7x17

snavgm

New member
../images/Emo58.gifאני דווקא לא נפלתי מהתלהבות מהפרק

בדר"כ אנחנו המאד בהתאמה.. מה קרה? לא יצאתי בכלל נהלבת מהפרק-סורי גייז. לינטום- עייפו אותי. כמה יריבו על הקריירה של טום..? {פיהוק} ממש הרצתי קדימה קטעים. ולינט המתכמנת את טום..נו.. היינו שם הרבה.. אפילו קטע הדיילת אויר היה שחוק והשאיר אותי אדישה. פיהוק! ברי ואנדרו- הוציאו לשניה את אנדרו ובעלו מהנפתלין בלי לתת להם עלילה משמעותית- מאכזב... ושוב בעיות השתיה... גבי ורנה- השיאירו אותי אדישה למרות הקטע סמי דרמתי על האמא של רנה. עשוי בינוני ומטה סוזן פול יאנג ופלישיה- הדבר היחיד שהיה מרענן ולא שחוק- [ההתאבדות של בת' והתהליך של פול ופלישיה או התהליך שנדמה של פלישיה.. היא טיפוס מצמרר. עדיין מפחידה אותי. לסיום- מי היה מאמין שאני ארגיש כך אני שתמיד נואמת על עונה 8+9 לדספרט ממש נותרתי אדישה- כאילו דה.

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifלאאאאאאאאאאאאא

אני בדרכים (כרגיל) ואני פשוט לא רואה איך אני אצליח לצפות בפרק היום!!! בלי ספוילרים בכותרת! פליזזזזזזזזזזזזזז

../images/Emo58.gif ../images/Emo178.gif 7X17

סוזן, פול, בת': אני מאוד מבינה את סוזן - זו כאפה רצינית לדעת שמישהי התאבדה בשביל לתת לך כלייה ובמיוחד כשאין ביניכן שום קשר. מאוד אהבתי את ההתנהלות, ואפילו מאוד אהבתי את הקטע שבו פול נשבר ובוכה (לא שאני מחבבת אותו חלילה, אבל בכל זאת יש לו כנראה סוג של אנושיות). פלישה: אהמ אהמ, מיותר? לא מעניין? לא איכפת לי? לינט וטום: טוב, לינט ממשיכה לעצבן אותי ושום דבר לא יעזור. זה כזה פתטי לנסות לשכנע את טום עם סקס, פשוט עליבות. חלאס כבר עם זה. אני מתחילה ממש להתבייש כבר בשביל הדמות שלה. נמאס לי כבר מכל הסטריאטופים שהיא מחייה - האישה שמנהלת לגבר התינוקי שלה את החיים, אשת הקריירה שהפכה לעקרת בית משועממת ומתוסכלת, האישה שמגישה הכל דרך שליטה בסקס ומניפולציות. וטום - ברור שאוטו הרבה יותר חשוב מחברות. ברור ברור ברור. מה אפשר לצפות מאדם שמוכן לא לנסות להציל אדם ממוות תמורת בצע כסף? (ע"ע בעלה של אמא של לינט). רנה: מלכה ללא ספק. אם רק היא לא הייתה נראית כמו חייזר, יכלתי באמת לאהוב אותה. גבי: אין לי יותר מידי מה לומר עליה בפרק הזה. ברי ואנדרו: אוקיי, בן שמתמודד עם אלכוהוליזם. יכול להיות מעניין. זהו, מקווה שזו העונה האחרונה וזהו.

את מעלה נקודה חשובה../images/Emo58.gif

על העניין סביב לינט וטום והג'וב החדש וההומור שמסביב השכיחו ממני את הסוגיה האמתית: מה יותר חשוב - חברות או כסף. אבל עם כל הכבוד, לינט, בלי קשר לנימופלציות ולדברים שהיא נאלצת לעשות כדי לעזור לבעלה הנער המתבגר בן ה50, די צודקת. קרלוס הוא בנאדם שכסף היה חשוב לו מהפרק הראשון של דספרט. הגרידיות והחומרניות היו שמות נרדפים עבורו. אוטו לא יותר חשוב מחברות. התקדמות בחיים כן. אני לא חושב שלינט וטום צריכים לחיות בתקציב מוגבל בעוד שקרלוס וגבי חיים חיי מותרות והעיקר - לשמור על החברות. אני חושב שהגיע הזמן שגם לינט וטום, אחרי שעברו תקופות כלכליות קשות לאורך כל הסדרה- יתחילו גם להנות מכסף! וזה לא אומר שלשם כך הם צריכים לוותר על חברות עם קרלוס וגבי. זה לא סותר ולא אמור לבוא במקום. זה לא בושה לרצות יותר, זה לא פשע לרצות להתקדם. וסליחה - אבל זה לא על חשבון חברות עם קרלוס. זה על חשבון העבודה בעסק של קרלוס. צריך לדעת לפעול במקרים האלה בדיפלומטיות ולהגיד - חבר חבר, תודה רבה על הכל - אני חייב להמשיך הלאה. מאני מייקס דה וורלד גואו ראונד

../images/Emo58.gif מסכימה איתך, אבל

אני לא חושבת שהאחד צריך לבוא במקום השני בכלל. ואני מסכימה איתך לחלוטין שחשוב להתקדם ולחיות חיים טובים! אני כן חושבת שיש דרכים להתמודד עם דברים בצורה נורמלית. לינט לרגע לא טרחה לסתום את הפה שלה ולשאול את טום ברוגע ובצורה ישירה: האם אתה מפחד שאם תאמר לקרלוס שאתה מפסיק לעבוד אצלו, תפסיקו להיות חברים? ואם כן - האם חברות כזו שווה בעינייך? לינט יודעת לעשות דברים רק בדרך שלה ואין לי טיפת כבוד או אמפתיה לאנשים כאלו. במקום דברים גרנדיוזיים אפשר פשוט לדבר... אבל מצד שני, מאיפה יהיו אז צחוקים זולים בסדרה? ובנוגע לעניין האוטו-חברות: טום זנח מהר מאוד את כל ערכי ה"אני לא נוטש חברים" ברגע שהביאו לו אוטו אדום ויפה. אז זה מקור האיכסה שלי עליו - ואני לא מאמינה שבשם החברות צריך לגדל 5 ילדים בצמצום, להפך, אם כבר :)

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif התאכזבתי מהשטות הזאת

של טום ברגע האמת, שכשהוא שם רגל על הגז...זה מה שחירפן את המנגנון שלו - וגרם לו לשנות את דעתו. ראבקק... נכון שעקרות היא לא מהסדרות העמוקות בעולם... אני ממריצי האג'נדה הזאת פה.. .אבל בכל זאת... היה עדיף שלא היה מראים לנו את זה בצורה הזאת. ונתתם לי כאן נקודה לחשוב עליה, שהסבירה את אי הנוחות שחשבתי בסיפור ולא ידעתי לשים עליה את האצבע - השימוש של לינט בסקס (ולא פעם ראשונה) להשיג את השפעתה על הגבר שלה... זה מאוד משטח את הדמויות של שניהם.. מילא כזה נעשה אצל גבי.. .שזה מין קטע קומי קבוע (ואפשר להתווכח האם מצחיק או לו) , לשחד את קרלוס בסקס) .. אבל אצל לינט - זה לא מתאים.

../images/Emo58.gif

ברור זה דבילי ברמות! אבל באמת מדספרט אי אפשר לצפות לדברים עמוקים.. ובכלל אני מסכים שכל הקטע של לינט סוחטת דברים מטום עם סקס זה ממש זול ודפוק - אבל כבר למדתי לא להחמיר יותר מידי וגם ללא לצפות ליותר מידי מהעונה הזאת.. בונגיד שכל מה שקיבלנו בפרק הזה - היה מתנה ענקית!

טיי 1

New member
יו, אני לא צריך לכתוב כשאני במצבים

תשושים ולא ראויים.. איזה עילגת יצאה ההודעה שלי. טייב נילסי , לל"ט ואני חושב בכל זאת שמארק צ'רי יכול לקחת ת'עצמו בידיים וליצור פרקים טובים זה לא יהיה עקרות של עונה ראשונה זה נכון (כל סידרה מאבדת את הקסם שלה) , אבל אם הוא יכתוב את הפרקים מאהבה.. ולא כשהראש שלו כבר רץ לפרוייקט הבא שבו הוא יתפרסם - זה רק יעשה טוב. זהו. עייפתי. מעניין אם אתה היית משתמש בסקס כדי להוציא מצ'ארמי דברים שאתה רוצה... אה.. בעצם... סקס זה מה שאתה רוצה (ותודה לדר קריין וכד')

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifספויילר מעלי!../images/Emo269.gif

טיי ספיילר את זה שנילס רוצה סקס מצ'ארמי...!

snavgm

New member
לגמרי מסכימה איתך..!!

ומארק יכול היה להתאמץ קצת יותר העונה עם כל הפגרות המתיייישות ולכתוב סטוריליין יותר מעמיק ופחות שחוק. וקבל לייק גדול על עיניין ה"להשיג דברים בסקס.". ועוד ללינט.. נו פרק משמים לא מקורי ומאכזב -כבר אמרתי?

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifאני כל כך שמח../images/Emo58.gif

על מה שכתבת לגבי לינט וסקס! איך שראיתי את זה, צפה בי תחושה של גועל. זה היה נחמד ללינט של עונות 1-4 וזה כבר די לא הולם אותה יותר!

adii1201

New member
לינט בעונות 1-4 לא הייתה עושה סקס!!

לא היינו רואים כלום!! היו איזכורים לזה ככה: בפרק 121, אח"כ בפרק 216 אח"כ ב- 312 ואז ב- 404 ז-ה-ו!!!

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifאם איך שזה נראה בפרק האחרון

טוב מאוד שלא ראינו כלום.
אולי עלית כאן על הסיבות לירידה בהנאה מהתוכנית החל מעונה 5- רואים את לינט מתערטלת...

adii1201

New member
תיזהר../images/Emo11.gif

היא כזו כוסית, איך אפשר לא להנות

adii1201

New member
סליחה?!../images/Emo2.gif

כשטרי הולכת ערומה או עושה סקס ביער או לא יודעת איפה זה לא מביך?! וכשמרשה עומדת בחזייה ותחתונים שלא משאירים מקום לדימיון זה לא מביך?!
וכשאווה מתפשטת לאורך כל הסדרה הזו זה לא מביך?!
פליסיטי נראית מצוין! זה ממש אבל ממש לא מביך בשבילה, זה לא צריך להיות גם. אני לא חושבת שהיא צריכה ללכת ערומה לחלוטין, אבל לאורך כל הסדרה הזו מארק צ'רי דאג להפשיט כמעט לחלוטין את כל אחת מהעקרות וכשהוא מפשיט את לינט פתאום זה נהיה מביך
היא נראית הרבה יותר טוב ממרשה ובטח ובטח שהרבה יותר טוב מטרי אז אין שום סיבה שזה יהיה מביך בשבילה

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo190.gif

למעלה