8X13

דנה1982

New member
תגובה לביקורת (הטובה) ../images/Emo58.gif

אני מפחדת להגיד ש24 חזרה לעצמה לגמרי, כי אני מפחדת לעשות מנחוס.. אני מחכה לראות איך העונה תתפתח, מה יעשו עם הסיפור של דנה עכשיו ואם יש תקווה לדמות של רנה (בפרק האחרון היה נראה שכן). אבל כן, זה היה פרק משובח, מפתיע, עם המון רגעים מצוינים (אפילו אצל דמויות כמו חסן ודליה).

poland1

New member
לפי הפרומו נראה ש..

יש תקווה ענקית לדמות של רנה... יש למה לצפות. אם תראי את הפרומו לפרק הבא תראי שהוא גם הולך להיות מצויין (פרסמתי אותו בשרשור נפרד כאן). אני דווקא אהבתי את העונה מאז שהיא התחילה.. היו כמה דברים מעצבנים, אבל הם ניסו לעשות משהו קצת שונה בהתחלה שאנחנו לא רגילים אליו.. הם עשו את זה טוב וזה בנה את מה שהיה ב-2 הפרקים האחרונים ואת מה שהולך להיות בהמשך.. אני מחכה להמשך בקוצר רוח.. יאללה שיגיע כבר הפרק הכפול!

טיי 1

New member
../images/Emo45.gif טוב,

ראיתי את הביקורת רק עכשיו, בעצם עשית סיכום של כל הנקודות פה בצורה באמת מקיפה. מסכים עם הרוב. חלק זה הסכמות שאתה מסכים איתי :) אני גם הערכתי מאוד את המקוריות של הרעיון של להשתמש בשילדה של האוטו כמגן אנושי. זהו . סיכום יפה.

Y. Welis

New member
שיפורים בדרך - למרות הכל

יש לציין שהפרק הזה היה הראשון שהיה עשוי כמו שצריך - והזכיר עונות טובות: גם אקשן טוב (חזרה לשיטת הפאלאנקס של היוונים, עם המגינים שמוחזקים יחד... רק המישמעת חסרה להם), גם קלואי במיטבה, וגם הפתעה בסוף - לא הכי משכנעת (מה הפריע לה לכסח לחבר ההוא שלה את הפרצוף בדירה שלה בפרק 3?), אבל השילוב של הכל עשה טוב. גם אם נניח שזה יתכן (ולהזכירכם שלפי ההגיון של התסריט, הטרוריסטים החליטו על השימוש במוטות בניו יורק *רק אחרי* שהנשיא הגיב ופשט על אנשיהם ב-IRK, כך שלא היה לשלומי קוריאט שלהם זמן להזהיר את דיינה בעניין, או בכלל את עוזריו המקצועיים שפתאום מוכנים יש מאין לסייע), אז זה בכל זאת קלוש... אם כבר, רנה היתה צריכה להיות הבוגדת. זה היה באמת מעניין יותר. צריך נינה מאיירס חדשה, ודיינה לא נכנסת לנעליה בכלל. אבל נראה לי שרוצים להוציא את ג'ק טוב יותר הפעם, בסוג של 'מענק פרישה'. דווקא הצטערתי שלא היה יותר שימוש ב-NSA, הסוכנות הענקית לביון, שאיש כמעט לא יודע מה בדיוק היא עושה (למרות שיש לה תקציב גדול יותר משל סוכנויות אחרות). היה מעניין לראות אותם משתלבים בעניין ('אין לנו לוויינים על ניו יורק' -בטח), עם מגע אפלולי וסודי בכל פינה (מדים שחורים יותר יתאימו להם). מעריך שזה עדיין לא סוף העניין, ואורטיז ימלא תפקיד משמעותי בהמשך - אולי כשיתעמת בעצמו עם דיינה.

Y. Welis

New member
ואגב ההיסטינגס השתפר מאוד

גם הדמות שלו, וגם השחקן (מיקלטי וויליאמסון - לא מוכר אבל מבטיח), שמתחיל ללכת עם גיבנת קטנה (פעם היו אומרים 'לומבגו'), שדווקא מוסיפה לו אופי.

poland1

New member
שלומי קוריאט? ../images/Emo6.gif לא חשבתי על זה- ענק! ../images/Emo152.gif

דנה1982

New member
גדול!!!!

לא חשבתי על זה, אבל וואלה דומה לשלומי קוריאט!! אדיר!! אני מסכימה שהסיפור של דנה לא הכי הכי אמין, אבל אני מניחה שזה קצת סינדרום נינה בעונה הראשונה - כל כך רצו להפתיע אותנו, שהתעלמו מכל מיני רגעים בדרך שלא מתיישבים עם התוצאה סופית. גם אצל נינה לא היה שום סימן או הסבר הגיוני והרבה דברים לא התיישבו... מאז הפסקתי לחפש הגיון ופשוט להנות מהמוח הקרימינלי של הכותבים. החיים הרבה יותר קלים, תאמין לי

למעלה