7x17

אני אגיד לך מה הבעיה!

כולנו יודעים על הבעיה של לינט ושל פליטסי בכלל - שאין לה חזה מרשים.. אז הסצינות סקס האלה פחות מתאימים לה.. ונראה שהיא מרגישה עם זה לא בנוח. זאת הסיבה שזה מרגיש מביך לחלק מהצופים. וגבי היא ליגה אחרת לגמרי!
היא כוסית על! וגוף פצצה! יואו איך דיברתי כמו פקאצה
ויותר סקסי לראות אותה מ תפשטת מאשר את העקרות המזדקנות שיש לנו בליין. וסליחה עדיושקה! את חייבת להסכיםםם זה לא יעזור לךךך שלסוזן יש גוף יותר סקסי משל לינט! הוווואוו דירר אייב סד איטט!!!
זהו זה הסוף שלי בפורום. הפרצוף של סוזן הוא ביג טורן אוף - אבל הגוף משהו אחר! יש לה ציציםםם מדהימים וגוף מעולה!

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifהיטבת

לנסח את זה. עם כל הפמיניסטיות שזורמת בדמי (וזורמת), לינט פשוט משמעותית פחות מושכת מיתר הבנות. יתכן וזה בגלל הסיבה שאתה ציינת (חוסר נוחות שלה על הסט) אבל אני הרגשתי לא נעים בסצינה הזו.

snavgm

New member
גם אני הרגשתי אי נוחות עם הסצינה

של לינט-= הרצתי קדימה אפילו, מרוב אי נוחות. ולא ממש הבנתי למה- אבל היא הייתה םצינה ממש מיוותרת ומביכה הנימוקים שהעלתם מסבירים חלק מהתחושה שלי אולי..

adii1201

New member
זה מסיבה אחת בלבד!

הסיבה שאני אמרתי קודם: שאתם כל כך רגילים שמפשיטים את כל הבנות לאורך כל הסדרה הזו, אז כשפתאום מתחילים לעשות את זה עם לינט שהיא דוגמת האמא המובהקת, פתאום זה לא נוח! תראו סדרות ישנות של פליסיטי, היא משדרת סקסיות עם הדמות שלה והכל, אז למה שם זה בסדר????

snavgm

New member
זה לא בגלל פליסטי

שהיא פחות סקסית מהבנות האחרות. היא יפה וסקסית- זה לא העינין בכלל בעיני (למעט אזור החזה..שם המצב שלה לא משהו..קטן מצומק ולא סקסי בעליל..) היו קטעי סקס של סוזן או גבי שהיא מרגשים. שתיהן מאד סקסיות. לגבי לינט טברי- תוי בסצינה. זוכרת את ברי מפתה את אורסון על כסא הגלגלים בהנחיית רובין החשפנית..? היה מביך עד קורע! הסצינה הספציפית הזו הייתה מטופשת, חסרת הגיון וטעם מנמיכה את הדמות של לינט- כאישה חזקה ופמניסטית (לאו דווקא כאמא!) שיורדת לרמה של סקס להשיג דברים. סתמי. מביך מיותר. אני הרצתי קדימה. אגב- שתראי שזה לא אנטי לינט- בסצינות של לינט חולת הסרטן שמתחפשת עם הפיאות- בעונה 5- היו לה החלה סצינות סקסיות שאף אחד לא התלונן.. כאן זה היה מביך.

adii1201

New member
איזה סצנות סקס של סוזן או של גבי היו מרגשות?

הפעם שבסוזן ננעלה ערומה מחוץ לבית שלה הייתה מרגשת?! או כל מיליון הפעמים שגבי הייתה בתחתונים וחזייה סתם? שום סצנת סקס לא הייתה מרגשת, זה לא אמור להיות מרגש. וטרי האטצ'ר ממש אבל ממש לא סקסית. אני באמת לא מצליחה להבין מה אתם מוצאים בה. אווה מדהימה, וסקסית בטירוף, אין ויכוח. גם ניקולט שרידן סקסית. גם וונסה וויליאמס סקסית. טרי האטצ'ר? זקנה ומכוערת, זה הכל. הגוף שלה לא פרופורציונאלי, היא ממש מכוערת, וגם הציצים שלה שאולי היו יכולים להיות מה שעושה אותה סקסית הם לא שלה בכלל, וגם הם לא מעוצבים יפה. כן, וברי מפתה את אורסון במשרד שלו, כשהיא מתפשטת לגמרי? זה לא היה מביך, או לפחות אף אחד לא טען ככה. גם לא הסצנה שבה ברי באה למלון של רקס עם תחתונים וחזייה אדומים. העניין עם לינט זה בדיוק מה שאת אומרת שכביכול לא "יאה" לה להשתמש בסקס כדי להשיג דברים, אבל סליחה, כל אישה מתישהו, בכל שלב בחיים שלה משתמשת בסקס. ולינט היא לא פמיניסיטית מובהקת, אגב. פמיניסיטית מובהקת מתאפיינת קודם כל בזה שהיא לא מורידה שערות
אז גם היא מודעת ליכולות שלה ואם היא רוצה להשיג משהו, וזה מסתדר נהדר עם לינט, היא תעשה כל מה שהיא יכולה, גם לפנות לסקס, או במקרה הזה לשלילת סקס
וזה ממש אנטי לינט, יודעת למה? כי מה שאת מתארת, בעונה 4 עם הסרטן והפאות, לינט לא הורידה אפילו חולצה. היא הייתה לבושה כל הסצנות האלה, אז ברור שזהלא יהיה מביך. הטענה שלי כאן היא שאתם כל כך רגילים לראות את כל הנשים האחרות מתפשטות, ולא הן לא בהכרח הרבה יותר סקסיות מפליסיטי (טרי לא מתקרבת לקרסוליים שלה, זה לא יעזור לכם!) ופתאום כשפליסיטי עושה את זה, למרות שהיא בגיל שלהן (חוץ מאווה, אבל שוב היא לא נחשבת כי היא לא בליגה של אף אחת מהנשים שם, לא בגיל ולא במראה) אז זה לא טוב וזה מביך אתכם. אתם צריכים לדעתי לצאת מהריבוע שמארק הכניס אתכם אליו. לינט היא אמנם האמא, אבל הילדים שלה התבגרו, גם היא עושה סקס, וכן, הפלא ופלא גם היא מתפשטת. ואין בזה שום דבר רע. ממש כלום. היא חתיכה, היא מהממת, יש לה גוף פצצה, וציצים קטנים. מה לעשות
אבל היא יודעת להשתמש בגוף שלה והיא סקסית אש גם כשהיא לבושה. אתם מקובעים על זה שזה מביך כי הדמות שלה כביכול מייצגת משהו שזה אמור להיות מביך. זה לא מביך, אני נהנתי. ולא רק אני

פמינסטית מובהקת מתאפיינת בזה שהיא לא מורידה

שערות? זה היה בצחוק, נכון? בבקשה תגידי לי שסתם צחקת. סוזן ננעלת עירומה - מביך ברמה של "למה הסדרה צריכה לרדת לרמה נמוכה כזו? בשביל רייטינג?" ברי - רקס: לא היה מביך כי היא ניסתה להציל את הנישואים שלה, לא לשלוט במישהו כמו בובה. אורסון - גם לא. לא איכפת לי מזה שלינט מתפשטת. מצידי שתזדיין כל היום עם הבעל המפגר שלה עד שהם יתפגרו - איכפת לי מה המניעים שלה כשהיא עושה את זה. ותמיד-תמיד-תמיד לינט משתמשת בנשק הסקס למטרות שלה. אז זה עצוב, ומאכזב, ושטחי ובעיקר הופך את הדמות שלה לשטחית ומעצבנת כמו כל שאר הדמויות בסדרה. וזה שאת אוהבת אותה וסוגדת לה זה נחמד, אבל לפתח פה שיחה שלמה על כמה שהיא מושלמת אבל עם ציצי קטן (שהוא, מתברר, השטן הנורא! פשוט ביזיון כל הציצי הקטן הזה) ועל כמה שכל הנשים משתמשות בסקס וזה בסדר - זה פשוט קצת מעציב אותי בתור בנאדם. זו דעתי. תגידו שאני מתנשאת, אבל ככה אני מרגישה.

adii1201

New member
לא, זה היה ברצינות

הסימן הראשון שאת מזהה מישהי שהיא פמיניסיטית, אבל באמת, זה שהיא לא מורידה שיערות. תשאלי אותה גם למה והיא תגיד לך שזה מנוגד לאמונות שלה שקר כלשהו... כבר נתקלתי במלא אבל מלא כאלה! זה לא נכון, לינט לא תמיד משתמשת בסקס כנשק שלה. אם זה היה נכון היו לנו סצנות סקס כל פרק ולא מספר פעמים שאני יכולה לספור אולי על שתי ידיים במשך סדרה של 7 עונות!

אוי ווי

אם את משליכה את כל דעותייך על כמה פמיניסטיות שעירות... נו, מילא. אין לי מה להוסיף.

adii1201

New member
אני לא משליכה את כל דעותיי על זה

אני רק בטענה, שהיא נכונה לרוב, שכשאת רואה אישה ברחוב שלא מורידה שערות, אם תשאלי אותה למה, בלי שתכירי אותה אפילו, רוב הסיכויים שהיא תגיד לך שהיא פמיניסטית. אני לא עושה הכללות, מאוד יכול להיות שיש לזה גם סיבות ותשובות אחרות לחלוטין, אבל בכל המקרים שאני נתקלתי, זה מה שזה היה

זה בדיוק העניין - למה בכלל להגיד את זה ככה?

מה הקשר? מה הקשר בין פמיניזם למחשבות על האם מישהי מושכת או לא?

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifהעיניין הוא

שכל ההסתכלות על נשים דבר ראשון כאובייקט מיני ואחר כך יתר הדברים לא נראית לי נכונה. זה הכל. אני יכול להגיד בכיף שמישהי נראית מעולה אבל אני אשתדל לא לשפוט אף אחד/אחת על פי זה.

אוקיי, ושוב

למה להשתמש במילה פמיניזם פה? כי נשים הן לא אובייקט מיני בעינייך אבל בכל זאת פליסטי פחות מושכת? אני לא מבינה את ההיגיון שלך ובטח שלא את הקשר לפמיניזם.

adii1201

New member
נכון

אבל א' גם לאווה וגם למרשה אין ציצים מי יודע מה יותר גדולים משל פליסיטי. יש להם יותר נוכחות, אני לא מתווכחת
אבל הם לא איזה פמלה אנדרסון! ב'! זה לא קשור בכלל!!!!!! היא סקסית וכוסית גם בלי הציצים הגדולים!!!! וג'!!!! אווה היא אמנם ליגה אחרת, ואם היא הייתה היחידה שהייתה ערומה בסדרה הזו, הייתי שותקת. אבל הוא מפשיט את כולן!!! והן לא כאלה כוסיות!!! אמג אני לא מאמינה שאמרת את זה על טרי!!! יש לה גוף מחריד!!!! יש לה רגליים בעובי של המקל בית שימוש שלי, הציצים שלה מזויפים לחלוטין ורואים את זה וזה ממש אבל ממש מגעיל, והיא כולה מקומטטת ומגעילה. זה ממש לא תענוג לראות אותה לא ערומה ולא חצי ערומה. הפרצוף שלה זה עינוי כשלעצמו, לא צריך גם את הגוף המחריד אש שלה! שיו אני לא מאמינה שאמרת שהיא יותר סקסית פליסיטי. אלוהים אדירים האישה מגעילה אותי ברמות שאי אפשר לתאר!!!

UHUstick

New member
|bone| Disagree!

Teri is fit, not beautiful, but fit! She has a really nice body and in my opinion her legs are fine. I think what was behind the decision of not showing Lynette naked (or half naked) is the fact that her body is just not good enough. Nothing to do with the image she has as an exhausted mum, nothing to do with her role on the show – she is not as fit as the others. Want prove for that? go on google and search for Felicity's pictures. How many pictures of her in bikini/really sexy outfit do you see? Now do the same for Teri… You are less likely to find felicity's sexy-pictures because (and as sad as it is…) she is less sexy than the others (Sorry for the english and for any language-related mistakes)

adii1201

New member
אתה תגרום לי להריץ טרי האטצ'ר בגוגל

בשביל להראות לך כמה מחריד היא נראית?? האישה הזו מזעזעת באיך שהיא נראית
לא, זה לא. פליסיטי לא הסכימה להתפשט!!! ואני פשוט לא מסכימה. אני מצטערת, אם זה היה נכון היא לא הייתה מדגמנת עירום מלא בכל כך הרבה מקרים! ושוב, אני חוזרת על זה: לא טרי ולא מרשה יותר מתאימות להתפשט מפליסיטי. אין להן כלום!!! מרשה לבנה כמו הקיר בבית שלי, והציצים שלה ממש לא גדולים. טרי מכוערת שאפשר למות, לכל אחת יש את הפאקים שלה, תודה לאל הן לא מושלמות. אז לפליסיטי יש ציצים קטנים, סואו? היא גבוהה, היא רזה, יש לה תחת מהמם
והבטן שלה
ויש לה רגליים מדהימות! כל מה שחסר לה זה הציצים, וציצים לא עושים אישה!!!! לא רוצה
אם תכריח אותי אני אעשה את זה, ואני אראה לך שגם לטרי כמעט אין תמונות, מה גם שהשמלות של פליסיטי תמיד אבל תמיד סקסיות בטירוף וחושפניות מאוד! היא הולכת לטקסים עם סטרפלס, ועם גב פתוח, ועם מחשוף כל כך עמוק מקדימה, אז אני לא מסכימה איתך. ולעניין בגדי ים, אהמ, היא הייתה בים, לפי התמונות, פעמיים בדיוק. ופליסיטי לא תלך עם בקיני בחיים, ככל הנראה (השערה שלי) בגלל שיש לה בעיות דימוי עצמי (היה לה אנורקסיה ובולמיה בילדותה) אבל זה לא אומר כלום. יש גם נשים שהולכות עם בקיני והן פרות ולא מודעות לעצמן, זה לא המדד. והנה: http://www.werpaparazzi.com/wp-content/gallery/see thru1/9fc3d_felicity-huffman-timothy-ok.jpg זה היה קמפיין שרצה לשחזר תמונות קיר משנת 1940, והם פנו לפליסיטי וביקשו ממנה להשתתף בזה. הם לא פנו לאף אחת אחרת, לפליסיטי! למה??? תראה איזה נשים נבחרו: http://www.babble.com/CS/blogs/fame...pin-ups-1940s-style-celebrities-get-sexy.aspx ושוב, גם אם תמצא יותר תמונות של טרי (וזה לא אומר כלום כי לי אצלי יש מלא תמונות שלא קיימות בכלל בגוגל) לא הופך את טרי לכוסית
כמו שאמרתי, יש אנשים שאין להם מראה בבית. היא אחת מהם

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פשששששששששש עדי איך את נלחמת בשבילה!!!!
ענק!!!
אין מה לעשות! פליסיטי יפהפיה בפנים - יש לה פנים מדהימות! אבל הגוף שלה ממוצע בהחלט ותואם את גילה! וזה לא יעזור לך!! את יודעת יפה מאוד שהיא נבוכה מכל העניין של ביצוע סצינות שכוללות עירום שלה או בכלל חזה עם חזיה כי עובדה שכשהיא שיחקה באותם פרקים עם הבוב-ג'וב היא נהתנה מכל רגע! נהיה לה בטחון עצמי עצום! ציצים גדולים אצל נשים זה כמו (ותסלחו לי כל הקטינים בפורום) זין גדול ועבה בשביל בנים! זה מקנה בטחון עצמי ונשיות או גבריות בהתאם!

למעלה