איזה סצנות סקס של סוזן או של גבי היו מרגשות?
הפעם שבסוזן ננעלה ערומה מחוץ לבית שלה הייתה מרגשת?! או כל מיליון הפעמים שגבי הייתה בתחתונים וחזייה סתם? שום סצנת סקס לא הייתה מרגשת, זה לא אמור להיות מרגש. וטרי האטצ'ר ממש אבל ממש לא סקסית. אני באמת לא מצליחה להבין מה אתם מוצאים בה. אווה מדהימה, וסקסית בטירוף, אין ויכוח. גם ניקולט שרידן סקסית. גם וונסה וויליאמס סקסית. טרי האטצ'ר? זקנה ומכוערת, זה הכל. הגוף שלה לא פרופורציונאלי, היא ממש מכוערת, וגם הציצים שלה שאולי היו יכולים להיות מה שעושה אותה סקסית הם לא שלה בכלל, וגם הם לא מעוצבים יפה. כן, וברי מפתה את אורסון במשרד שלו, כשהיא מתפשטת לגמרי? זה לא היה מביך, או לפחות אף אחד לא טען ככה. גם לא הסצנה שבה ברי באה למלון של רקס עם תחתונים וחזייה אדומים. העניין עם לינט זה בדיוק מה שאת אומרת שכביכול לא "יאה" לה להשתמש בסקס כדי להשיג דברים, אבל סליחה, כל אישה מתישהו, בכל שלב בחיים שלה משתמשת בסקס. ולינט היא לא פמיניסיטית מובהקת, אגב. פמיניסיטית מובהקת מתאפיינת קודם כל בזה שהיא לא מורידה שערות
אז גם היא מודעת ליכולות שלה ואם היא רוצה להשיג משהו, וזה מסתדר נהדר עם לינט, היא תעשה כל מה שהיא יכולה, גם לפנות לסקס, או במקרה הזה לשלילת סקס
וזה ממש אנטי לינט, יודעת למה? כי מה שאת מתארת, בעונה 4 עם הסרטן והפאות, לינט לא הורידה אפילו חולצה. היא הייתה לבושה כל הסצנות האלה, אז ברור שזהלא יהיה מביך. הטענה שלי כאן היא שאתם כל כך רגילים לראות את כל הנשים האחרות מתפשטות, ולא הן לא בהכרח הרבה יותר סקסיות מפליסיטי (טרי לא מתקרבת לקרסוליים שלה, זה לא יעזור לכם!) ופתאום כשפליסיטי עושה את זה, למרות שהיא בגיל שלהן (חוץ מאווה, אבל שוב היא לא נחשבת כי היא לא בליגה של אף אחת מהנשים שם, לא בגיל ולא במראה) אז זה לא טוב וזה מביך אתכם. אתם צריכים לדעתי לצאת מהריבוע שמארק הכניס אתכם אליו. לינט היא אמנם האמא, אבל הילדים שלה התבגרו, גם היא עושה סקס, וכן, הפלא ופלא גם היא מתפשטת. ואין בזה שום דבר רע. ממש כלום. היא חתיכה, היא מהממת, יש לה גוף פצצה, וציצים קטנים. מה לעשות
אבל היא יודעת להשתמש בגוף שלה והיא סקסית אש גם כשהיא לבושה. אתם מקובעים על זה שזה מביך כי הדמות שלה כביכול מייצגת משהו שזה אמור להיות מביך. זה לא מביך, אני נהנתי. ולא רק אני