7x17

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifמוצג א'

(לא יהיה מוצג ב' כי אין לי דרך להביא אותו. תצטרכו לסמוך עלי...)

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifאיך

איך זה ספויילר? בעצם... אם לינט וטום הצליחו לרגע להיות לא מרירים ולהנות זה אכן ספויילר...

adii1201

New member
כי זה סקרין שוט מהפרק../images/Emo3.gif

בגלל זה זה "סוג של"

../images/Emo58.gif

איזה פוסט יפה
אתה כותב בצורה יפה ומהנה! מסכים עם הכל אין לי מה להוסיף! ובגלל אני לאדע איך שכחתי מהכוסון ילדון הזה שהציע לטום עבודה
הוא ממש נראה כמו גולש מהווואי

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifאוווו

תודה
. באמת שבשניות הראשונות כשהם חזרו מהגולף הייתי בטוח שהוא הקאדי של קרלוס!

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifצודקת, סליחה, טעות

לא התכוונתי, שחכתי, פרח מזכרוני, לא עלה על דעתי, לא הייתי מודע, לא שמתי לב.

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif פול האוס...

קודם כל - לדעתי הפרק לא היה איכותי בכלל. הוא היה בסדר . (אבל רציתי להגיב על משהו אחר) פול ופלישיה - אני מסכים איתך שהדמות של פול היא דמות "טובה". במובן הזה - קודם כל יש בה אנושיות שפחות ראינו בדמויות הנבלים עד עכשיו (אגב, לדעתי דייב היה נבל מעולה. ואנג'י בעונה הקודמת, אם כי היא הייתה פחות מהדמויות ה"רעות") עד כדי כך, שברגעים מסויימים העונה, ממש הבנתי את מניעיו, וחמלתי עליו (הרבה יותר ממה שחמלתי על ארבע הדמויות הראשיות) , עד שהייתי צריך להזכיר לעצמי שלא משנה כמה אנושי הוא נראה, רובץ עליו פשע שאי אפשר להתעלם ממנו -הוא רצח במו ידיו מישהי, חטא שיהיה קשה להתעלם ממנו , לא משנה מה. יש פה "בעייה" - הדמות של פול היא יחסית סימפטית, דמות שכמהה לאהבה, וברגעים שהיה עם בת' וגילה על בגידתה, כמעט ריחמנו עליו, שעד שהכניס עוד בן אדם לחייו - גם אותו אדם "בוגד" בו לכאורה. ולמה אני רושם את זה כל זה, כי יש לי הרגשה, שכמו במקרה אורסון , גם מארק צ'רי נסחב על הגל הזה של תגובת הקהל לדמות, הוא הרגש שיוצא ממנה בתסריט, והולך עם הדמות - והוא הולך להפוך אותו מדמות הנבל של העונה, הקריפי גיא, לדמות כזו שעוד נחמול עליה.. נתחיל להתרגש בשבילה... ככה שבסוף ייווצר מצב - שאם פלישיה תצליח להגיע לפול , ולהרוג אותו בצורה כלשהי - אנחנו נצטער לראות את זה קורה . מין טוויסט כזה שבסוף העונה נצטער לראות את הנבל בא על עונשו. בכלל אני אוהב סיפורים דינמיים, שמקבלים צורה עם שינוי הדמות. לגבי הסיפור של ברי ואנדרו - פרק 17 של הסידרה , מתחיל את השליש האחרון של העונה , וזה מתבטא גם בהנחת בסיס לעלילות חדשות, שרובם יסיים את העונה וייתן פתח לעונה הבאה. ככה היה , למשל, בעונה הקודמת עם הבן האובד של ברי. הוא הגיע בפרק 17 , ולמרות שנוספה דמות חדשה מסתורית, הפרק היה די משמים...אבל היווה כר לכל העלילות שתגענה הלאה. הסיפור עם אנדרו וברי - לדעתי היה משמים (למרות ההתרגשות שכרוכה בכל החזרת דמות שלא ראינו הרבה פרקים) , בזבוז של חזרתו של אנדרו (למרות שכל מי שקורא את המש"שים) מבין שכל הסיפור הזה מוביל למטרה מסויימת אחת שתתגלה בפרקים הבאים - ובכל זאת - הפרק כשלעצמו היה מיותר , פרט לרעיון הנחמד - להעביר גם לאנדרו את "גן האלכוהוליזם". כנ"ל לגבי הדמות של הבחור שהציע לטום עבודה - העלילה הייתה סתמית, לא מעניינת - הפרק הוגש בינוני מינוס , אבל המטרה ברורה - לתת לטום עבודה חדש - ולרענן את כל מארז טום-לינט בסביבת קונפליקטים חדשה רנה וגבי - הסיפור היה מיותר. כן, כן, גם אבי התעלל בי בילדותי, לכן אני כותב היום ביקורות מרירות בפורומים אינטרנטיים. כמה פסיכולוגים של תחילת המאה העשרים מצידי . (כן היו שנינויות, כן היה נחמד לראות ידידות מחממת לב במקום יריבות כל הזמן .שלא תגידו שהלב שלי קר) ומישהו שם לב שבדקה 40:57 הקריינות לא השתלבה בעיתוי מדוייק עם הלחן (כמו שהיה מבוצע עד עכשיו ברגישות רבה דווקא) ? אולי בגלל זה לא נפלתי מהפרק

forglemmigej

New member
סוסוף חשבתי שמרק שכח אותנו../images/Emo58.gif

היום היה הרבה אקשן וסגירת קצוות . הקטע עם פול וסוזי היה צפוי אבל אחרי שהוא נפגש עם פלישיה הוא הבין שהגיע הזמן לקלוז'ר. החיבוק עם סוזן היה מיותר בן אדם לא משתנה מהיום למחר ואיפה זאק בכל הסיפור. ברי והבן שלה היו מעולים ,אני מאד אוהבת את השחקן שמשחק את הבן שלה ויש בינהם כימיה נהדרת יותר טובה מכל הגברים שהיו בחייה. טום את לינט סיפור מבוזבז וצפוי וחבל כי הם שחקנים מעולים . גבי ורנה ככה לא נפלתי. באופן כללי ציפEתי ליותר אחרי הפסקה כזו ארוכה .

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif היה פרק מנומנם,

שהוא , לדעתי , מעין פתיחת החלק שמסיים את העונה... פרק 17 ברוב העונות היה כזה, שסוגר את העלילות שהחלו את העונה. . ונכנס לשליש האחרון של העונה.. בעונה הקודמת הביאו את הבן האובד של ברי.. גם בפרק חלש... אבל שהיה הכנה לסיפור שיתפתח... כנ"ל לגבי אנדרו - הוא הוחזר לתמונה , על מנת לפתח עלילה אחרת בהמשך. טום ולינט - הסיפור המשעמם כשלעצמו, בתכלס - כל זה היה כדי להבהיר שטום קיבל עבודה חדשה - שזה יהיה הבסיס סביבו יסובו שאר העלילות של הזוג עד סוף העונה (עדי זה לא מש"ש - זה מתבקש)... אבל הפרק היה סתם הכנת המצע לעתיד לבוא. באופן כללי, היה פרק בסדר . ממש לא משהו. אם כבר - לדעתי הפרק הקודם היה הרבה יותר מסעיר, עם סיום יותר דרמטי, עשוי טוב וסוגר סיפור. לראות עוד פעם את הנבל התורן מישיר מבט זומם לחדר ריק , ומגחך בקול מטאפורי "חכו חכו מה אני הולך לעשות עוד" - כבר לא עושה רושם על אף אחד. אגב, חדשות, זה לא עשה רושם על אף אחד עוד מעונה 2.

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifלא ממש

הם רק אומרים שיהיו פרקים שלא תרצה לפספס עד הסיזן פינאלי... השאלה האמיתית היא האם בכלל להאמין להם...

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif .. כמובן.. שוב יש פגרה של שבוע..

למרות שהבטיחו פרקים רצופים עד סוף העונה

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifהחל מהפרק הבא

שיהיה אחרי הפגרה הקרובה כל הפרקים צפויים להיות ברצף עד הסיזן פינאלי. זה לפחות מה שאני הבנתי מההבטחות...

טיי 1

New member
ההבטחות אחרי הפגרות של

3 השבועות הרצופים והמתישים , היו ש, לפחות, הובטח שאחרי 2 הפגרות הארוכות של העונה , כאשר עקרות תחזור - כל 7 הפרקים האחרונים ישודרו ברצף. מסתבר שזה לא קרה, ודרושה להם עוד הפסקה אחת. בשביל תוכנית שזקוקה לעמדת החייאה קבועה, לא הייתי נותן ללב הזה לפרפר יותר מדי זמן בין תוכנית לתוכנית. (ושלא יובן לא נכון ---- > "עקרות בית לנצח")

למעלה