת על זה...

הבעיה היא לא למה הם משביתים את CTU אם יש להם שם חפרפרת (נראה לי זמן טוב להשבית את CTU כשג'ק ואורטיז בעקבותיהם והמוטות כבר אוטוטו במנהטן. השאלה היא למה הם היו צריכים את קיילה בשביל להשבית את CTU. אם יש להם חפרפרת בפנים, לא צריך להסתבך עם הבת של הנשיא, אפשר פשוט להשתמש בדנה. אבל מה שאותי הכי הכי מטריד זה מה יקרה עכשיו לקול. הרי דנה/ג'ני סיבכה אותו במוות של קווין והחבר שלו, אז מה יקרה עכשיו שדברים יתחילו לצוץ???

poland1

New member
דנה עדיין יכלה..

לעזור להם עם ג'ק ואורטיז.. היא יכלה לעשות משהו ככה שהם יאבדו אותם.. במקום זה הם העדיפו להסתכן יותר ולפוצץ פצצה אלקטרומגנטית ב-CTU. את יודעת כמה עבודה ותכנון צריך בשביל זה? ושלא נדבר על הסיכונים.. לא יותר פשוט להעזר בדנה? אני חושב שהסיבה שהם לא נתנו לדנה את המשימה היא שהם צריכים אותה כסמויה שם.. הם חושבים לטווח הארוך והיא היחידה שתציל אותם מתי שצריך.. הם העדיפו לא לסכן את החפרפרת בהחשפות. אין ספק שקול בבעיה חמורה.. אחרי שגילינו שהיא כלבה, אין ספק שהיא השתמשה בו והיא גם עלולה להפיל אותו כשיעלו עליה.. העונה יכולה להתפתח לעוד מלא כיוונים!

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif מחשבה יפה,

אבל כבר ראינו מקרים של שני חפרפרות ... באמת מוזר שהיו צריכים את קיילה להוביל משהו ל CTU כשיש להם את דנה. ככה זה כשחושבים בשביל לעשות טוויסטים ופחות בליין הגיוני.

למעלה