7x17

adii1201

New member
נראה לך שאני לא?../images/Emo11.gif

לא מסכימה!!!!!!!! לא מסכימה!!!!!!!!!! כלומר, מסכימה על זה שיש לה פנים מהממות
אבל הגוף שלה ממש אבל ממש לא ממוצע!!!!!! הגוף שלה מ-ו-ש-ל-ם מלבד הציצים! אני תמיד אומרת את זה, אני לא מכחישה! בעונה 6 כששמו לה סופסוף ציצים אמרתי שזהו עכשיו היא באמת מושלמת
ונבוכה או לא, אני מוכנה לשלוח לך את הסצנת סקס שלה מאאוט אוף אורדר אלוהים ישמור
אז הנה, עובדה שאז היא הסכימה. האמת שכל הסדרה הזו היא חצי ערומה
אז ה"נבוכה" זה משהו שמארק הכניס
וואי דיי הרגת אותי עכשיו
ובכל מקרה, פליסיטי לא בטוחה בשומדבר שקשור למראה שלה, לצערי הרב

../images/Emo58.gif אהמ אהמ אהמ

מה זה רלוונטי אם יש לה או אין לה חזה מרשים? זה גם ככה בעיניי המתבונן. הבעיה כאן היא אחרת - מביך לראות אותה משתמשת בסקס כדי להשיג את מה שהיא רוצה.

אבל גם גבי משתמשת בסקס כדי להשיג את

מה שהיא רוצה.. למה במקרה שלה זה לא מביך? כי יותר סקסי להסתכל עליה? אז בהחלט - זה רק בעיני המתבונן. אז אי אפשר לייחס את זה רק ללינט.

מסכימה איתך בנוגע לגבי

אני לא חושבת שמה שהיא עושה זה בסדר גם. פשוט ספציפית בעונה הזאת לא יצא לי להיתקל בזה. זה מאוד אפיין אותה בעונות הראשונות, עכשיו פחות, אז אני לא מתייחסת לזה - אבל כן - גם צורת ההתנהלות שלה לא תקינה בעיניי. אני לא מאמינה שאף אחת צריכה להשיג את מבוקשה דרך הזין של בעלה. היא אדם בוגר והיא צריכה לכבד את עצמה.

מי בכלל דיבר על איך שהיא נראית??? ../images/Emo58.gif

לא מעניין אותי איך היא נראית. מה שמפריע לי זה שלאורך הסדרה מציגים את המניפולטיביות שלה דרך סקס כדי לגרום לטום לעשות מה שהיא רוצה. זה מביך ועלוב ונמאס כבר!!!!!

adii1201

New member
אני חושבת שאנחנו רואות סדרה אחרת

זה כל כך לא נכון! היא תמיד עושה לטום את המוות בכל כך הרבה דברים ובכל כך הרבה דרכים שבכלל אבל בכלל לא קשורות לסקס! הניסיון שלה לסחוט ממנו משהו עם סקס הוא נדיר, זה התפקיד של גבי! כל משפט שני שיוצא לה מהפה קשור לסקס שהיא מבטיחה/לא מבטיחה לקרלוס בתמורה למשהו. וזה נמשך ככה מהפרק הראשון, וכמו שבן כתב לך, אם זה בסדר כשגבי עושה את זה, למה זה לא בסדר אם לינט לפעמים עושה את זה?! אני מזכירה לך, אגב, שאידי הייתה הסימן המובהק לאישה שמשיגה כל מה שהיא רוצה באמצעות סקס. וגם לסוזן היו מספר פעמים שהיא עשתה את זה. ואני גם לא ממש מצליחה להבין את ההתקוממות הזו נגד זה. כל כך הרבה נשים משתמשות בסקס, אם באופן ישיר ואם באופן עקיף! מחשופים, נעלי עקב, שמלות מיני- כל זה נועד להשיג דברים, זה העולם! אני באמת לא מצליחה להבין את הביקורת כאן.

אני לא מצפה ממישהי שמשתמשת במילה פמיניזם

כתיאור לנשים שעירות להבין למה אני לא אוהדת גדולה של נשים שמשתמשות במיניות שלהן כדי להשיג דברים. בעינייך לגיטימי להשתמש במחשוף או בסקס כדי להתקדם בעבודה, כדי להתקבל לעבודה, כדי לנהל חיי נישואים - בעיניי פשוט לא. "זה העולם" לתלות שלטי חוצות של בחורות ערומות כדי לפרסם קניון, "זה העולם" לומר לאישה "כוסית" ברחוב כאילו כלום, "זה העולם" לפרסם סבון כלים בעזרת אישה שרק שוטפת כלים ולא אוכלת עם המשפחה שלה. כל זה חלק מתופעה הרבה הרבה יותר גדולה. ואני אגב, כן מסירה שערות. ולא שורפת חזיות. ואפילו מתייחסת די בנחמדות לרוב הגברים. ואני עדיין לא מאמינה שהדרך להשיג דברים היא דרך שמלות מיני!

adii1201

New member
אני לא אמרתי שזה לגיטימי בעיניי

אני אמרתי שזה מה שעושים בעולם שלנו, בין אם את רוצה לקבל את זה או לא. זה לא תמיד אפילו נעשה במודע, אבל זה נעשה. תמיד וכל הזמן. את בדיוק מצדיקה אבל את מה שאני אומרת! אני לא אמרתי שזה בסדר בהכרח, אני לא חושבת שבכל מצב זה בסדר, זה תלוי במיליון ואחד דברים, ולא, אני לא חושבת שכדי להתקדם בעבודה או להתקבל למשהו צריך להשתמש בסקס. אבל מה לעשות? בדיוק כמו שאת אומרת, הפרסומות, היחס לנשים- זה המקום שבו אנחנו חיים, ככה זה!

ברור שאני מדגימה את מה שאת אומרת

כי אני יודעת שנשים מנוצלות כל הזמן ובכל סיטואציה ולכל מטרה. אני פשוט אומרת שזה שמשהו קורה לא אומר שלא צריך לבקר את זה, לא להסכים עם זה ולרצות לשנות את זה. לומר "זה מה שעושים בעולם שלנו", זה כמובן מאוד קל. הרבה יותר קשה זה לומר "איך מפסיקים\משנים את זה"? ההתנהלות של רוב הנשים שם היא מאוד מאוד מניפולטיבית ואנוכית. לפעמים יש להם הברקות של אכפתיות אבל הן כמובן נעלמות מהר. אז לינט, בדיוק כמו גבי, כן משתמשת בסקס ככלי. וגם בתחבולות ותחמונים אחרים שלא מוסיפים לכבודה... אז נכון שלפעמים אנחנו קצת מתחכמים כדי להשיג את מבוקשנו, וזה בסדר ואפילו הכרחי, אבל לעשות את זה על בסיס קבוע ועם כל אדם - זה מאוס.

adii1201

New member
כן, אבל זה בדיוק הרעיון של "סדרה"

ובמיוחד של עב"נ. הם לוקחים כל דבר שקיים במציאות שלנו ומקצינים אותו. זה נכון לגבי כל אישיו שהעלו בסדרה הזו מהיום שהיא התחילה. הם לא משדרים מציאות, הם גם לא מתיימרים לשדר מציאות

darklighter

New member
כמו שעדי אמרה- זו סדרה, ועוד קומדיה../images/Emo190.gif

קומדיות לוקחות מצבים עצובים או סתם לא נעימים של החיים ועושות אותן באופן מצחיק, אז נכון שלנו זה נראה כ"מניפולטיבי ואנוכי" אבל זה לא אמור ללמד איך להתנהג, זה לא הטלויזיה החינוכית, חוץ מזה שלפעמים הדמויות בסדרה גם אומרות ועושות דברים טובים שאנשים במציאות לא היו עושים. בכל מקרה הביקורת שלך אולי נכונה לגבי הסדרה בכלליות, אבל את לא יכולה להגיד כשזה מביך רק כשלינט עושה את זה, חוץ מזה שהיא הכי מודל לפמיניזם שם עם האשת קריירה ואמא בו זמנית והכל והדמות שלה מאוד חכמה ובעלת כוח, ואפילו כשהיא משתמשת בסקס נראה שהיא זו שחזקה. בכל מקרה היא "משתמשת בסקס" עם בעלה שהיא אוהבת, זה לא שהיא שכבה עם מישהו זר כדי להשיג עבודה או קידום, זה שונה לגמרי, זה מישהו שהיא אוהבת וגם נהנית מזה. ולמנוע סקס זה משהו שכמעט כולן עושות וזה דווקא טוב לדעתי בהרבה מקריםXD

לא אמרתי שרק לגביה זה מביך, אמרתי בהקשר

למה שהיה בפרק. זה מביך באותה מידה כלפי כל אחת אחרת. ברור לי שהסדרה לא מתיימרת לשקף מציאות... ולינט ממש אבל ממש לא אשת קריירה. היא אישה שמגדלת ילדים. היא אמא. זה שהיה לה חודש ורבע של עבודה לא הופך אותה לאשת קריירה. כל הרפרנס לזה בסדרה מצחיק אותי. היא עשתה את זה לפני הילדים ולשנייה בערך בזמן שהיו לה ילדים. זהו. היא מודל של אישה אמריקאית טיפוסית שהפסיקה לעבוד ברגע שהגיעו הילדים. ולא שזה רע או שאני שופטת, אני רק אומרת, היא לא אשת קריירה.

darklighter

New member
היא לא אמרה שלגיטימי, היא אמרה שככה זה../images/Emo190.gif

הדברים שאמרת על עולם הפרסום נכונים, למרות שבשנים האחרונות יש גם "ניצול" של גברים. למרות שיש מקרים שבאמת מנצלים בהרבה מקרים נשים עושות את זה מרצונן החופשי [הכוונה לשלטי חוצות] ומקבלות כסף טוב על זה כי אין מה לעשות יש כאלה שיותר חשוב להן כסף מאשר עקרונות, וזה הרוב האמת, ככה האנושות, תמיד היה ותמיד יהיה.

darklighter

New member
חוץ מזה../images/Emo190.gif

שיש הגדרות שונות לפמיניזם, יש כאלה שרואים שימוש בסקס כאובייקט מיני ויש כאלה שרואים את זה כשחרור האישה כי בעבר ואפילו כיום במדינות מסויימות נשים מסתובבות עם רעלות, אפילו בדת היהודית יש חוקי לבוש נוקשים והכל, והקטע שאסור סקס לפני הנישואין זה ממש ברוב הדתות וזה בעיקר כלפי נשים אז יש כאלה שדווקא רואים התנהגות סקסית פרובוקטיבית כפמיניסטית... ושוב לינט אישה נשואה וטום בעלה וזה האמת גם די לגיטימי שאם הוא לא ירצה לעשות מה שהיא רוצה היא לא תרצה לשכב איתו ואם כן אז כן, זה גם לא בהכרח איום או משהו, וגם לא בהכרח מניפולטיבי למרות שבסדרה זה כן מוקצן ומוצג כמניפולטיבי לפעמים, אבל אני לא חושבת שדווקא כלפי לינט את צריכה לבוא בטענות ולהגיד שזה "מביך". למה זה מביך שהאשה יוזמת סקס? [לא שאני עושה את זה, כן? אבל עדיין מה רע בזה?]

למה לעוות?

להגיד "אישה יוזמת סקס" על לינט בסיטואציה הזו זו פשוט היתממות! לא אמרתי שזה לא בסדר שנשים יוזמות סקס, אמרתי שזה לא בסדר לנצל סקס כדי לגרום לבעל שלך לעשות מה שאת רוצה!!!!!!! עכשיו - בעיניי דווקא התנגדות לרעלות וחוקי צניעות - היא לא התנהגות סקסית פרובוקטיבית אלא שאיפה לשיוויון זכויות ושיח מחודש על יחסי נשים-גברים מבחינת המשמעות החינוכית, החברתית, התרבותית והפוליטית. ובשנות ה-20, מתירנות מינית דווקא הייתה משהו שיש להילחם בו בעיניי פמיניסטיות בארה"ב.

דפJה

New member
כבר אמרתם הכל אז רק../images/Emo58.gif

משהו שהצחיק אותי. הכוונה שלא רק גיחכתי אלא פרצתי בצחוק... התשובות של רנה לגבי בענין המסיבה... רנה: אין בעיה - רק איכפת לך שבמקום שמפניה זה יהיה WHATEVER (לא זוכרת) ובמקום להזכיר אותה נדבר על שתינו? גבי: ומה עם דקה דומיה? רנה: היא תשמע מעולה עם מוזיקה!!!

darklighter

New member
יו זה היה אדיר../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifאני מסכם

אז רגע לפני שאני קורא את התגובות של כולם (אני יודע בדיוק מה עדי תגיד על זמן המסך של סוזי...), אני רוצה לפתוח בכך שהיה פרק איכותי. אני לא יודע אם זה כי הורדתי את רמות הציפייה שלי או שיצא משהו באמת יוצא דופן העונה אבל פשוט נהנתי! הערות כלליות:
מילה טובה לעורך - מי שהגה וערך את הקטע בהתחלה בו הרופאים מתקשרים לפול ולסוזי - גאון! דקה של הנאה צרופה!
היה אחד הפרקים המצחיקים העונה לדעתי.
מסיבת ההפתעה בביה"ח לסוזן היתה משוחקת נהדר! גבי...
אנדרו רזה ממש והוא נראה נעים מבעבר. אלכס הזדקן, רגל אחת בקבר. כאילו לא שמעו על איפור בסט...
לינט נראתה בסוכנות מכוניות כמו נערת ספורטס אילוסטרייטד. כוסית על!
לינט נראתה נורא בקטע עם טום (עדי אל תהרגי אותי!!!). היה לי לא נעים להסתכל עליה
פול בכה! אני לא זוכר שזה קרה בעבר...!
הבחור שהציע לטום עבודה נראה כמו נער המים של הסדרה. ליהוק רע בעיני
הבגדים של ברי החמיאו לה ממש
גברת מקלסקי - הו אלוהים! היא דמות המגה-משנה הכי טובה בסדרה ללא ספק סוזן-פול-כליה: קולולולולולולולולולולולולולולו! צאו לרקוד ברחובות! נמצאה לסוזי כליה והסיפור המעיק הזה נגמר. אני שמח שלא נצטרך לשמוע מהמטרד הזה יותר! אם במטרדים עסקינן, מה מייק רצה מאיתנו הפרק הזה? לזכותו של צ'רי יאמר כי לא חזיתי את הסוף ככה - הצליח להפתיע אותי. לרגע לא חשבתי שפול יוותר! אני די אוהב את פול האמת, הוא שחקן טוב ודמות עקבית מאוד. חבל שהוא נגרר לויכוח הזה עם סוזן. הייתי בטוח שהמאבק ילך איתנו עוד דרך ארוכה וילווה אותנו בהמשך העונה. נכון היה לסיים את סיפור הכליה. ויפה שעה אחת קודם. פול-פלישיה הגיע במנות קטנות ומדודות. לא בטוח מה התרומה העתידית של כל היחסים בינהם לסדרה (נראה לי שכבר כיסינו הכל בסיפור הזה) אבל בפרק הם השתלבו נהדר. טום-לינט מערכת היחסים של לינט עם העציץ מעיקה. עלינו ועל לינט. הקטע הזה שכל פעם שלינט (וגם גבי) רוצות משהו מהבעלים שלהן הם משחררות קצת סקס נראה פתטי. אני חושב שדווקא בויכוח הפעם הצדק על פניו היה עם טום. לא בגלל שאני חושב שקרלוס הוא לא אגואיסט שמנצל את טום אלא בגלל שלשניה לינט לא עצרה לשאול את טום האם זה באמת מה שהוא רוצה ומדוע הוא כל כך מסרב. אם התשובה היתה באמת ובתמים בגלל קרלוס - הייתי מקבל את המניפולציות שלה. אבל היא חייבת להבין שיכול להיות שהיחסים עם קרלוס הם רק תירוץ למשהו אחר... בכל מקרה - טוב עשה שלקח את העבודה החדשה. קצת עוינות בגיזרה הזו של סוליס-סקאבו לא היתה לנו כבר הרבה זמן. רנה וגבי מערכת היחסים בינהן מהנה מאוד ומספקת את מרבית ההפוגות הקומיות בתקופה האחרונה. מי שכותב את הדיאלוגים מצליח בשני דברים - ליצור דיאלוג שנון מאוד ועדיין לא לוותר על האופי והסגנון של כל אחת מהן. מעניין אותי האם הדמות של רנה תתפתח (אולי בחסות גבי) או שהיא תישאר על תקן ממלאת מקום אידי חסרת הרגשות והרגישות? אנדרו וברי אתחיל בכך ששניהם נראו הפרק נהדר. אמנם בהודעה קודמת התלוננתי על נושא המיחזור אבל אני חושב שהפעם הנקודה שעברה היתה חזקה. מין חצי קלוז'ר וחצי פתיחה של סיפור. אני רק מקווה שלא ימרחו את הסיפור הזה על פני פרקים נוספים. הוא היה מדוייק במידה ואין סיבה להוסיף! ולפינתי הסמי-קבועה רמאות!!!(3) באחד הפרקים לינט אומרת שהיא קשרה חצוצרות (ככה אומרים את זה בעברית?). ומה קורה לנו בתחילת הפרק הזה? לינט וטום משתעשעים עם בדיקת הריון. יכול להיות שאני לא מבין בתהליכים רפואיים אבל על פי מיטב ידיעתי - אם זה קשור שם למטה אין דרך חזרה. בקיצור - רמאות!

למעלה