701

c a r n y

New member
פרק טוב ../images/Emo45.gif

אין הרבה מה להגיד..פתיח טוב לעונה השביעית

slayer510

New member
פרק מדהים../images/Emo58.gif

ציפיתי לקצת יותר מהפרק הזה. בכל אופן, אהבתי את המבט שלקס הביא כשהוא ראה את קארה. ממש הצחיק אותי כל הקטע עם ביזארו ולויס. איך הוא נגע לה בתחת והיא קפצה. לאנה חיה בסין תחת זהות בדויה?! זה היה מוזר!! מה שהיה עוד יותר מוזר זה הפיאה הבלונדינית שלה.... חחח איזה מכוערת היא הייתה חחחח סתם. שמתם לב שהאפקטים בפרק היו די מאכזבים, זאת אומרת ראיתם את לאנה בסין, כל שנגחאי הייתה קפואה ורואים אנשים הולכים.... זה היה די ביזאר!

slayer510

New member
אפשרות שנייה

זה לשלוח לי מסר ואני כבר אדאג לספק לכם פרקים.

limors2

Well-known member
הממפ../images/Emo58.gif

ועוד פרק סמולוויל שבו הכל נפתר במהירות ובאותו הפרק
אבל היה טוב! מאד! כל הביזארו ולויס היה משעשע ביותר
אני מקווה שהעונה הזאת תהיה יותר טובה מהשישית... עם דמות חדשה ומעופפת, יש תקווה! (ובלי מרת'ה המעצבנת!!)

aerynsun

New member
ביזארו ולואיס היה נהדר ספוילר7

זה הקטע שהכי אהבתי מכל הפרק המאכזב הזה וגם סצנת קלאנה בסוף וגם סצנת ביזארו נגד קלארק. השאר...בלה

SharoNofit

New member
אחלה פרק פתיחה../images/Emo70.gif

קודם כל: ממש התגעגעתי לסדרה הזאת וזה היה תענוג לראות סופסוף פרק חדש עם כל הכוכבים האהובים
אני אוהבת את התקופה הזאת ומקווה שהיא לא תהיה האחרונה.... קלארק פשוט נהיה יפה יותר מיום ליום -סופסוף גמרנו עם הפוני!! (אני מקווה...) -וגם המשחק שלו!! אין הוא פשוט ענק!
לדוגמא כשהודיעו לו שקלואי מתה עוד שנייה בכיתי בגללו כי מסכן.... -2 אנשים שהוא הכי אוהב מתו באותו יום אחד אחרי השני, ועוד כל העניין עם הפאנטום וזה... כמה הוא יכול לספוג?? אפילו בתור סופרמן....
הקטעים עם השמש היו יפים
(וגם לטום מאוד מחמיא להיות בשמש....
) חחח איך הוא אמר לו... "זה כל מה שאתה יכול??"
ממש ממש אהבתי את הקטע שלאנה מסתכלת על הירח באור ואז קלארק מסתכל גם כן בחושך זה גם שכל אחד חצי ירח -חצי בנאדם כזה בלי השני... וגם להראות שהם רחוקים אחד מהשני -כל אחד בקצה השני של העולם חחח אבל לאנה מצאה לה אחלה מקום להשתלב בו עם המראה שלה.... -סין!!!! והפאה הבלונדינית...
החדר שהיא נכנסה אליו ממש הזכיר לי את הדירה שלה בטאלון... אולי זה באמת הוא רק ששינו תפאורה... טוב נו העיקר שהיא בריאה ושלמה.... רק תחזרי כבר לסמולוויל ותהיי עם קלארק
קלואי
את מלכה אין עלייך ואין מה להוסיף!!
מזלנו שאת חיה!! ולויס....
חחח איך היה יפה כל הקטע המרגש כזה שהיא מנחמת אותו על מות לאנה ואז פתאום: "אבל אם תעז לגעת לי שוב בתחת...." באמצע של הכל חחחח
אז ליונל נחטף... מעניין על ידי מי, ולמה?
ולארה הזאת.... יש סקרנות לגביה אין ספק....
כל הקטע עם הכוחות של קלואי, וההסגרה של לקס היו לי פחות או יותר ברורים אבל אני בכל זאת יחכה לתירגום.
ייאלה כבר שיגיע הפרק הבא!! חחח אני צריכה עוד לעכל שזאת כבר אשכרה העונה השביעית!!

../images/Emo58.gif לדעתי היה פרק מאכזב...

כאילו זו לא הסדרה הראשונה שאני רואה וסמולוויל הגיעה לעונה 7 גד חשבתי יהיה פרק הרבה יותר טוב.. כל הפרק היה בעצם לסיים את פרשיית הרוע של העונה הקודמת... לא לא לא אהבתי.. הדבר היחידי שנתן הרגשה של שינוי התקדמות התפתחות זה האפקטים של קלארק.. ראיית החום..(שביזרו שרף תאיש ההוא זה פשוט היה גרוע!) אבל קלארק מול הנער! וואי זה היה חביב מאד! אבל מבחינת דמויות וכו יש משהו שממש לא מתקשר לי.. עד היום רוב היום מרתה אמא שלו הייתה סגורה במטבח.. וידעה לנחם את קלארק בכמה משברים סבבה ..אבל דווקא עכשיו אחרי "מותה" של לאנה והחדשות על סמולוויל אין אמא? זה מעצבן! יכלו להכניס את מרתה לכמה פרקים.. ובכל זאת אני מקווה שהעונה תתפתח ובהחלט תפתיע.. כי זו עונה שאולי תהיה אחרונה אז בואו נקווה שהיא הולכת להתפתח בעקבות הפרק הזה לדברים טובים וגדולים!

יובלון9

New member
כל הפרקים הראשונים של העונות החדשות...

נפטרים נורא מהר. כאילו היה מתח ממש גדול בפרק הקודם והכל נגמר בתוך פרק אחד? משו שעונה שלמה נבנתה לקראתו ובסוף הכ נפטר ב-41 דקות (יותר קצר מפרק רגיל?!)

omer76

New member
לגבי מרת'ה../images/Emo58.gif

היא תפסה מקום בסנאט ועזבה את סמולוויל בסוף העונה השישית.. ואגב, כנראה יש עונה שמינית ואחרונה.

sinergia78

New member
בנוגע לעונה שביעית פרק 1 (יש פה גם ספויילרים)

מישהו יכול להגיד לי מי זאת הבלונדינית הכוסית הזאת? ונכון שבסוף שהיא שמה את הצמיד הזה, זה משהו שהופיע כבר בעבר? ואם כן אז איפה ומתי? ועוד שאלה אחרונה, השיר בסוף הפרק, אם מישו יודע מי שר ואיך קוראים לשיר זה מאוד יעזור... תודה רבה לעוזרים ונקווה שתיהיה לנו עונה אחרונה טובה!

slayer510

New member
תשובות

1. זאת הייתה קארה(סופרגירל). ולא, הצמיד לא הופיע בעבר, כפי שידוע לי, אבל תקנו אותי אם אני טועה. 2. Kelly Clarkson- Sober ואני מאוד מקווה שזאת לא תהיה העונה האחרונה.

sinergia78

New member
עוד שאלות......./images/Emo58.gif

מה זה סופרגירל? היא תיהיה כאילו לטובת קלארק או לא? ובנוגע לצמיד, אני די בטוח שזה קשור למשו שקרה בעבר, כי אפשר לומר שהקדישו לזה קצת זמן מסך וכאילו זה הופיע בעבר... ובנוגע לעונה הזאת, לפי השמועות השחקנים לא רוצים לחתום על עוד עונה או משו כזה, אבל תמיד צריך להישאר אופטימים...:)

למה נתנו לזה זמן מסך (נראה לי שזה ../images/Emo58.gif)

אם אני לא טועה, לסופרגירל יש צמידים כאלו בדיוק שהוא נלחמת איתם נגיד יורים עליה אז היא מעיפה את הכדור בעזרת הצמיד אבל יכול להיות שאני טועה בגיבורת העל.. XD קיצר מקווה שהבנת

למעלה