701

ingrid68

New member
שאלות על הפרק - ספוילרים

1. קלארק יכול לעוף? היה נדמה לי שהוא עף בחלק מהקטעים, אבל קלואי אמרה לו שהוא צריך ללמוד לעשות את זה... 2. כשקלארק הביס את ביזארו, הוא עף בקו ישר... ופתאום הוא שינה כיוון לחלוטין, זה היה נראה כאילו מישהו מעופף - קלארק/הבלונדה/ההוא ממאדים - תפס אותו וגרם לו לשנות כיוון, אבל לא ראיתי שום אזכור של זה אז אולי דמיינתי.. זה בקטע שביזארו מובס, תבדקו. בסך הכל פרק נחמד מאוד, הסדרה כבר קצת חרושה ופחות יפה מבעבר אבל עדיין כיף לעקוב. שיפסיקו כבר "להרוג" דמויות, זה נהיה טיפשי...

../images/Emo58.gifפרק ממש טוב../images/Emo45.gif

הרגע סיימתי לראות את הפרק (עד שמצאתי איפה לראות אונליין...) וזה היה כזה יפה!! הסנצות של קלארק וביזארו-
חח הקטע עם ביזארו ולויס די הצחיקה אותי... ואז אחר כך איך שלויס באה לקלארק ומדברת איתו ואז היא אומרת לו "אבל אם עוד פעם תנגע לי בתחת" וקלארק לא מבין מה היא רוצה ממנו חח..
בקשר לליונל-למישהו יש מושג של מי הידיים האלה שלקחו אותו?
לויס די עיצבנה אותי אז בשיחה שהייתה לה ולקלארק בבית חולים... קלארק מנסה להגיד לה משהו על לאנה והיא 20 פעם משתיקה אותו
- אבל לא נורא
בקשר ללאנה ידעתי שהיא בחיים אבל לא תיארתי לעצמי שהיא חיה עם פאה בלונדינית בסין... אבל יפה איך שעשו שהיא מסתכלת על הירח ואז קלארק מסתכל על הירח... אבל לא היה לי ברור משהו: ממתי יש ירח ביום?
קיצר הפרק בכללי ממש יפה ואת הרוב כבר אמרו... באמת מעניין לראות מה יהיה עם קארה כי היא נראה לי שהיא הולכת להיות דמות ממש מעניינת.. אני חושבת שיש סיכוי שזאת תהיה העונה הכי טובה עד עכשיו לפי הפרק הראשון-אפילו אם המיליון ספוילרים שקראתי עדיין הייתי מרותקת לזה

שיריק2

New member
שיעור מדע

הירח זורח גם ביום אם תחפשי אותו בבוקר לפעמים תוכלי לראות אותו מה שלי לדעתי היה מצחיק זה שאותו צד זורח שבני קצוות העולם כי הרי ידוע שצד אחד זורח השני אפל- והם הביטו על אותו צד זורח what ever.....

yafufa88

New member
בקשר לפאה..

לא יותר מסווה להישאר בשיער הטבעי שלה בסין, מאשר פאה בלונדינית??

julie90

New member
אך זה שכולם ראו את הפרק?

הרי הוא שודר רק בארה"ב, לא?! מה אני היחידה שלא ראתה?
מישהו מכיר אתרים להורדה ישירה של העונה השביעית? בבקשה, שלחו לי מסר

carmel16

New member
אני צריכה כתוביות לפרק!!

מישהו יכול לשלוח לי בבקשה קישור לכתוביות של הפרק 1 עונה 7?? אבל ללא הורדה מאמיול! משהו אחר! תודה לכל העונים=)))

ברודי

New member
../images/Emo58.gif איזה פרק מדהים!!!

לא כתבתי כאן אף פעם אבל אני רואה סמולוויל שנים.. פשוט סיימתי לראות הרגע את התחלת העונה השביעית והייתי חייבת להוציא את זה איפשהו- האאאאאאאאאא.... פרק מדהים בטירוף!!!!!!!!!!!!!!! כמה אנשים כאן כתבו שזה פרק מאכזב, לא יודעת לאיזה פרקים אתם רגילים, בתור אחת שרואה סמולוויל ונמלטים והירוז ואת כל הסדרות האלה ורגילה לרמה גבוהה מאוד של הסדרות הכי מצליחות בארה"ב, אני יכולה להגיד שלא היה -שום דבר- מאכזב בפרק הזה. שלמות אחת ארוכה.... אפקטים מטורפים, עלילה מעניינת.. היה מרגש בטירוף. קצת עצוב לי שהעניין עם ביזארו נפתר כל כך מהר (למרות שאחרי שהוא חטף אגרוף לשמיים ראו פתאום פס אדום שנראה לי זאת היתה סופרגירל שבאה להציל אותו) יכלו לנצל את זה לעוד כמה פרקים.. לויס וביזארו היה מצחיק בטירוף (שתהייה כבר עם קלארק גאד דאמיט
) אני מתה עליהם ביחד וזה היה כזה כייף אפילו שזה רק ביזארו. בהתחלה שנאתי את לויס ועם הפרקים למדתי אשכרה לאהוב אותה מאוד. עכשיו אני לא סובלת את סופרגירל. היא נראית חסרת אופי ומשעממת...
אגב ביזארו, טום שחקן מעולה!! הקול שלו פתאום היה עמוק יותר והחיוך שלו מרושע יותר אבל הוא עדיין היה חתיך הורס. [איזה פאקצה אני פתאום] הוא שיחק אותו מצוין.!! הקטע שקלואי קמה לתחייה באמת היה מהיר מדי אבל אני שמחה שהצילו אותה, אני מאוד מחבבת אותה (וזה נדיר כי בדרך כלל דמויות משנה מעיקות על העלילה מבחינת הצופה ש"מת" לראות התקדמות בעלילה של הדמות הראשית, אבל היא דווקא חמודה) בוא נגיד שאם לאנה היתה מתה לא היה מזיז לי מדי והקטע שהיא בסין היה אינפנטילי בטירוף (אולי הקטע האינפנטילי היחיד בפרק) אולי שמו אותה שמה רק כדי לעשות את האפקט עם הירח שמתחלף פתאום לסמולוויל. כנראה שכשבסין בוקר בארה"ב לילה או משהו וניסו לנצל את זה... גם לאנה נראית קצת סינית לא? הופתעתי בטירוף שפתאום התחילה המנגינה של שיר הסיום ואני כזה מבולבלת לרגע.. מוכר לי.. מוכר לי... ופתאום אני קולטת! קלי קלארקסון sober!! השיר הכי אהוב עלי מהדיסק החדש שלה. לא יכלו לעשות את הפרק הזה אפילו טיפה יותר מושלם בשבילי...

מסכימה את ברוב

אבל אני עדיין חושבת שתום לא יודע לשחק בגרוש
למרות שהוא כבר יודע 4 הבעות(!!!!!!!!!) וזה נגמר מהר מידי והכל הפך להיות טוב ובגלל זה הפרק פתיחה הזה לא היה יותר טוב משאר הפרקים

SharoNofit

New member
../images/Emo221.gif מי שעדיין לא ראה את הפרק וצריך לינק

שישלח לי מסר.

mushimushi16

New member
עזרה

האימיול שלי לא בסדר, האם יש אפשרות להעביר פרקים דרך המייל או משהו? אשמח לתשובה ותודה מראש

חיייבת שמישהו יסביר לי. ../images/Emo58.gif

קלארק יודע שלאנה חיה או לא? כי למשך כל הפרק היו מלא סימנים כאילו הוא יודע שהיא בחיים, מה גם שזה לא נראה שהוא באבל יותר מדי... אבל הוא ממש שיתף פעולה עם קלואי והכל אז אני קצת מבולבלת

פרק נחמד בתכל'ס, אבל לא יותר|ספוילר

ציפיתי להרבה יותר מהפרק הזה, לפי ההתקדמות של הפרקים והעלילה והמתח וההומור והכל בעונה הקודמת. אבל שוב זה היה כמו כל פרק פתיחת עונה בסמולוויל, הכל נפתר מהר מדי. - הקטע עם קלואי, היו צריכים למשוך קצת יותר את המוות שלה, להשאיר במתח... אבל העיקר שהיא חיה
- לאנה חיה... איזה הפתעה! הפתעה מצערת (מבחינתי) אבל מאוד מפתיעה
והצילומים משנגחאי, איזה זול! - לקס וויתר מהר מדי על הגאווה שלו... לא מתאים לו - קלארק וביזארו... מזה?! תוך יום אחד קלארק מבין את החולשה של ביזארו ומעיף אותו לארץ לעולם לא?! זה די מעפן -קרע אותי שביזארו התחיל עם לויס, והקטע אחרי זה שהיא הטיפה לקלארק>< - זה רק אני או שקלואי משתמשת הרבה במונחים של סטאר וורז? A GALEXY FAR FAR AWAY.... עוד מעט יהיה שובו של הביזארו
בכל מקרה... זה נראה יותר כמו פרק ממוצע בעונה ה6, אבל לא יותר.... וסורי על החפירה... אבל קלואי חיהD:

McFreaKy

New member
שימו לב לנקודה משעשעת. ../images/Emo58.gif

בפרק הראשון ביותר, קלארק הציל את לקס מטביעה. בפרק הזה, קארה עושה אותו דבר. ולנה הייתה יפהפיה בסוף כשהסירה את הפאה. לנה, עשי לי ילדים.
אני לא אוהב שלויס עושה פוני ושיער מנופח.
אה, כן, ובגדול, הפרק נחמד וחביב, לא רע או משהו, אבל לדעתי הוא לא היה מספיק טוב. לא מספיק מפתיע. יותר מידי צפוי. סמולוויל לוקים בסנדרום התבנית בצורה נוראה. בלאגן בסוף עונה - לפתור הכל בפרק הראשון של העונה החדשה. זה כבר נהיה מתסכל ויותר מידי צפוי. ובעיות בהמשכיות? הבגדים של ביזארו קלארק לא היו שחורים בסוף עונה 6? פתאום הם אפורים כאלה והטי שירט מתחת בורדו. הוא הלך להחליף בגדים?
ולקס... איפה בדיוק היו השוטרים שהיו איתו בניידת כשרק הוא נתקע שם (וניצל)? ומאיפה קארה השיגה את הבגדים שלה? ומה הקטע עם הצמיד? ובאמת, פתאום כוח השמש מחזק את קלארק עד כדי כך? כלומר, אחלה סבבה, אבל פתאום ובבת אחת ועד עכשיו הם שכחו מזה? ואגרוף אחד והוא מחסל את ביזארו? פפפפט. זה היה עצוב כל כך, כל הקטעים עם ביזארו בפרק פחות או יותר זהים ל6.01 עם זוד. עצוב.
השיר פתיחה היה מגניב!
ולא יותר מידי ליונל בפרק, אחלה.
השיר בסוף. קלי.
ושוב - לנה.
ולמה לעזאזל אף אחד לא טרח ליידע את לויס מוקדם יותר מהרדיו שלנה מתה?! בכל זאת, הן היו סוג של חברות. הסצינה שקלואי מתה, אגב, נורא אהבתי את הנעימה שם ברקע. הייתה בה מן אופטימיות כזו, התאימה לי כמוזיקה לאיזו לידה קסומה או משהו, או איזו סצינה עם פיניקס, בקיצור, הרגשתי שהמוזיקה אומרת לנו שלא צריך לדאוג, הכל יהיה בסדר. אחלה.
ולמה הייתה תעודת פטירה של לנה בבית חולים? היא לא הייתה שם או משהו. נו. קלארק חייב מלחתה חדשה. וללאנה אסור ללבוש פאה בלונדינית. אה, כן, קארה יפה. נקווה שהיא גם תהיה מעניינת. אגב, משעשע, סמולוויל הייתה אחת הסדרות היחידות שראיתי שלא היו בה יותר נשים מגברים, עכשיו גם פה יש רוב של נשים, נראה לי (לנה, לויס, קלואי, קארה - קלארק, לקס, ג'ימי שלא מופיע בכל הפרקים).
כאן תמו דבריי.

למעלה